دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 ارديبهشت 1395 - 13:33

برگزاری نشست هیئت رئیسه اتحادیه جهانی علمای مقاومت در بیروت

نشست هیئت رئیسه اتحادیه جهانی علمای مقاومت در بیروت با حضور دبیر‌کل مجمع جهانی تقریب، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب و جمعی از علما و شخصیت‌های برجسته جهان اسلام برگزار می‌شود.
کد خبر : 82211

به‌ گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از وب‌سایت اینترنتی مجمع جهانی تقریب مذاهب، در این نشست یک روزه موضوعاتی نظیر بحران‌های کنونی جهان اسلام، موضوع فلسطین و اقدامات خصمانه اسرائیل در مسجد الاقصی، نحوه مقابله با قطعنامه‌های صادره علیه مقاومت اسلامی به‌ویژه حزب‌الله سرافراز، جریان‌های تکفیری و شیوه‌های رویارویی با اندیشه‌های گروه‌های افراطی و طرح‌ها و برنامه‌های آینده اتحادیه علمای مقاومت و کمیته مساعی حمیده مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
اندیشه تأسیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت در اجلاس بین‌المللی علمای اسلام در حمایت از فلسطین که به مساعی مجمع تقریب مذاهب اسلامی در تهران برگزار شد مطرح گردید. این اجلاس در واکنش به حوادث غزه با حضور بیش از200 نفر از اندیشمندان و مقام‌ها و شخصیت‌ها از 54 کشور جهان در تاریخ 18 و 19 شهریور 93 (برابر با 9 و 10 سپتامبر 2014/ 14 و 15 ذی العقده 1435) برگزار شد. در بندهای بیانیه اختتامی این اجلاس، موضوع تشکیل اتحادیه علمای مقاومت (که هسته مرکزی آن در مالزی مصوب شده) مطرح و بر لزوم تقویت و حمایت از آن اتحادیه و پیوستن علما و شخصیت‌های اسلامی بر آن تأکید شد. شیخ ماهر حمود از علمای برجسته لبنان رئیس اتحادیه علمای مقاومت و آیت الله محسن اراکی نائب رئیس این اتحادیه هستند.
آخرین نشست اتحادیه جهانی علمای مقاومت در تاریخ 7 دی 1394 در تهران با حضور بیش از 180 تن از شخصیت‌های برجسته داخلی و خارجی در حاشیه بیست و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی در تهران برگزار شد که در این نشست موضوعاتی نظیر نقش علماء و اندیشمندان در وحدت کلمه مسلمین به عنوان واجب شرعی، نقش نخبگان در افشای پدیده تکفیر ،ترور و جنایتهای گروههای تکفیری، نقش مقاومت اسلامی و در رأس آن حزب‌الله در تحقق پیروزی‌ها در فلسطین، لبنان و مقابله با توطئه‌های صهیونیستی _آمریکایی و اقدامات خصمانه استکبار جهانی، حمایت مطلق و مداوم مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) از مقاومت و پایداری آن تا پیروزی نهایی بر صهیونیستهای متجاوز و تکفیری‌های تندرو و حامیان مستکبر آنان و فلسطین و مبانی ثابت آن و مسأله هتک حرمت مسجد الأقصی مورد بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب