رسالت سنگین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در مهارتآموزی جوانان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ممسنی، به مناسبت هفته پژوهش همایش تخصصی نقشآفرینی دانشگاه در ایجاد «مهارت، کارآفرینی و اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی برگزار شد.
این نشست با حضور مهندس ابراهیم زراعتیان رئیس مرکز تخصصی برق و الکترونیک خلیج فارس و مرکز فنی و حرفهای شماره (۲) شیراز، اساتید، مهمانان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر شهید ابوذر داوودی واحد ممسنی برگزار گردید.
این نشست با سخنرانی علی کریمی رئیس دانشگاه و استادیار گروه مهندسی برق و سپس مهندس ابراهیم زراعتیان در خصوص کارآفرینی و اشتغال تداوم یافت.
در ابتدای نشست علی کریمی رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به حضار و مهمانان اشاره داشتند: امروز دنیا و روشهای زندگی کردن به شدت در حالت تغییر است و نیازهای ما انسانها متناسب با این تغییرات نیز دستخوش تغییر و دگرگونی میباشد به طوریکه در این روند یکسری از مشاغل حذف و گروهی دیگر بوجود میآیند و ما باید بتوانیم متناسب با وضعیت موجود مهارت آموزی و دانش را دراختیار نیازهای جامعه قرار دهیم.
وی افزود: نقش و رسالت دانشگاه در ساختار تعریف شده نظام آموزشی به عنوان سازمان و نهادی است که خاستگاه علم و دانش است و از طریق این مولفهها افراد توانمند، علمی و ماهر را که در راستای شناخت و برطرف کردن مشکلات و نیازهای جامعه اند تامین و تربیت کند و این قشر را به جامعه معرفی کند.
این عضو هیات علمی و استادیار گروه مهندسی برق، با اشاره به عملکرد و پیشرفت دانشگاههای مدرن در عصر حاضر خاطرنشان کرد: دانشگاههای آموزشی مبتی بر فعالیتهای تعلیمی، دانشگاههای پژوهشی مبتنی بر فعالیتهای تحقیقاتی و دانشگاههای کارآفرین مبتنی بر علوم کارآفرینی است به طوریکه علاوه بر آموزش علم و انجام تحقیقات، باید دارای زیرساخت لازم جهت کسب مهارت لازم و کافی به منظور رفع نیازهای جامعه باشد.
در ادامه این نشست ابراهیم زراعتیان دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و رئیس مرکز تخصصی برق و الکترونیک خلیج فارس ضمن تشکر و قدردانی از دکتر کریمی رئیس دانشگاه در خصوص برگزاری این نشست مفید و اثرگزار گفت: من مفتخر هستم که پس از سالها در کنار اساتید خود و دانشجویان رشته مهندسی بنا به وظیفه از نقش دانشگاه و مهارت آموزی در کار آفرینی و اشتغال سخن میگویم.
وی افزود: یکی از الزامات اصلی اشتغال در کنار دانش، مهارت میباشد؛ که عزیزانی که در حین فراگیری دانش در دانشگاه میباشند میبایست جهت تکمیل ظرفیت مهارتی وجودی خود به یکی از مراکز آموزش فنی و حرفهای جهت گذراندن تخصص و مهارت اقدام نمایند تا دوبال اصلی اشتغال تکمیل شود.
وی تصریح کرد: گام موثر برای رسیدن به اشتغال موفق، داشتن دانش، مهارت، خواستن و همچنین برنامه است که با توجه به فعال بودن دانشجویان این دانشگاه و پیشرفتهای حاصله امیدوار هستیم که انشالله اساتید و دانشجویان علاوه بر کسب مدرک تحصیلی دارای تخصص و مهارت لازم باشند.
انتهای پیام/