دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 ارديبهشت 1395 - 11:37

تحلیل «اخبار تجاری اروپا»: ایران امکانات بالقوه خوبی برای گردشگری دارد، اما مسافران همچنان دلسرد و مردد هستند

گروه رسانه‌ای «اخبار تجاری اروپا» این هفته در مقاله‌ای به مشکلات پیش روی صنعت توریسم و موانع برنامه درآمد 30 میلیارد دلار در سال دولت ایران پرداخته است.
کد خبر : 81471

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، سایت تحلیلی «اخبار تجاری اروپا» (BNE) که زیرمجموعه گروه انتشارات، تجارت و سرمایه‌گذاری New Sparta مستقر در لندن است، هفته گذشته در مقاله‌ای به برنامه‌های دولت ایران برای گسترش توریسم، استقبال رسانه‌‌ها و مشکلات موجود برای تحقق اهداف اقتصادی این برنامه پرداخته است.


دنیل خازنی-راد نویسنده این گزارش در ابتدا اشاره کرده که دولت ایران در پی منابع درآمدی بیشتر، روابط گرمتری با جامعه جهانی پیدا کرده، و اکنون «گردشگری و سفر در صدر دستور کار قرار گرفته است.»


در ادامه مقاله آمده است: « در واقع، گردشگری چنان در دولت روحانی پرطرفدار شده است که در ‌ماه‌های اخیر وزرا به چند کشور اعزام شده‌اند تا طرح‌های سفر بدون ویزا را به امضا برسانند.


بعد از چند سال ثابت ماندن میزان گردشگری و وجود نگرانی‌های عمومی در میان سازمان های مسافرتی خارجی و همچنین مسافران، ایران در حال تبدیل شدن به یکی از داغ‌ترین سرفصل‌ها برای چندین روزنامه و مجله غیر ایرانی بوده و مکان‌های دیدنی ایران را بار دیگر به جهانیان معرفی کنند.»


نویسنده سپس به از سرگیری پروازهای ایرفرانس به عنوان «تازه‌ترین نشانه برای آن‌که ایران واقعاً و به خوبی برنامه های سفر را دنبال می‌کند» و همچنین آغاز پروازهای بریتیش ایرویز از ماه ژوئیه (تیر) اشاره کرده و مقاله‌ای از دیلی تلگراف « 18 دلیل برای سفر به ایران» که در 18 آوریل (30 فروردین) منتشر شده است را یادآور شده است.


در ادامه مقاله آمده است: «گردشگری همچنین به‌عنوان یکی از معدود صنایعی در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به سرعت ارز را به داخل کشور روانه کند. انجمن گردشگری ایران تخمین زده است که در سال گذشته ایرانی منتهی به 20 مارس (یعنی سال 1394 هجری شمسی)، آن کشور 6 میلیارد دلار درآمد اضافه از محل گردشگری خارجی درآمد داشته است.»


نویسنده همچنین به تأسیس بانک گردشگری و مشکلاتی که این بانک در صورت نبود گردشگر برای کسب درآمد با آن روبه‌رو خواهد بود، اشاره کرده است. با این حال به نوشته BNE، ایران برای آن که بتواند با کشور همسایه‌اش، ترکیه در این زمینه رقابت کند، با موانعی روبه روست و مشکلاتی که به ویژه در زمینه قوانین وجود دارد و برخوردهایی که گاه با گردشگران صورت گرفته است، همچنان باعث دلسردی و تردید در میان گردشگرانی می‌شود که علاقه‌مند به سفر به ایران هستند.


دولت ایران تصمیم دارد تا سال 2025 تعداد گردشگران خارجی را به 20 میلیون نفر برساند. درآمد حاصل از صنعت توریسم طبق این برنامه 30 میلیارد دلار برآورد شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب