دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 آبان 1401 - 16:29

چگونه وکیل حقوقی مناسب خود را پیدا کنیم؟

چگونه وکیل حقوقی مناسب خود را پیدا کنیم؟
امور بسیار متفاوتی وجود دارد که ممکن است برای حل آن‌ها، به مشاوره یک وکیل خبره، نیاز داشته باشید. برخی از مواردی که برای مواجه و مقابله با مشکل به یک وکیل باتجربه نیاز پیدا خواهید کرد را در این مطلب بخوانید.
کد خبر : 810838

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، احتمالا، برای شما هم پیش آمده است که درگیر یک مسئله حقوقی و یا قانونی شده‌اید که هیچ راه حل مناسبی، برای رهایی از آن و یا حل موضوع، پیدا نمی‌کنید. در چنین شرایطی، داشتن یک وکیل مناسب که در مواجه با امور حقوقی، به شما کمک کند و راه حل مناسب را با توجه به شرایط، پیش روی شما بگذارد، بهترین گزینه ممکن است.

در برخی مواقع، ممکن است که مسئله پیش آمده، خیلی جزئی باشد و با یک جلسه مشاوره حقوقی، حل شود. در همه این موارد، انتخاب یک وکیل مناسب که بتواند بهترین پیشنهادات ممکن را به شما بدهد و راهنمایی‌های لازم را در برخورد با مسائل حقوقی، ارائه کند، از اهمیت به سزایی برخوردار است.

در چه مواردی به یک وکیل، برای پیشبرد موارد قانونی، نیاز داریم؟

امور بسیار متفاوتی وجود دارد که ممکن است برای حل آن‌ها، به مشاوره یک وکیل خبره، نیاز داشته باشید. برخی از مواردی که برای مواجه و مقابله با مشکل به یک وکیل باتجربه نیاز پیدا خواهید کرد به شرح زیر هستند:

حکم تخلیه

ممکن است برای شما نیز موردی پیش آمده باشد که مستاجرتان، دچار تخلفی شده باشد و شما در پی گرفتن حکم تخلیه باشید و یا حتی، صاحب خانه‌ای که در آن، سکونت دارید، این حکم را برای شما، گرفته باشد. در تمام این شرایط، برای پیشبرد امور حقوقی و طی‌کردن مراحل قانونی، به یک وکیل خبره که در زمینه املاک، تجربه کافی داشته باشد، نیاز پیدا خواهید کرد.

دعاوی کیفری

پرونده‌های کیفری، طیف بسیار وسیعی دارند. دعاوی مانند ضرب و جرح، سرقت، پول‌شویی، کلاهبرداری، جعل سند، قتل، خیانت در امانت و... همگی در زمره پرونده‌های کیفری، قرار می‌گیرند. این گونه پرونده‌ها، نسبتا مراحل قانونی وسیع‌تر و طولانی‌‎تری دارند و طرفین طرح شکایت، به وکیلی خبره، برای مشاوره حقوقی کیفری، در تمام مراحل، نیاز خواهند داشت.

جرایم سایبری

جرایم سرایبری، از جمله جرایمی هستند که در فضای مجازی و اینترنتی رخ می‌دهند. در این صورت، اگر قصد شکایت و یا اقدام، علیه شخصی حقیقی یا حقوقی خاصی را داشته باشید، می‌توانید از مشاوره حقوقی کیفری وکیلی باتجربه، استفاده کنید.

طلاق

گاهی ممکن است، ادامه زندگی برای زوجین، به دلیل وجود مشکلات لاینحل، امری مشکل و غیرقابل تحمل باشد؛ در این صورت، طلاق یکی از راه‌هایی است که طرفین، می‌توانند انتخاب کنند. پروسه انجام طلاق نیز، کمی گسترده است و قطعا برای انجام امور آن، نیازمند مشاوره حقوقی وکیلی باتجربه، خواهید بود.

حضانت

یکی از مشکلاتی که پس از طلاق به وجود خواهد آمد، بحث حضانت کودکان، خواهد بود. یکی از وظایف یک وکیل باتجربه، انجام امور حقوقی حضانت و کمک به شما، برای برعهده گرفتن سرپرستی فرزندتان، خواهد بود.

مهریه

گرفتن مهریه و یا دادن مهریه، یکی از مواردی است که الزاما نیاز به طلاق‌گرفتن نیست. در این صورت، اگر می‌خواهید اقدامات لازم برای گرفتن مهریه را انجام دهید و یا با قوانین جدید دادن مهریه آشنا نبودید، می‌توانید از یک وکیل خانواده، کمک بگیرید.

مشاوره خانواده

چنانچه، در امور ازدواج و یا با اعضای خانواده، دچار مشکلی شدید که به تنهایی، از پس حل‌کردن موضوع برنمی‌آیید، می‌توانید از مشاوره حقوقی یک وکیل باتجربه و متخصص در این امر، کمک بگیرید.

ارث

وکیلی که در رابطه با تمامی قوانین مربوط به انحصار ورثه، ارث و میراث، آشنایی داشته باشد می‌تواند در رابطه با این موضوع، اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار دهد.

وکیل خوب، چه ویژگی‌هایی دارد؟

سپردن پرونده حقوقی به یک وکیل باتجربه، ممکن است شرایطی را فراهم کند که در نهایت، از مشکل پیش آمده، ضرری به شما نرسد. همچنین، یک وکیل با اطلاعات محدود و بدون تجربه کافی، می‌تواند ساده‌ترین پرونده حقوقی را برای شما، تبدیل به یک مشکل بزرگ کند. برخی از ویژگی‌هایی مهمی که یک وکیل خوب، باید داشته باشد، به شرح زیر هستند:

  • وکیل، باید باتجربه باشد. یک وکیل، با تجربه بالا در پرونده‌های مختلف، می‌تواند راه‌هایی در مشاوره حقوقی به شما ارائه دهد که به راحتی بتوانید امور خود را به سرانجام برسانید و بدون طی‌کردن مسیرهای طولانی، به نتیجه‌ای مطلوب برسید.

  • وکیل، باید با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مشکل شما را حل کند. یک وکیل خوب، باید بتواند قبل از تشکیل پرونده‌های قطور و پروسه‌های طولانی، امور حقوقی موکل خود را به سرانجام برساند. گاهی اوقات، ممکن است پرونده حقوقی به قدری ساده و سطحی باشد که وکیل بتواند، در یک جلسه مشاوره رایگان حقوقی، راه حل مناسب را به شخص مورد نظر، ارائه دهد.

  • یک وکیل قابل قبول، باید امانت‌دار اسرار پرونده شما باشد و به هیچ عنوان، اطلاعات پرونده را با شخصی دیگر، در میان نگذارد.

  • از ویژگی‌های یک وکیل کاربلد، می‌توان به داشتن ارتباطات خیلی قوی اشاره کرد. ارتباط و تعامل مناسب با همکاران و دوستان برای مشورت و استفاده از تجربه و تخصص آن‌ها، می‌تواند یکی از نقاط قوت یک وکیل خبره باشد.

وکلا، در چند درجه، دسته‌بندی می‌شوند؟

مانند هر شغلی دیگری، وکلا نیز، برحسب حیطه کاری خود، به چند دسته، تقسیم‌بندی می‌شوند. برای انجام امور حقوقی، بهتر است وکیلی را انتخاب کنید که در حیطه مشکل شما، تجربه کافی و اطلاعات لازم را دارد و به نوعی، در آن زمینه، متخصص است. بنابراین، وکلا نیز دارای درجاتی هستند که در ادامه، به 3 دسته مهم از شغل وکالت، اشاره خواهیم کرد.

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری، عالی‌ترین رتبه در شغل وکالت است. وکلای پایه یک، با پشت سرگذاشتن مراحل و آزمون‌های متعدد، می‌توانند در تمام دادگاه‌ها، حضور داشته باشند، پذیرش امور حقوقی هر فرد و شرکتی را بپذیرند و هیچ گونه محدودیتی برای آن‌ها، وجود ندارد.

وکیل پایه دو دادگستری

وکیل پایه دو، نسبت به پایه یک، دارای محدودیت‌هایی برای پذیرش پرونده‌ها و یا حضور در دادگاه‌های قضایی است. وکیل‌های کانون وکلای دادگستری، مستقیما پس از دوره کارآموزی، پروانه وکالت پایه یک را دریافت می‌کنند.

وکیل اداری

وکیل اداری، به هر شخصی گفته می‌شود که وکیل کاری فرد دیگری شده است تا در ادارات مختلف، به جای شخص مورد نظر، امور مربوط به او را انجام دهد. وکیل اداری، حق وکالت در مراجع قضایی، ارائه مشاوره حقوقی و دخالت در امور حقوقی شخص مورد نظر را ندارد.

چرا باید از وکیل متخصص باتجربه، مشاوره بگیریم؟

با توجه به تمام مسائلی که شرح داده شد، انتخاب یک وکیل باتجربه و متخصص، می‌تواند شاه کلید حل مشکل حقوقی شما باشد. وکیلی که تجربه کافی در زمینه امور حقوقی شما را داشته باشد و چندین سال در آن حیطه، فعالیت کرده باشد، می‌تواند، راه حل‌هایی ارائه دهد که پرونده حقوقی شما، باموفقیت‌، بسته شود.

برای انتخاب وکیل مناسب، ابتدا باید به مشکلی که برای شما پیش آمده، توجه داشته باشید. با توجه به این که پرونده در چه حیطه‌ای از مسائل حقوقی است و باتوجه به دشواری و وسعت پرونده، باید از مشاوره یک وکیل خبره، کمک بگیرید. دقت داشته باشید که این موضوع، مهم‌ترین بخش از جریان پرونده حقوقی شماست؛ بنابراین، در انتخاب وکیل امور حقوقی خود، نهایت دقت را به عمل آورید، تا از بروز مشکلات بعدی، پیشگیری نمایید.

مشاوره حقوقی تخصصی با کارمنتو

انتخاب وکیل متخصص و باتجربه که مناسب حیطه امور حقوقی پرونده باشد، یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین قسمت‌های روند پیشبرد جریانات حقوقی و قضایی است. با توجه به توضیحاتی که در مورد انواع وکیل و ویژگی‌های مهم و برجسته در انتخاب آن‌ها داده شد، لازم است تا خبره‌ترین و با تجربه‌ترین فرد را برای مشاوره حقوقی خود، انتخاب نمایید. "کارمنتو"، مجموعه‌ای حقوقی و تخصصی است که پلی میان شما و ده‌ها کارشناس و متخصص باتجربه، با صدها پرونده حقوقی موفق، برقرار کرده است. با مشاوره رایگان حقوقی کارمنتو، می‌توانید در کمترین زمان و هزینه ممکن، راه حلی مناسب، برای پرونده‌های حقوقی خود، پیدا کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب