ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به شرکتهای فناور و دانشبنیان
امرالله زند در حاشیه بازدید از نمایشگاه عصر امید (دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی) در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اراک ارزیابی خود از نمایشگاه را اینگونه تشریح کرد: بازگشایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در بازار فناوری و نوآوری شهید سلیمانی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری بسیار مفید بوده است.
سرپرست مؤسسه مالی و اعتباری در منطقه غرب کشور بیان کرد: بهعنوان متولی مؤسسه میتوانیم در زمینه تأمین سرمایه در گردش واحدهای مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی کمک کنیم و راهکار آن است که مدیران شرکتهای خلّاق، فناور، دانشبنیان و ... به شعب مؤسسه در استان مراجعه کنند و با افتتاح حساب و با توجه به مراودات و میانگینی که ایجاد میکنند از تسهیلات سرمایه در گردش مؤسسه بهرهمند شوند.
زند در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه آیا مؤسسه مالی و اعتباری نور تا به امروز با شرکتهای خلّاق، فناور و دانشبنیان ارتباط برقرار کرده است یا خیر؟ بیان کرد: همواره دنبال توسعه هستیم و مصمم هستیم در ارتباط با شرکتهای خلّاق، فناور و دانشبنیان خدمات مؤسسه را به آنان ارائه دهیم.
وی تشریح کرد: با توجه به بازدید میدانی که از نمایشگاه عصر امید صورت گرفت و مذاکراتی که با رئیس دانشگاه آزاد استان مرکزی، دستاندرکاران برگزاری نمایشگاه و مدیران شرکتها داشتیم مقرر شد جلسات مشترک برگزار کنیم تا شرکتها بتوانند از خدمات مؤسسه استفاده کنند.
سرپرست مؤسسه اعتباری منطقه غرب کشور، ارزیابی خود از نمایشگاه را اینگونه بازگو کرد که در بازدید از غرفهها و محصولات تولیدی شرکتها مشخص است دانشگاه آزاد اسلامی بر محور شعار «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» حرکت کرده و شرکتهای زیرپوشش هم بر این اساس گامهای بسیار خوبی برداشتهاند و موضوع کارآفرینی و شغل پایدار در میان است.
زند توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر فقط بر پایه مدرکمحوری کار نکرده، بلکه در حوزه ایجاد شغل و کارآفرینی گام برداشته و امروزه سیستم دانشگاهی فقط بر پایه تئوری جواب نمیدهد؛ بلکه اگر تئوری همراه با عمل به منصه ظهور برسد، قطعاً در جامعه مفید و مؤثر خواهد بود.
وی، ارتباط مؤسسه با دانشگاه را اینگونه تشریح کرد: باید کاری کنیم تا ارتباط بین مؤسسه با دانشگاه گسترش یابد و هماهنگیهایی در سطح مدیریت دو مجموعه انجام شود و جلسات به طور مکرر برگزار شود و به تفاهمنامهای برسیم تا از ظرفیتهای دو طرف استفاده شود.
سرپرست مؤسسه اعتباری منطقه غرب کشور تشریح کرد: به امید آنکه شرکتهای خلّاق، فناور، ایدهپرداز و دانشبنیان به سمت مؤسسه هدایت شوند و از تسهیلات این مؤسسه بهره ببرند، ما هم در راستای پویاسازی این واحدها بسترهای مناسب را مهیا خواهیم کرد.
زند عنوان کرد: مؤسسه اعتباری منطقه غرب کشور با مجوز رسمی و نظارت بانک مرکزی فعالیت دارد و کاملاً منضبط و منطبق با ضوابط شورای پول و اعتبار در حال خدماترسانی بوده و در آستانه تبدیل به بانک است.
وی درباره پرداخت تسهیلات بیان کرد: مؤسسه اعتباری در قالب پرداخت سرمایه در گردش، تسهیلات خُرد به کارکنان زیرمجموعه واحدها و با توجه به مراوداتی که ایجاد میشود، تسهیلات پرداخت میکند.
سرپرست مؤسسه اعتباری منطقه غرب کشور اضافه کرد: سیاست پولی کشور کاملاً انقباضی است و به استثنای تسهیلات تکلیفی براساس میانگین پایه تسهیلات برای اشخاص و واحدها در نظرگرفته میشود.
انتهای پیام/