دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اگر VAR تا فصل بعدی بیاید شاهکار کرده‌ایم

عضو کمیته داوران: افشاریان یکه‌تازی نمی‌کند اما انتقاداتی به او وارد است

عضو کمیته داوران: افشاریان یکه‌تازی نمی‌کند اما انتقاداتی به او وارد است
عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: افشاریان یکه تازی نمی‌کند اما انتقاداتی به او وارد است که البته خانوادگی است.
کد خبر : 826378

حسین زرگر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا در مورد شرایط داوری ها در نیم فصل اول اظهار داشت: کلیات آن با توجه به نبود تکنولوژی داوری واقعا بد نبوده است. می توانم بگویم که متوسط رو به بالا بوده است. باید این را قبول کنیم که در مورد مباحث داوری از نظر تکنولوژی امکانات روز دنیا را نداریم. در اکثر کشورها داوران با اتکا به سیستم ویدئویی با اطمینان خاطر وارد زمین می شوند و می دانند که یک حمایت کننده برای اشتباهات احتمالی دارند و اگر اتفاقی در جریان بازی رخ بدهد می توانند صحنه را بازبینی کنند.

وی در خصوص اینکه فکر می کند سیستم VAR چه زمانی در لیگ برتر مورد استفاده قرار گیرد، گفت: استفاده از سیستم ویدئویی یک پروسه زمان بر است و شایط خاص خودش را می خواهد. از مرحله عقد قرارداد با شرکتی که آن را وارد می کند تا نصب در ورزشگاه هایی که می توانند مجهز به این سیستم شوند خودش یک بازه زمانی می خواهد. سپس باید داوران در کلاس های آموزشی استفاده از VAR حضور پیدا کنند و همچنین مدتی به صورت آفلاین مورد استفاده قرار گیرد. خود طی کردن این مراحل یک زمان خاصی می خواهد. با توجه به مصاحبه های اخیری که در مورد این موضوع دیدم فکر می کنم برای فصل آینده این شرایط مهیا شود. البته باز هم تاکید می کنم استفاده از VAR زمان بر است و اگر همه این مراحل طی شود و بتوانیم در لیگ برتر آینده از آن استفاده کنیم یک شاهکار کرده ایم.

زرگر در خصوص اینکه گفته می شود خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران در تصمیماتش در این کمیته یکه تازی می کند و نظر اعضای کمیته داوران را جویا نمی شود، گفت: البته که او یکه تازی نمی کند. ما جلساتی را هم داریم که برگزار می شود.

وی در خصوص اینکه ظاهرا در نشست آخر اکثر اعضا غایب بودند، گفت: برگزاری جلسه اخر دیر ابلاغ شد و البته به صورت وبیناری هم بود که عده ای نتوانستند در آن شرکت کنند. البته به آقای افشاریان یکسری انتقادات وارد است اما این مسائل درون خانوادگی است و حل می شود. من چندین سال است که همکار آقای افشاریان بودم و به عنوان رئیس هیات فوتبال مشکلات و دغدغه های او را درک می کنم اما با توجه به تیمی که در کمیته داوران عضوند و همگی از داوران با سابقه، خبره و بین المللی هستند نیاز است که توجه به آنها بیشتر باشد . باید تعامل بین اعضا  بیشتر شود چون کار کردن تیمی باعث بهتر شدن شرایط می شود.

زرگر در مورد اینکه ظاهرا برگزاری کلاس نیم فصل داوران هم بدون مشورت اعضای کمیته انجام شده، گفت: یک سوتفاهمی در این زمینه بود که حل شد.

عضو کمیته داوران در مورد اینکه چرا این کمیته در مورد علیرضا فغانی با رئیس کمیته داوران فیفا مکاتبه ای انجام نداد تا به جای استرالیا این داور با نام ایران در مسابقات بین المللی حضور پیدا کند، گفت: در مورد آقای فعانی این را باید بگویم که برای تصمیم در مورد یکسری اتفاقات باید خیلی مسائل را در نظر گرفت. کمیته داوران با توجه به اینکه امسال سومین سال مهاجرت آقای فعانی از ایران می شد و برای اعتماد کردن به جوانان و ساختن داورانی همانند خود فغانی که از نوابغ داوری کشورمان به حساب می آید این تصمیم را گرفت که نام فغانی از لیست خارج شود اما در مورد رایزنی با رئیس کمیته داوران فیفا باید بگویم شاید این کار را می شد کرد که در کنار لیست نهایی الیت داوران ما بتوانیم از یک سهمیه بیشتر استفاده کنیم و همچنان فغانی را در لیست خودمان داشته باشیم.

زرگر در خصوص اینکه چرا تجهیزات داوری لیگ همانند هدست های رادیویی ضعیف است، گفت: من خودم آخرین باری که قضاوت کردم مربوط به سال 98 می شود و باید بگویم که تجهیزاتی که در همان سالها داشتیم دست به دست به داوران رسیده و فکر می کنم از همان تعدادی هم که بود کمتر شده است. واقعا در این زمینه ضعیف عمل شده است. تجهیزاتی مثل هدست از حداقل ترین هایی است که یک داور به آن نیاز دارد. من از دبیر کل محترم فدراسیون که اتفاقا خودش از داوران با سابقه کشورمان بوده تقاضا دارم برای تهیه این تجهیزات  به تعداد داورانمان اقدام لازم را انجام دهد. وقتی داوران ما با تجهیزات خوب وارد مسابقات شوند هم شخصیت بهتری پیدا می کنند و هم باشگاه ها هم متوجه می شوند که داوران مورد حمایت مجموعه شان هستند. وقتی من می گویم اگر فصل آینده از  وار استفاده شود شاهکار است به خاطر همین کمبود تجهیزاتی است که یک داور باید داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب