هاشمی:باید بازنگری جدیدی برای بازیهای آسیایی انجام شود/ تیمها را به ۳ دسته تقسیم کردیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، سید مناف هاشمی پس از جلسه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: هشتمین جلسه هیئت اجرایی با اکثریت اعضا تشکیل شد؛ چون اوایل شکلگیری دوره جدید مدیریت کمیته ملی المپیک است، برنامهها و نقطه نظرات اعضای هیئت اجرایی محور اصلی جلسات است و کمتر مصوبه داریم.
سخنگوی هییت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: انتخاب دو یا سه رئیس کمیسیون مطرح شد؛ با نظر من و رئیس کمیته ملی المپیک تصمیمگیری در مورد آن به جلسه آینده موکول شد به خاطر اینکه نقطه نظرات واحد نبود. نظرات در مورد کمیسیونهای اخلاق و بازاریابی و بینالملل بود که باید کار کارشناسی صورت بگیرد و در جلسه آتی تصمیمگیری خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: روسای دو کمیسیون رسانه و مدیریت، احمدی و پاسبان برنامههای خود را مطرح کردند. احمدی مباحث مفصلی در حوزه رسانه و همکاریهای دو جانبه کمیته ملی المپیک در مقابل رسانه و بالعکس مطرح کردند. پاسبان رییس کمیسیون مدیریت به طور مفصل برنامههای ساختاری و تشکیلاتی کمیته ملی المپیک در مقایسه با سایر کمیته ملی المپیک دنیا و همچنین جایگاه این کمیته به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی و پیشتیبانی ورزش مباحثی را مطرح کرد. قرار شد این کمیسیون به عنوان یکی از کمیسیونهای مهم و هماهنگکننده سایر کمیسیونها که ماهیت ساختاری دارند مسائل خود را مطرح کند. در نظر داریم ارتباط کمیته ملی المپیک از طریق کمیسیون مدیریت با دولت، مجلس، کمیسیونهای مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و جاهایی که نیاز به حمایت دولت داریم را نزدیکتر کنیم. در همین زمینه ممکن است اصلاح برخی دستورالعملها و حتی قوانین مورد بررسی قرار بگیرد.
هاشمی همچنین در مورد جلسات ستاد عالی بازیها با فدراسیونها برای برگزاری بازیهای آسیایی هانگژو گفت: قرار بود در این جلسه در مورد بازیهای آسیایی هانگژو صحبت کنیم اما وقت نشد، اما تاکنون سه جلسه برای بازیهای آسیایی برگزار کردیم و ۶ فدراسیون هم به دو جلسه دعوت کردیم تا برنامههای خود را اعلام کنند. اعضای هیئت اجرایی هم پیشنهاداتی در مورد بهبود روند کار مطرح کردند.
وی در پاسخ به این سوال که تعلیق جودو شهریورماه به پایان میرسد و فرصت حضور در بازیهای آسیایی را دارد در این خصوص چه تصمیمی میگیرد، خاطرنشان کرد: رئیس فدراسیون جودو مثل تمامی روسای فدراسیونهای ورزشی در جلسات ستاد بازیهای آسیایی شرکت خواهد کرد و برنامههای خود را ارائه خواهند کرد.
هاشمی همچنين در پاسخ به خبرنگار آنا در رابطه با آخرین وضعیت تيم فوتبال اميد گفت: نزديک به ٥٠ سال است در حوزه تيم اميد جايگاهی نداشته ايم و همين مسئله انتظار ٥٠ ساله ايجاد كرده است، اينكه حالا از تيم اميد در کوتاهترین زمان ممکن انتظار نتيجه داشته باشيم سخت است، اما دور از انتظار نيست، حداقل اينكه فعاليتهای مربرط به اين تيم هم بايد روی ريل بيفتد تا برای ادوار آينده آماده شود.
وی ادامه داد: اين موضوع در رابطه بحث المپيكي تيم فوتبال اميد مد نظر است و در عين حال حضور تيم اميد در بازی های آسيايی طی حدود ٢٠ سال گذشته مدالی به همراه نداشته است.
دبيركل كميته ملي المپيک اظهار داشت: نشست های با فدراسيون فوتبال پيش از جام جهاني در رابطه با تيم اميد برگزار شد در آن نشست ها قرار شد كليات كار به بعد از جام جهاني موكول شود، اما همان زمان اينگونه مقرر شد كه با هماهنگي فعاليت ها پيش برود. در سه چهار روز اخير از طرف كميته و شخص خسروی وفا پيگيری ها انجام شد و حبيب كاشانی گزينه پيشنهادی رئیس كميته برای سرپرستی تيم فوتبال اميد بود که در مورد آن به توافق رسيديم، اميدوارم در اولين فرصت حكم او صادر شود و در مورد ساير اعضای كادر فنی تصميم گيری شود، البته قرار است در اين زمينه كميتهای با محوريت فدراسيون فوتبال تشكيل شود و خود كاشانی هم حضور داشته باشد، انتظار داريم در كوتاهترين زمان ممكن اين اتفاق بيفتد، بازهم تاكيد مي كنم كه در اين زمينه انرژی و انگيزه زيادی لازم است.
هاشمی در واکنش به اینکه روند رسیدگی به برنامه بازیهای آسیایی کند است، گفت: برنامه بازیهای آسیایی طبق تقویم دنبال میشود، در هیئت اجرایی گزارشی از روند بازیهای آسیایی ارائه شد، از آنجایی که بازیهای آسیایی یک سال به تعویق افتاد و قبلا مقدمات کار انجام شده بود، ما بازنگری جدیدی با روسای فدراسیونها انجام میدهیم. بحثهای لباس، اعزام،بلیت، پشتیبانی ،مسائل مربوط به دهکده و سایر بحثها دنبال میشود و در جلسه جداگانهای در مورد بازیهای آسیایی مفصل بحث خواهد شد.
وی در مورد وضعیت نفرات و تیمهای اعزامی به بازیهای آسیایی بیان کرد: هنوز تعداد نفرات بسته و تیمها نهایی نشده است اما تیمها را به سه دسته تقسیم کردهایم؛ آنهایی که حتما مدال میآورند اولویت اول ما هستند. در ادامه تیمهایی است که احتمال بالایی برای مدال دارند و در گروه سوم هم که مخصوصا زنان ما هستند، حتی اگر مدال نگیرند اعزام میشوند تا برای چهار سال بعد از آنها استفاده کنیم. از طرفی سیاست برابری جنسیتی را هم دنبال میکنیم اما اینکه چه زمانی به طور کامل اجرا شود مشخص نیست. با این حال تلاش میکنیم و فدراسیونها هم باید در این زمینه تلاش کنند.
انتهای پیام/