«بی خبری و انفعال» مهمترین نقش هیات رئیسه در فدراسیون فوتبال!
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، نکته ظریفی که در آخرین جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال وجود داشت و منجر به انتخاب فروزان سلیمانی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال شد این بود که اعضای هیات رئیسه در اقدامی قابل تامل انتخاب سرمربی تیم ملی فوتسال را به عهده خود رئیس فدراسیون گذاشتند. موضوعی که از نظر عرفی دارای اشکال است.
وظیفه هیات رئیسه کمک به رئیس فدراسیون برای تصمیم گیریها است و بعد از تغییرات در اساسنامه فدراسیون فوتبال در واقع این قدرت به هیات رئیسه داده شده تا در تصمیم گیری ها نظر جمعی لحاظ شود و این طور نباشد که رئیس فدراسیون به تنهایی تصمیم بگیرد اما در آخرین نشست به دلیل به اجماع نرسیدن اعضا برای انتخاب سرمربی تیم ملی فوتسال این اختیار به مهدی تاج سپرده شد تا شخصا در این باره تصمیم بگیرد و او هم آخرین گزینه ممکن یعنی فروزان سلیمانی را برای سرمربیگری تیم ملی فوتسال انتخاب کرد.
به اینکه شاید این اقدام اعضای هیات رئیسه قانونی باشد ایرادی وارد نیست اما در اینجا سوالی که پیش می آید این است آیا قرار است اعضای هیات رئیسه همین طور منفعل باشند و در تمام جلسات مهمی که باید منجر به تصمیم گیری شود نتوانند به نظر یکسان برسند و در نهایت تصمیم گیری را به رئیس فدراسیون بسپارند؟ در آن صورت تشکیل این جلسات چه فایده ای دارد و آیا غیر از فرمالیته بودن آن معنی دیگری از آن استنباط می شود؟
فدراسیون فوتبال دو انتخاب مهم در پیش دارد که در موردش به درستی اطلاع رسانی نمی شود و به نظر می رسد باز هم مثل سنوات گذشته همه چیز در خفا در حال انجام است و مشخص نیست در نهایت به قول ضرب المثل ایرانی این کوه چه موشی خواهد زایید؟ در مورد تیم امید ظاهرا فدراسیون با توافقی که با کمیته ملی المپیک انجام داده حبیب کاشانی را مدیر این تیم کرده و قرار شده همه امور در مورد این تیم به وی سپرده شود اما مسئله اینجا است که چرا چنین موضوعی در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مطرح نشده است و چرا اکثر اعضای هیات رئیسه در موردش اظهار بی اطلاعی می کنند؟
در روزهای گذشته در چند نوبت حمید درخشان هم در کمپ تیم های ملی و فدراسیون دیده شده و این روزها شایعاتی مطرح شده که او گزینه اصلی برای هدایت تیم ملی امید است. گزینه ای که نامش تا امروز در هیات رئیسه فدراسیون مطرح نشده است. در مورد تیم ملی بزرگسالان هم همین منوال وجود دارد و حداقل اینکه اعضای هیات رئیسه وانمود می کنند که هیچ بحثی تا به حال در مورد انتخاب گزینه های سرمربیگری مطرح نشده است.
پرسشی که در این شرایط به وجود می آید این است که نقش هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در چنین شرایط حساس و مهمی چیست؟ اینکه اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از تمامی مسائل مهم ابراز بی اطلاعی کنند خود نشانگر این است آنها نقش چندانی در تصمیمات مهم ندارند و تمایلی هم به این کار ندارند. در واقع آنها حضور حتی به قیمت منفعل بودن در هیات رئیسه را به هر قیمتی میپسندند.
انتهای پیام/