۳ راهبرد شکستخورده نظام سلطه در مقابله با جمهوری اسلامی/ اماممان را یاری کرده و با لگد دشمن بیدار نمیشویم
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نکا، نشست بصیرتی استادان دانشگاه با عنوان «تحلیل مسائل اخیر کشور و ۱۳ آبان (روز استکبارستیزی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با همکاری بسیج اساتید، تشکل اسلامی سیاسی فرهیختگان استادان و امور فرهنگی اجتماعی برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در این نشست حضور میلیونی مردم ولایتمدار و انقلابی را در راهپیمایی ۱۳ آبان مثالزدنی خواند و اظهار کرد: مردم با حضور خود در این روز به دشمنان نظام و انقلاب نشان دادند راه آنها از اغتشاشگران و آشوبگران جداست و در این راه حاضرند جان خود را برای نظام و انقلاب فدا کنند.
ارشاد صادقی طوسی با توجه به اختراع و پرتاب موشک ماهوارهبر توسط هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: دشمن خواهان پیشرفت و ترقی انقلاب اسلامی نیست و سعی دارد به هر نحو ممکن از پیشرفتهای روزافزون آن جلوگیری کند.
وی، روی آوردن به جنگ ترکیبی توسط دشمن را مشخصه اصلی جنگ امروز دانست و ادامه داد: دشمن در جنگ ترکیبی یا جنگ شناختی قومیتها، اصالتها و اقتصاد مردم را نشانه گرفته و باید هوشیاری خود را در این زمینه بیشتر کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، صبر نظام در برخورد با مسئله اغتشاش و آشوب را رأفت اسلامی دانست و بیان کرد: نظام اسلامی رأفت و عطوفت خود را در مقابله با آشوبگران خیابانی و اغتشاشگران به خرج داد و دستگاه قضائی باید با اینگونه از افراد که به اماکن و اموال عمومی ضربه وارد میکنند و موجب سلب آرامش مردم میشوند، قاطعانه برخورد کند.
معاون سیاسی سپاه کربلای استان مازندران هم از قرارگرفتن در کنار قشر فرهیخته و دانشگاهیان، انقلاب اسلامی را محصول توده میلیونی اقشار جامعه اعم از بازاریان، دانشجویان، کارگران و ... دانست و افزود: اقشار مردم در آن زمان به این نتیجه رسیدند که نظام پهلوی باید کنار گذاشته و انقلاب جایگزین آن شود.
حمید جعفری، ابزار دشمن در مقابله با نظام اسلامی را نوین و مختلف دانست و ادامه داد: راهبردهای تعیین شده علیه جمهوری اسلامی از سوی دشمنان کاملاً برنامهریزی شده بوده و مصمم به اجرای آن نیز هست، کمااینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام سلطه سه راهبرد را علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در پیش گرفت.
وی تأکید کرد: راهبرد نخست «رژیم چنج» یا همان «تغییر نظام» بود که اتفاقات و ترورهای دهه ۶۰ توسط گروهک تروریستی منافقین، بزرگترین جنگ تاریخ معاصر یعنی هشت سال دفاع مقدس، کودتا علیه دولت و کشتار خیابانی را از مصادیق ازجمله اقدامات عملی این راهبردها میتوان برشمرد.
معاون سیاسی سپاه کربلای استان مازندران عنوان کرد: دشمنان در این راهبرد با شکست مواجه شدند و ما با مفاهیم متعالی مانند گذشت، ایثار و شهادت آشنا شدیم و برخی کلمات مفهوم عینی پیدا کردند و افسانهها را به حقیقت تبدیل کردیم و در حقیقت راز پیروزیهای ما باور و اعتقاد ملت بود و این را دشمنان ما بهخوبی درک کرده بودند برخلاف مؤلفههای زمان خود یعنی مؤلفههای نظامی اقتصادی و فرهنگی.
جعفری متذکر شد: زمانی که راهبرد نخست نظام سلطه با شکست مواجه شد، دریافت که این حرکت موجب قویتر شدن نظام اسلامی شده و با مطالعه روی اتفاقات هشت سال دفاع مقدس دریافت کردند که قدرت معنوی موجب پیروزی در این جنگ عظیم شده است، بنابراین راهبرد خود را تغییر دادند.
وی در توضیح راهبرد دوم دشمن گفت: در راهبرد دوم، نظام سلطه تمام مؤلفهها را بر این اساس گذاشتهاند که قدرت معنوی را در ایران از بین ببرند و باید سراغ باور افراد جامعه رفت.
معاون سیاسی سپاه کربلای استان مازندران در تکمیل و توضیح راهبرد دوم دشمن خاطرنشان کرد: وقتی باور یک جامعه تغییر میکند، رفتار جامعه و افراد هم عوض میشود؛ چراکه دشمن به این نتیجه رسید حکومتی که مردمش از جنگ سخت عبور کرد باید سراغ باورهای آن قوم رفت.
جعفری، راهبرد سوم نظام سلطه را کنترل و مهار جمهوری اسلامی دانست و افزود: باید کاری کنیم که جمهوری اسلامی در همان جغرافیای خودش محصور بماند و پایان تاریخ جمهوری اسلامی را رقم بزنیم؛ اما به لطف الهی کور خواندهاند و همانطور که ما در دهه ۶۰ اندیشه غرب را به چالش کشیدیم در حوزه نرمافزار هم آنها را به چالش کشیدیم و انقلاب تکنولوژی را ایجاد کردیم؛ اما دشمن کار خودش را میکند و با روانه کردن عوامل نفوذی مانند زمان جنگ سرد در جنگ نرم هم عرضاندام میکند و اوج جنگ نرم دشمن را میتوان در ساخت و تولید جشنوارههای سینمایی و هالیوود مشاهده کرد.
وی، گریزی به جنگ فعلی دشمن که جنگ ترکیبی یا شناختی است زد و گفت: از دل علوم شناختی، جنگ شناختی بهوجود میآید. دشمن در جنگ شناختی دستگاه محاسباتی فرد را برهم میزند و بدون اینکه هزینه کند، شما را در مقابل یکدیگر قرار میدهد.
معاون سیاسی سپاه کربلای استان مازندران اضافه کرد: در جنگ ترکیبی چند مؤلفه کنار هم قرار میگیرند و شخص را وادار به رفتاری میکنند که شما انتظار آن را دارید.
جعفری، نمونه بارز جنگ شناختی یا ترکیبی را شرایط تحریم کشور دانست و گفت: گرانفروشی و احتکار در زمان تحریم از طرف بازاریان منجر به جنگ شناختی میشود.
وی با اشاره به فرمایش یکی از بزرگان درباره یاری کردن امام عصر عجلالله تعالی فرجهالشریف گفت: کسی که در زمان یاری امامش در خواب باشد، با لگد دشمن بیدار میشود.
معاون سیاسی سپاه کربلای استان مازندران به برخی از ویژگیها و خصوصیات دهه هشتادیها اشاره کردند و ادامه داد: نسل دهه هشتاد که همان نسل «z» هستند بهشدت در معرض بمباران اطلاعاتی دشمن هستند، از این رو باید کانون توجه قرار گیرند.
جعفری مطرح کرد: دنبال حقیقت بودن در بیان نظرات صریحاللهجه بودن و گفتگومحور بودن را از شاخصههای اصلی این نسل برشمرد و عنوان کرد: نسل دهه هشتادیها در کشور ما بهدلیل امپراتوری رسانهای دنیا و عدم حکمرانی ما در فضای مجازی مظلوم واقع شدند.
وی با اشاره به برنامه دشمن دربههم ریختن و متلاشی کردن ایران اسلامی بهخصوص در حوادث اخیر اغتشاشات و آشوبهای خیابانی گفت: برنامه دشمن بههم ریختن ایران و متلاشی کردن آن است و سعی میکند به هر نحوی آن را از راههای مختلفی مانند کشتهسازی، حادثه متروپل، آزادی زنان، مسائل معیشتی و اقتصاد و .... به دست آورد.
انتهای پیام/