دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کسب سهمیه یک اتفاق تاریخی در وزنه‌برداری بانوان

باقری: بانوان وزنه‌برداری هنوز فاصله زیادی تا جهانی دارند

باقری: بانوان وزنه‌برداری هنوز فاصله زیادی تا جهانی دارند
مدیر تیم‌های ملی وزنه‌برداری بانوان گفت: وزنه برداری بانوان پنج سال قبل استارت خورد و شکل گرفت، اما هنوز فاصله زیادی تا جهانی دارد.
کد خبر : 822385

به گزارش خبرگزاری آنا، کوروش باقری مدیرتیم‌های ملی فدراسیون وزنه برداری درباره وضعیت بانوان وزنه‌برداری گفت: وزنه برداری بانوان آن گونه که پنج سال قبل استارت خورد و شکل گرفت، هنوز فاصله زیادی تا نقطه اوج و جدول A جهانی فاصله دارد بنابراین دست کم تا چند سال آینده ارتقای رکوردها مهمترین برنامه پیش رو خواهد بود. کسب سهمیه المپیک یک اتفاق تاریخی در وزنه برداری بانوان خواهد بود و ما تلاش می‌کنیم به این هدف برسیم.

وی به عملکرد بانوان اشاره کرد و گفت: در تمام مسابقاتی که حضور داشتیم شامل بازی‌های کشور‌های اسلامی (قونیه)، مسابقات قهرمانی آسیا (بحرین) و مسابقات جهانی (کلمبیا)، خیلی‌ها افزایش رکورد داشتند. این نقطه قوت ما بود که جامعه وزنه برداری بانوان متوجه شد نگاهی که فدراسیون جدید به آقایان دارد، با همان نگاه به بخش بانوان نیز رسیدگی می‌کند. تمام ملی‌پوشان بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا (بحرین) نسبت به قبل (بازی‌های کشور‌های اسلامی) افزایش رکورد داشتند و برای اولین بار در یک وزن قهرمان آسیا شدیم که حاصل زحمات و مدال طلای سیده الهام حسینی در دسته ۸۱ کیلوگرم بود. بعد از آسیایی سعی کردیم فضا را بازتر کنیم و دو نفر از کسانی که در رکوردگیری عملکرد بهتری داشتند به اردوی بزرگسالان دعوت شدند.

وی ادامه داد: در اردوی شش هفته‌ای بزرگسالان، افزایش رکورد بچه‌ها به وضوح دیده می‌شد به همین دلیل به این جمع بندی رسیدیم که با چهار نفر در مسابقات جهانی حضور پیدا کنیم. رکورد این افراد در تمرینات افزایش قابل توجهی داشت، اما دو نفر برای اولین بار در تورنمنت خارجی حضور پیدا می‌کردند. الهام حسینی قبلا در مسابقات جهانی حضور یافته بود و الهه رزاقی در مسابقه آسیایی هم بود، اما در قهرمانی جهان آنقدر که مد نظر ما بود و در تمرین‌ها به آن رسیدیم، اتفاق نیفتاد. البته به جز یکضرب الهام حسینی که دلایل مختلفی دارد و در جلسه کمیته فنی صحبت خواهیم کرد.

باقری درباره برنامه‌های تیم‌های بانوان در سال پیش رو اظهارداشت: به جز فعالیت‌های داخلی مثل مسابقات قهرمانی جوانان کشور و قهرمانی بزرگسالان کشور که در کمتر از سه ماه آینده برگزار می‌شوند، بنا داریم که یک ماه تا یک ماه و نیم دیگر اردو‌های تیم ملی را در هر سه رده سنی شروع کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به این که مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در فروردین برگزار می‌شود، تمرکز ما ابتدا روی این رده سنی است. با ارزیابی رکورد‌های ثبت شده در مسابقات قهرمانی نوجوانان در خرم آباد و سومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر، پنج نفر را انتخاب کرده ایم. در رده جوانان منتظر هستیم که مسابقات قهرمانی جوانان هم برگزار شده و تعدادی از جوانان هم انتخاب می‌شوند. در مورد ترکیب تیم ملی بزرگسالان، تمام افرادی که در سه تورنمنت خارجی امسال حضور داشتند مورد ارزیابی قرار گرفته و در خدمت کسانی خواهیم بود که آماده‌تر باشند. قطعا سال آینده سالی است که استخوان بندی و نفرات اصلی بزرگسالان تا حدود زیادی باید شکل بگیرد.

مدیر تیم‌های ملی اظهار داشت: از حضور مربیان در کنار تیم ملی استقبال می‌کند و هیچ منعی ندارد که تعداد بیشتری از مربیان در اردو‌ها حضور داشته باشند، اما معتقد است هر کسی باید وظایف خود را انجام دهد بنابراین این موضوعی است که باید کمیته آموزش و فدراسیون برای آن برنامه ریزی داشته باشد. کمیته آموزش ظاهرا کار‌هایی صورت داده، ولی من به شخصه شناخت وسیعی ندارم که چه کسانی فعالیت بیشتر یا کمتری دارند، اما سعی کردیم آن‌هایی که می‌شناسیم کنار تیم باشند. چنانچه قبلا خانم مینا عصفوری از خراسان در کنار ما بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب