معرفی 10 محصول جدید پارک فناوری هرمزگان به بازار طی امسال
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، علی فتی در نشست با اعضای پارک علم و فناوری خلیج فارس، با بیان اینکه بخش اعظم اقتصاد مقاومتی به فعالیت شرکتهای دانشبنیان برمیگردد، گفت: «همگام با انتظارات از شرکتهای دانشبنیان اعتبارات نیز به میزان افزایش نگاه بیشتر خواهد شد و این مستلزم حرکت بیش از پیش شماست».
وی با اشاره به هدفگذاری امسال پارک علم و فناوری هرمزگان در زمینه تولید محصولات دانشبنیان تصریح کرد: «طبق این هدفگذاری 10 محصول دانشبنیان جدید پس از تجاریسازی به بازار معرفی خواهد شد».
فتی افزود: «پارک علم و فناوری هرمزگان نیز حمایت لازم را در این زمینه خواهد داشت و تلاش میکند تا شرکتهای دارای محصول بدون دغدغه اقدام به عرضه محصولاتشان کنند».
به گفته رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان، یکی از اهداف مهم شرکتها باید تجاریسازی و صادرات محصول باشد و در این راستا پارک حمایتهای ویژهای خواهد داشت.
فتی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای موجود در پارک علم و فناوری هرمزگان برای توسعه واحدهای فناور مستقر گفت: «دفتر تجاریسازی نیز برای رفع دغدغه واحدها راهاندازی شد که انتظار داریم واحدهای فناور از این ظرفیت در راستای تجاریسازی محصولاتشان استفاده کنند».
وی همچنین به دانشبنیان شدن واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد پارک علم و فناوری هرمزگان اشاره کرد و افزود: «روند بررسی و ارزیابی شرکتها جهت دانشبنیان شدن تسهیل شده و از این پس ارزیابیها توسط کارگزار استانی که از سوی پارک هرمزگان حمایت شده، صورت خواهد گرفت».
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان گفت: «پیشتر به دلیل حضور مقطعی کارگزارهای شرکتهای دانشبنیان از خارج استان زمان کافی برای ارزیابی شرکتها نبود، به همین دلیل حق بسیاری از شرکتهایی که باید دانشبنیان میشدند، تضعییع میشد که خوشبختانه با این مجوز روند بررسیها بهتر خواهد شد».
وی همچنین تاکید کرد: شرکتهایی که میخواهند دانشبنیان شوند، باید الزامات مطرحشده در قانون شرکتهای دانشبنیان را داشته باشند و این مهم از الزامات دانشبنیان شدن است.
فتی، کمبود تجهیزات آزمایشگاهی را یکی از چالشهای پارک علم و فناوری هرمزگان عنوان کرد و افزود: «استفاده از امکانات آزمایشگاهی سایر ارگانهای دولتی و دانشگاهها یکی از راههای برونرفت از این مشکل است که نیازمند همکاری است».
انتهای پیام/