دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دریادار سیاری مطرح کرد؛

لزوم آینده‌پژوهی در «آجا» برای مواجهه با تهدیدات نوین

لزوم آینده‌پژوهی در «آجا» برای مواجهه با تهدیدات نوین
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در زمینه تسلیحات باید نگاهی به آینده داشته باشیم و مطابق با حرکت رو به رشد علم و فناوری پیش برویم تا بتوانیم پاسخگوی تهدیدات آینده باشیم.
کد خبر : 821276

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد علمی و ورزشی دانشگاه‌های افسری آجا که امروز (سه‌شنبه) در دانشگاه نیروی پدافند هوایی برگزار شد، با اشاره به اهمیت ارتقای توان علمی و جسمانی،گفت: به‌طور کلی رقابت مثبت در هر زمینه‌ای سبب رشد و ارتقا خواهد شد و بی تردید رقابت علمی و ورزشی بسترساز رشد و ترقی در سطوح علمی و پرورش جسم و روح می‌شود.

وی افزود: رقابت مثبت سبب افزایش انگیزه، اعتماد به نفس و خودباوری در سطح نیرو‌ها می‌شود؛ بنابراین باید نسبت به این موضوع اهتمام ورزید.

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: ما در گذشته از تجهیزات پیشرفته و به‌روز دنیا برخوردار بودیم، اما این تجهیزات به‌طور کلی از خارج از کشور تهیه شده بود، اما امروز تجهیزات پیشرفته و بومی ارتش و نیرو‌های مسلح در واقع حاصل تلاش و ممارست علمی متخصصان این مرز و بوم است و در این حوزه به هیچ قدرتی وابسته نیستیم.

دریادار سیاری تاکید کرد: این پیشرفت‌ها تحت تحریم‌های ظالمانه به وجود آمد، ما از قطعه‌سازی شروع کردیم تا به ساخت سامانه رسیدیم و امروز با افتخار می‌گوییم که تجهیزات‌مان به‌روز و ساخت داخل است.

وی یادآور شد: ما در دوران دفاع مقدس از توپ ۲۳ میلی‌متری و سامانه «هاگ» برخوردار بودیم و در دو سال آخر جنگ نیز به سامانه «اسکای‌گارد» مجهز شدیم، اما امروز برای مقابله با اهداف در ارتفاع‌ها و سطوح مختلف، دارای تجهیزات عالی متنوع بومی هستیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه سامانه‌های پدافندی ارتفاع متوسط ارتش امروز تا ۱۲۰ کیلومتر اهداف را منهدم می‌کنند،تصریح کرد: سامانه «باور ۳۷۳» یک سامانه بُرد بلند ساخت داخل است که در شعاع ۳۰۴ کیلومتری پهپاد «کرار» را مورد اصابت قرار داده که این اتفاق بزرگ در داخل نیروی پدافند هوایی محقق شده است.

دریادار سیاری اضافه کرد: در نیروی دریایی ما از خط تولید ناوشکن و ناو موشک‌انداز برخورداریم و حتی به توانمندی ساخت زیردریایی نیز دست یافته‌ایم؛ در نیروی زمینی نیز توان تولید انواع تسلیحات انفرادی، اجتماعی، تانک و تانک‌بر و نفربر را داریم. همچنین در نیروی هوایی جنگنده می‌سازیم و جنگنده‌های پیشرفته را بازآماد می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به حرکت سریع و رو به رشد تکنولوژی، تجهیزات امروز می‌تواند، نهایتاً در پنج سال آینده کارایی داشته باشد؛ درحالی‌که ما باید از امروز برای تهدیدات ۱۰ سال و ۲۰ سال آینده فکر کنیم و آینده‌پژوهی داشته باشیم که به واقع طراح، معمار و سازنده تجهیزات آینده، شما افسران هستید.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ما امروز قدرتمندیم و در برابر همه تهدیدات ایستاده‌ایم،اظهار کرد: اما در زمینه تسلیحات باید نگاهی به آینده داشته باشیم و مطابق با حرکت رو به رشد علم و فناوری پیش برویم تا بتوانیم پاسخگوی تهدیدات آینده باشیم.

دریادار سیاری افزود: از این رو باید اولاً جایگاه خود را بشناسید و سپس با توجه به این موضوع از امروز به فکر آینده باشید و باید با توجه به این موضوع تلاش کنید و حرکت عالمانه داشته باشید.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب