دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد در واحد علوم و تحقیقات:

ارزش‌های والای اخلاقی و انسانی در غرب از بین رفته است

ارزش‌های والای اخلاقی و انسانی در غرب از بین رفته است
جمشید صباغ‌زاده عنوان کرد: نظام خانواده و بسیاری از ارزش‌های والای اخلاقی و انسانی که در جامعه ایرانی وجود دارد در غرب به کلی از بین رفته است.
کد خبر : 825289

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بیرجند، نشست بصیرتی با موضوع «انسان امروز، چالش‌های مرموز» با حضور و سخنرانی جمشید صباغ‌زاده قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات با گرامیداشت یاد و خاطره مجاهدت‌ها و اخلاص سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: ویژگی‌های بارز معنوی، مدیریتی و شخصیتی از ایشان چهره‌ای درخشان و ماندگار ساخت که به هیچ‌وجه با ژنرال‌های بدنام آمریکایی قابل مقایسه نیست.

صباغ‌زاده به بیان ویژگی‌های دنیای مدرن امروز و چالش‌هایی که از قبل منفعت‌گرایی و دوری از معنویت و اخلاق و انسانیت جهان و جهانیان را تهدید می‌کند و محیط‌زیست را در معرض خطر جدی قرار داده است، پرداخت و با اشاره به اینکه دنیای امروز با چالش‌ها و مخاطرات مرموزی دست به گریبان است، تبیین کرد: جنگ، منافع کره زمین را در معرض نابودی قرار می‌دهد.

این مسئول با بیان اینکه نظام خانواده و بسیاری از ارزش‌های والای اخلاقی و انسانی که در جامعه ما وجود دارد در غرب به کلی از بین رفته است، افزود: شرکت‌های بزرگ چندملیتی بر جهان سیطره‌ای غول‌آسا پیدا کرده‌اند و اصحاب بی‌اخلاق و بی‌رحم قدرت و ثروت بر سرنوشت مردم جهان مسلط هستند.

وی تأکید کرد: افراد بدون ملت افراد بدون دولت و در واقع بدون خانواده و خون و خاک بر جهان حکمرانی می‌کنند.

ارزش‌های والای اخلاقی و انسانی در غرب از بین رفته است

صباغ‌زاده با بیان اینکه نهاد‌های مهم بین‌المللی در چنبره شرکت‌ها و کمپانی‌های قوی و گسترده گرفتار هستند، عنوان کرد: جنگی که امروز در دنیا وجود دارد مورد مخاصمه قدرت و ثروت است و تیراندازی از مقابل نیست؛ بلکه تیراندازی در تمام جهات و به سوی کل بشریت است.

وی با بیان اینکه مدیریت دانش در جهان امروز متعلق به یک گروه یا یک سازمان نیست، گفت: چالش‌های مرموز دنیای ما ناشی از بهره‌گیری غیراخلاقی و غیرانسانی از قدرت و ثروت بوده و صاحبان و علاقه‌مندان به مشاغل با فضیلت را نگران ساخته و برای جلوگیری از تهدید گسترده‌ای که دنیای مدرن به انسان، انسانیت، اخلاق و معنویت وارد می‌کند تحول در علوم انسانی یک ضرورت است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه جهانی شدن فرآیند‌های پیچیده‌ای پیش روی بشر نهاده است، اضافه کرد: پیدایش شرکت‌های چندملیتی از بارزترین نشانه‌های جهانی‌سازی اقتصاد است.

صباغ‌زاده گفت: جوانان دانشجو باید با خطرات دنیای غرب آشنا شوند و قدر داشته‌های ارزشمندشان را بدانند و فریب سراب توخالی و تبلیغات آن‌ها را نخورند.

وی با یادآوری شکل‌گیری نهضت‌های بین‌المللی برای مقابله با تهدیدهایی که نظام سرمایه‌داری و شرکت‌های چندملیتی برای اخلاق و معنویت و بشریت فراهم کرده‌اند، توضیح داد: قدرت‌های بزرگ تعهدات حقوق بشری خود را به راحتی زیرپا می‌گذارند و این بی‌انصافی است اگر نداشته‌ها را بشماریم و قدر داشته‌های ارزشمند که بسیاری از مردم مغرب زمین حسرت داشتن آنها را می‌خورند غافل بمانیم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به سابقه غنی فرهنگی و دانشگاهی بیرجند گفت: افتخار می‌کنم که فرزند دیار بیرجند هستم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌جنوبی هم در این نشست با قدردانی از حضور جمشید صباغ‌زاده در این نشست گفت: این استاد فرهیخته و دانشمند از مفاخر استان خراسان‌جنوبی و استاد برجسته کشورمان است و حضورشان در هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی بسیار مغتنم بوده و فرصتی ارزشمند برای آموزش عالی استان محسوب می‌شود.

سیدحسن هاشمی به مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سازمانی بزرگ و گسترده است و جایگاهی فاخر و ارزشمند در نظام آموزش عالی کشور دارد و مطرح معتبر در عرصه بین‌المللی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب