«شهید سلیمانی» مکتب، راه و مدرسهای درسآموز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نکا، مراسم بزرگداشت سومین سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی با همت بسیج اساتید، امور شاهد و ایثارگران و تشکلهای اساتید با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد.
مسئول بسیج اساتید شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در این نشست گفت: روز تشییع پیکر مطهر حاج قاسم که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به یومالله معروف شد، نشانگر اوج علاقهمندی و ارادت مردم به ایشان بود.
محمد حاجیزاد با اشاره به بُعد شخصیتی حاج قاسم عنوان کرد: سردار سلیمانی دارای یک شخصیت غالب و جامع بود که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی نباید به شهید حاج قاسم سلیمانی به چشم یک فرد نگاه کرد؛ بلکه باید به چشم یک مکتب، راه و مدرسه درسآموز نگریست.
وی، پایه شخصیت حاج قاسم را عقلانیت دانست و افزود: مهربانی سردار شهید سلیمانی براساس یک خصلت شخصیتی فردی نبود؛ بلکه، عقلانیت دینی ایجاب میکرد که مهربان باشد و در مقوله شجاعت، بیباکی و مذاکرهکننده قوی در دیپلماسی نیز همین قاعده حکمفرماست.
مسئول بسیج اساتید شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا درباره اینکه سردار سلیمانی چه ویژگیهایی داشت که برای ما صاحب مکتب و درس شد؟ چنین پاسخ داد: اگر بخواهیم بدانیم سردار سلیمانی چه ویژگیهایی داشت که برای ما صاحب مکتب و درس شد باید بگوییم «جامعیت برآمده از عقلانیت مهمترین ویژگی ایشان بود و این همان پایههای مکتب حاج قاسم است که چهار رکن اصلی ولایتمداری، اخلاص، مقاومت در برابر دشمن و مهربانی و فروتنی نسبت به ضعفا ارکان مکتب شهید سلیمانی را تشکیل میدهند.
عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، جهانی کردن انقلاب اسلامی توسط حاج قاسم را کاری بزرگ و دستنیافتنی خواند و بیان کرد: اگر سردار سلیمانی نبود انقلاب در ایران میماند و انقلاب اسلامی بهعنوان پدیدهای که سرشار از عقلانیت، توانمندی ملت و پیامهای پیشرفته و عالی برای جهانیان است و نمیتوانست بدون حاج قاسم جهان را تکان بدهد.
حاجیزاد، سردار سلیمانی را نرمافزار انقلاب اسلامی معرفی کرد و ادامه داد: سردار سلیمانی نرمافزار انقلاب اسلامی که همان بسیج کردن، مقاومت و ولایتمداری است را به منطقه ارسال کردند و عملی را انجام دادند که با تبلیغات، کتاب و سخنرانیها نمیشد، انجام داد.
وی به شهادت حاج قاسم اشاره و تبیین کرد: یکی از عواملی که بهشدت ایشان را برای شهیدشدن مضطر کرده بود، احساس وفاداری به یاران شهیدش بود که دیگر نمیتوانست فرزندان شهدا را ببیند و تمنای شهادت از آنها نکند.
**سردار سلیمانی در مقام ولایتمداری و نصرتدهنده دین الگوست
مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلای استان مازندران هم در این نشست با اشاره به الگوبودن سردار سلیمانی در مقام ولایتمداری و نصرتدهنده دین تشریح کرد: جامعه اسلامی نیاز دارد به اینکه رهبران مردم را هدایت کنند، مانند افرادی مانند مالک اشتر که امیرالمؤمنین در فقدان او فریاد میزدند: «این مالک؟» سردار سلیمانی هم در مقام یاریکننده دین و در مقام ولایتمداری الگو بود و منش و طرز فکر ایشان نیز به یک مکتب جاودانه تبدیل شد.
امیر سادات کرمی، نقش حاج قاسم در بسیج کردن ملتها را اثرگذار دانست و بیان کرد: شهید سلیمانی قوای ملت اسلامی را برای جبهه مقاومت گرد هم آورد و ثابت کرد که میشود این کار را انجام داد.
وی، گریزی به اتفاقات گذشته، پیش رو و نقش انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان اشاره کرد و گفت: تمامی انقلابها دارای دو گام برای رسیدن به اهداف خود هستند؛ «گام نخست هر انقلاب تشکیل و ایجاد جامعه مطلوب و در ایران جامعه اسلامی است و گام دوم تشکیل و ایجاد تمدن نوین که در ایران تمدن اسلامی نام دارد.»
مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلای استان مازندران توضیح داد: نخستین گام در رسیدن به جامعه مطلوب و اسلامی استقرار و کاشت ارزشهای اسلامی است و راه رسیدن به جامعه اسلامی و مطلوب، نهادینه کردن ارزشهای اسلامی است که این نیاز به سه مرحله کار و اقدام اساسی دارد: «انقلاب، نظامسازی و دولتسازی.
سادات کرمی با اشاره به وجود موانع و مشکلات در استقرار ارزشها در جامعه تشریح کرد: ابتدا باید نسبت به شناسایی و رفع موانع استقرار ارزشها اقدام کرد تا بتوان جامعه مطلوب و اسلامی را شکل داد.
عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مهمترین مانع استقرار ارزشها در جامعه را که در سایه بسیج کردن مردم ظهور پیدا میکند را کنار زدن طاغوت داخلی دانست و اضافه کرد: همراهسازی عقول و قلوب جامعه دو مقوله ارزشمندی هستند که به جامعه و مسئولان یک جامعه کمک میکند تا مردم را نسبت به کنار زدن طاغوت داخلی بسیج کند و این موضوع در سایه دو فرع از فروعات دین مبین اسلام بهنام «تولی» و «تبری» امکانپذیر است.
وی به گام دوم اهداف انقلاب اسلامی که تمدنسازی نوین نام دارد و در ایران به تمدن اسلامی شهره است اشاره و مطرح کرد: در گام دوم نیز جامعه بهدنبال نهادینه کردن ارزشهای اسلامی است، ارزشهایی که مردم به آن عشق میورزند، در حقیقت یک نظام و حکومت در موضوع تمدنها دنبال خلق یک رفتار و منش است که مردم براساس همان عنصر خلق شده رفتار و زندگی کنند.
مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلای استان مازندران، نخستین گام استقرار تمدن اسلامی در جامعه را فراگیرکردن و همهگیر کردن ارزشهای اسلامی دانست و افزود: باید کاری کرد که ارزشهای اسلامی در دنیا فراگیر شود و تنها راه رسیدن به این مهم کنار زدن طاغوت جهانی است و آنچه موجب کنارزدن طاغوتها از عرصه جهانی میشود بسیج کردن ملتهاست.
سادات کرمی با اشاره به قدرت بسیجشوندگی ملتها در عرصه ایستادگی در برابر زور خاطرنشان کرد: هیچ چیز نمیتواند در مقابل قدرت ملتها ایستادگی کند و برای این کار به دو عامل اساسی همانند همراهسازی عقول و قلوب ملتها نیازمند است.
وی، همراهسازی عقول و قلوب ملتها را در سه عنصر خروج طاغوت از کشور، خروج طاغوت از منطقه و ساقط کردن آن از کره خاکی دانست و گفت: در همراهسازی عقول همین بس که رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوع برجام به همه دنیا فهماند که آمریکا قابل اعتماد نیست و در همراهسازی قلوب هم حاج قاسم کاری کرد که مردم عراق و دیگر کشورهای منطقه فهمیدند که آمریکا باید از کشورشان خارج شود و به حضور او در کشورشان نیازی ندارند.
مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلای استان مازندران، شیب فعلی موقعیت کشور ایران را از دولتسازی به جامعهسازی قلمداد و تأکید کرد: نقش حاج قاسم سلیمانی در برآورده کردن تمدن اسلامی بهعنوان یکی از گامهای اهداف انقلاب اسلامی کاملاً مشهود و چشمگیر است.
انتهای پیام/