بدون فینالیست در روسیه با تیمی ۹ نفره؛ اعزام بیوقت و رودربایستی با گاتسالوف!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، بعد از برگزاری مسابقات قهرمان کشوری کشتی آزاد طی روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ دی ماه در سالن هفتتیر، علاوه بر آنکه تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا بسته شد، کادرفنی ناظر بر این رقابتها در غیاب سرمربی تیم ملی، بنا به خواسته فدراسیون کشتی یک تیم را هم از بین بازندهها برای شرکت در جام یاریگین روسیه انتخاب کردند.
جامی که تا پیش از محرومیت روسها، یکی از معتبرترین و سنگینترین تورنمنتهای جهان بود و هرساله با استقبال کشتیگیران خوب و مدعی از سایر کشورها و همچنین روسهای کشتیبلد به انجام میرسید.
حتی با وجود محرومیت روسها و عدم استقبال تیمهای خوب خارجی، باز هم پیشبینی میشد که جامی سخت و سنگین در انتظار شرکتکنندگان باشد چراکه روسیه به عنوان تیم اولی کشتی آزاد و حتی فرنگی جهان، در همه اوزان چندین مدعی هم سطح در اختیار دارد و جام یاریگین با حضور پرتعداد روسها، قطعا مسابقه باکیفیتی بود که ایران با کشتیگیران درجه چندمش در آن شرکت کرد.
بعد از معاف شدن رضا اطری در ۶۱ کیلو، رحمان عموزاد در ۶۵ کیلو، امیرمحمد یزدانی در ۷۰ کیلو، یونس امامی در ۷۴ کیلو، محمد نخودی و علی سوادکوهی در ۷۹ کیلو، حسن یزدانی در ۸۶ کیلو، کامران قاسمپور در ۹۲ کیلو، امیرعلی آذرپیرا در ۹۷ کیلو و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلو از شرکت در مسابقات قهرمان کشوری که اکثر آنها ملیپوشان عنواندار سال گذشته و درواقع تیم اول و اصلی ایران هستند، علیرضا سرلک در ۵۷ کیلو، یاسین رضایی در ۶۱ کیلو، پیمان بیابانی در ۶۵ کیلو، مرتضی قیاسی در ۷۰ کیلو، حسین ابوذری در ۷۴ کیلو، امیرحسین کاووسی در ۷۹ کیلو، علیرضا کریمی در ۸۶ کیلو، ارشک محبی در ۹۲ کیلو، مجتبی گلیج در ۹۷ کیلو و امیررضا معصومی در ۱۲۵ کیلو قهرمان کشور شدند که به نوعی آنها هم تیم دوم کشتی آزاد ایران محسوب میشوند؛ بنابراین با اغماض، میشود از تیمی که به جام یاریگین اعزام شد، با توجه به اینکه از بین نفرات سوم، پنجم و ... مسابقات کشوری انتخاب شده بود، به عنوان تیم سوم یا چهارم کشتی ایران یاد کرد که البته تنها یک هفته بعد از ۵-۶ دور کشتی سنگین در مسابقات مرحله اول انتخابی تیم ملی، راهی کراسنویارسک شده و با کشتیبلدهای روس مبارزه کردند.
فدراسیون و کادرفنی تیم ملی هم میدانستند اکنون و در این فاصله اندک با مسابقات کشوری، اعزام تیم نمیتواند دستاورد زیادی حتی برای کشتیگیران کم تجربه داشته باشد، اما بیشتر به نظر به خاطر حفظ ارتباط با روسها و حضور متقابل آنها در مسابقات ایران، این تصمیم گرفته شد.
ضمن اینکه حاجیمراد گاتسالوف سرمربی تیم ملی روسیه که ارتباط خوب و دوستانهای با اعضای کادرفنی و فدراسیون کشتی ایران دارد، هم در مصاحبه اخیر خود از حضور تیم ایران در جام یاریگین خبر داده بود؛ بنابراین قبول دعوت روسها، بیشتر به خاطر رودربایستی با گاتسالوف و ارتباط نزدیکتر با روسهایی بود که دیر یا زود به صحنه مسابقات رسمی بازخواهند گشت و قطعا داشتن ارتباط خوب با آنها میتواند سود زیادی برای کشتی ایران داشته باشد. پیش پا افتادهترین منفعت آن، استقبال متقابل روسها از مسابقات ایران است که نزدیکترین مسابقه هم، جام باشگاههای کشتی آزاد جهان است که شنیده شده تیم گاتسالوف هم در آن شرکت خواهد کرد و باتوجه به حضور ستارههای کشتی ایران در این جام، محک خوبی برای آنها در مصاف با روسهایی است که از فروردین ماه امسال در هیچ مسابقه رسمی نتوانستهاند روی تشک بروند.
به هرشکل تیم ۹ نفره کشتی آزاد ایران که طی روزهای ۶ تا ۸ بهمن در جام ایوان یاریگین حضور پیدا کرد، تنها به یک مدال برنز و یک عنوان پنجمی بسنده کرد.
مصطفی طغانی که در مسابقات کشوری با شکست امین طاهری، به عنوان سومی رسید، در جام یاریگین تنها مدال تیم منتخب ایران را به دست آورد. او حریف سنگینوزن روس را شکست داد و برنز گرفت. امیررضا امیری هم دیگر ۱۲۵ کیلوگرمی ایران هم مبارزه سوم پنجمی را واگذار کرده و دستش از مدال کوتاه ماند.
در وزن ۶۱ کیلوگرم مهدی ویسی، ۶۵ کیلوگرم عباس ابراهیمزاده، ۷۰ کیلوگرم امیررضا اکبرزاده و محمد بخشی، ۷۴ کیلوگرم امیرحسین حسینی، ۹۷ کیلوگرم علیرضا رکابی و میثم عبدی دیگر کشتیگیرانی بودند که مقابل حریفان خود باختند و از دور رقابتها حذف شدند.
انتهای پیام/