از خانوادهدوستی و انفاق خیّر نراقی تا پروندهای که همچنان مفتوح است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نراق، نخستین سالگرد درگذشت مرحوم عباس معصومی، خیّر و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان با حضور حجتالاسلام مشهود عینلو امام جمعه شهر نراق، حسین قاسمی فرماندار شهرستان دلیجان، محمدجواد کاظمزاده بخشدار شهرستان دلیجان، مهدی نباتی فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان دلیجان، امین فروغی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان، عزیز فروغی عضو هیئت مؤسس و معاون پیشین اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق، مهدی شفیعی رئیس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق، مهدیزاده مدیر آموزشگاه متوسطه اول حاج عباس معصومی و جمعی از دانشآموزان و جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد.
امام جمعه شهر نراق در این نشست گفت: خیّر بودن به پول و منال نیست، بلکه به روح و ذات و وجود انسان است؛ افرادی داریم که در اوج ثروت هستند، اما یک قطره از دستنشان نمیچکد و افرادی هم در اوج فقر و نداری آنچه در توان دارند میبخشند.
عینلو با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم بیان کرد: ایشان فرمودند: «خداوند متعال مال صالح و مال طیب و طاهر در دست عبد صالح را دوست دارد»، بنابراین هرکس لیاقت ندارد که مال خود را در راه خدا و موارد عامالمنفعه هزینه کند.
وی متذکر شد: اما مرحوم معصومی مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان این شایستگی را داشت که مال خود را صرف ساخت و تأسیس دانشگاه، دبیرستان، مسجد و بیمارستان و ... کند، در ظاهر پرونده دنیوی این خیّر بسته شده، اما پرونده آخرتی و برزخیاش باز است و آثار و برکات فعالیتهای عامالمنفعه به حسابش واریز میشود.
امام جمعه شهر نراق افزود: دانشجویان با خوب درس خواندن قدردان تلاش حاج عباس معصومی بوده و علاوه بر کسب علم و دانش باید تهذیب نفس وتقوای الهی داشته باشند و ما احتیاج به عالمان بیتقوا نداریم، بلکه دانشمندان بیتقوا و افرادی که تربیت دینی و الهی ندارند به جامعه آسیبهای جدی وارد میکنند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان هم گفت: در آیه شریفه قرآن آمده است که مردانی هستند که خرید و فروش و تجارت آنها را از یاد خدا باز نمیدارد و حاج عباس معصومی یکی از مصادیق بارز این آیه به شمار میرفت؛ در عین حال که مشغول کسب و کار حلال و تجارت بود از یاد خدا غافل نمیشد و در راه خدا اموال خود را انفاق میکرد و منشأ خیر و برکات زیادی در منطقه، شهر نراق، شهرستان دلیجان و کشور و حتی گاهی خارج از کشور بودند.
امین فروغی تشریح کرد: علاوه بر خیّر بودن و اهل انقاق بودن، تقید به نماز اول وقت و نماز جماعت از دیگر ویژگیهای شخصیتی حاج عباس معصومی بود و شدیداً خانوادهدوست بود.
وی خاطرنشان کرد: ساخت دبیرستان عباس معصومی در سال ۱۳۵۳، ساخت دبیرستان حسین معصومی در سال ۱۳۵۸، ساخت مخابرات لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب (ع) در اندیمشک در سال ۱۳۶۶، ساخت سایت اولیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق در سال ۱۳۷۰، ساخت ساختمان پژوهش در سال ۱۳۷۲، ساخت مسجد دانشگاه نراق در سال ۱۳۸۰، ساخت بخشی از بیمارستانی در قم، آزادسازی زندانیان و کمک در راستای خرید جهیزیه و بازسازی مسجد در کرهجنوبی ازجمله فعالیتها و اقدامات مرحوم معصومی بود.
عضو هیئت مؤسس و معاون اداری مالی اسبق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دلیجان هم گفت: حاج عباس معصومی در بُعد خانوادگی بسیار خانوادهدوست بود و هرکاری که میخواست انجام دهد با همراهی خانواده بهخصوص همسر مرحومش انجام میداد.
عزیز فروغی اضافه کرد: توجه به مسائل شرعی و رعایت حقوق مردم از دیگر ابعاد شخصیتی حاج عباس معصومی به شمار میرفت.
به گزارش آنا، در پایان برنامه مسئولان کنار مرقد شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق حاضر شده و با قرائت فاتحه و گلباران مرقد مطهر شهدا، با آرمانهای امام و شهدا تجدیدمیثاق کردند.
انتهای پیام/