دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1401 - 00:13

اهدای جایزه همراه اول به پایان‌نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

اهدای جایزه همراه اول به پایان‌نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول همکاری سه نهاد دولت، صنعت و دانشگاه را هسته اصلی نوآوری دانست.
کد خبر : 828476

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم «دومین جایزه همراه اول به پایان نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات» عصر امروز پنجشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۱ با حضور حمید بهروزی قائم مقام مدیرعامل همراه اول و جمعی از اساتید و پژوهشگران برجسته حوزه مهندسی کامپیوتر کشور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

بهروزی در این مراسم به همکاری صنعت و دانشگاه به عنوان پیشران اکوسیستم نوآوری پرداخت و همکاری سه نهاد دولت، صنعت و دانشگاه را هسته اصلی نوآوری و شکل گیری فناوری‌های مختلف دانست.

قائم مقام همراه اول در ادامه به معرفی فرصت‌های همکاری صنعت و دانشگاه پرداخت و به نمونه‌های موفق جهانی و مدل‌های هم آفرینی صنعت و دانشگاه اشاره کرد.

وی اقدامات نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در همکاری با دانشگاه‌ها را از قبیل طرح حمایت از پایان نامه ها، کارآموزی، حمایت از رویداد‌های علمی و پژوهشی، نوآوری باز و حمایت از نخبگان برشمارد.

گفتنی است در ادامه این رویداد و همزمان با اختتامیه بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر، گزارشی از دومین جایزه پایان نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات ارائه شد.

کمیته علمی و داوری رویداد جایزه پایان نامه سال مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات که به همت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و با همکاری دبیرخانه این کنفرانس برگزار شد، بعد از بررسی رساله‌های دکتری، سه رساله را به عنوان رساله‌های برتر این دوره انتخاب کرد. 

مقام رساله‌های برتر اول تا سوم به ترتیب به سینا دارابی مقدم از دانشگاه صنعتی شریف با عنوان رساله «بهبود بهره وری منابع حافظه در پردازنده‌های گرافیکی با استفاده از ناهمگونی کاربردها»، سیده فاطمه علوی از دانشگاه شیراز با عنوان رساله «یادگیری کرنل نیمه معین مثبت منعطف برای مسائل با نظارت و بدون نظارت» و همچنین علی عبدی از دانشگاه فردوسی مشهد با عنوان رساله «مکان یابی پویای کنترلر‌ها در شبکه‌های نرم افزار محور باهدف کاهش هزینه پیاده سازی و افزایش قابلیت بقاء با استفاده از الگوریتم اکتشافی» اختصاص یافت و جوایز ۲۰۰، ۱۵۰ و ۱۰۰ میلیون ریالی به صاحبان آن‌ها اهداء شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب