دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مهر 1401 - 09:00
سرمربی ایرانی تیم ملی تیراندازی اندونزی در گفت‌وگو با آنا:

تیراندازان قبلا کمبود فشنگ داشتند الان از نبود آن رنج می برند/کسب مدال صادقیان تعجب‌ برانگیز بود!

تیراندازان قبلا کمبود فشنگ داشتند الان از نبود آن رنج می برند کسب مدال صادقیان تعجب‌ برانگیز بود!
سرمربی ایرانی تیم ملی تیراندازی اندونزی گفت: طبیعی است وقتی ملی‌پوشان ایران اردو و تمرینات برون مرزی ندارند به سطح آمادگی نمی‌رسند.
کد خبر : 810092

یدالله محمدی - ابراهیم اینانلو سرمربی سابق تیم ملی تیراندازی تفنگ در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی در مسابقات جهانی مصر گفت: فکر می‌کنم نتایج در تفنگ بادی نسبت به قبل افت کرده بود، ولی سطح رقابت مسابقات با حضور ۸۸ کشور فوق‌العاده بالا بود. در تفنگ بادی مردان و بانوان رکورد ۶۳۰ آخرین نفری بود که به فینال راه پیدا کرد و این نشان می‌دهد چقدر رقابت بالا بود. در تفنگ بادی فقط امیرمحمد نکونام به فینال راه پیدا کرد و با اینکه رکورد فوق‌العاده‌ای زد، اما نتوانست جزء چهار نفر برتر قرار بگیرد و صاحب سهمیه المپیک شود. دقیقا همان اتفاقی که چهار سال پیش در مسابقات قهرمانی جهان برای مهیار صداقت افتاد.

در تپانچه انفرادی انتظارات برآورده نشد

وی گفت: خدمتی و کرم‌زاده رکورد‌های خوبی زدند، شاید اگر این رکورد‌ها را چند ماه پیش در وردکاپ‌ها می‌زدند و یا وارد فینال می‌شدند در این مسابقات شرایط بهتری داشتند. در این مسابقات به قدری رقابت بالا بود که فاصله رکوردی آن‌ها تا راه‌یابی به فینال بسیار بالا بود. تیم تپانچه هم با ترکیبی از ملی‌پوشان جوان و باتجربه  به این میدان آمدند و با حضور جواد فروغی و گلنوش سبقت‌الهی و هانیه رستمیان  دو مدال تیمی کسب کردند. با توجه به حضور تیم‌های قدرتمند در این بخش آن‌ها در تیمی کار بزرگی کردند. در میکس تپانچه بادی جواد فروغی و هانیه رستمیان توانستند مدال بزنر بگیرند، البته در بخش انفرادی در رشته تپانچه کار سخت بود و ملی‌پوشان ما انتظارات را برآورده نکردند، در مقابل کشور چین خیلی خوب ظاهر شد.

قبلاً مشکل تیراندازان کمبود فشنگ بود الان از نبود آن رنج می‌برند!/ کسب مدال آرمینا با وضعیت ایران تعجب‌برانگیز بود!

همه کشورها با نسل جدید به میدان آمدند

اینانلو عنوان کرد: چین به خاطر کرونا مدتی در مسابقات حضور نداشت و در این رقابت‌ها با یک نسل کاملا جدید آمد. هند هم پس از ناکامی در المپیک با یک نسل جدید به میدان آمد. در تیم امریکا هم جوانگرایی رخ داده بود. اکثر کشور‌ها بعد از المپیک نسل جوان خود را پرورش داده‌اند و به میدان فرستادند و همین موضوع کار را  برای سایر کشورها و از جمله ایران خیلی سخت کرد.

قبلا مشکل تیراندازان کمبود فشنگ بود الان از نبود آن رنج می‌برند

سرمربی سابق تیم ملی تیراندازی در رابطه با ضعف تیم ملی در کسب نتیجه گفت: نمی‌توانیم عملکرد تیم ملی را ضعیف بنامیم، چون نتایج مسابقات بستگی به تمرینات و اردو‌های تدارکاتی دارد. در گذشته ملی‌پوشان کمبود فشنگ داشتند، اما الان از نبود فشنگ رنج می‌برند. هزینه‌ها بسیار بالا رفته و در بخش خفیف تمرینات ملی‌پوشان به شدت کاهش پیدا کرده است و اثرش را در همین مسابقات دیدیم. از طرفی کمبود مسابقات برون مرزی هم روی عملکرد آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

نبود ساچمه و فشنگ و اردو‌های برون مرزی مشکل اصلی ایران است

وی ادامه داد: در چنین شرایطی واقعا نمی‌توانیم ملی‌پوشان ایران را با کشور‌های چین، هند و آمریکا مقایسه کنیم، چون در مسابقات قهرمانی کشور در چین بیش از ۱۲ هزار نفر شرکت می‌کنند. سطح مسابقات داخلی چین حتی از مسابقات المپیک و جهانی بالاتر است، در آمریکا هم چنین شرایطی وجود دارد به طوری که تیراندازان بدون اردوی تدارکاتی می‌توانند به یک سطح قابل قبولی برسند. طبیعی است وقتی ملی‌پوشان ایران اردو و تمرینات برون مرزی ندارند  به  سطحی از آمادگی نمی‌رسند. اردوی هانوفر آن‌ها قبل از همین مسابقات لغو شد، با این شرایط کار سخت است. البته ملی‌پوشان پتانسیل بالایی دارند و من همیشه این موضوع را گفتم اگر شرایط تمرینی آن‌ها به لحاظ ساچمه و فشنگ و اردو‌های برون مرزی تقویت شود قطعا می‌توانند دوباره مثل دوره قبل با سهمیه‌های بالا به المپیک راه پیدا کنند.

می‌توانیم به مسابقات کسب سهمیه قاره‌ای امیدوار باشیم

اینانلو گفت: قطعا در مسابقات اول و پس از قهرمانی جهان کسب سهمیه راحت‌تر خواهد شد، چرا که بهترین تیم‌ها در همین مسابقات کسب سهمیه می‌کنند و مثل دوره قبل ما فقط به مسابقات جهانی، رنکینگ و مسابقات کسب سهمیه قاره‌ای می‌توانیم امید داشته باشیم. خوشبختانه در این مسابقات هند و چین سهمیه‌ها را در خیلی از رشته‌ها تکمیل کردند و این به نفع کشور‌های آسیایی است، اما کشور‌های کره جنوبی، چین تایپه، ژاپن و حتی قزاقستان خیلی قوی شدند. کشور‌های خوب آسیایی برای ما دردسرساز خواهند بود.

کسب مدال آرمینا با وضعیت ایران تعجب‌برانگیز بود!

سرمربی سابق تیم ملی تیراندازی کشورمان گفت: امسال خوشبختانه در بخش بانوان تیم جوانان با ۵ ورزشکار به این مسابقات اعزام کردند که این اتفاق خوشحال‌کننده است. آرمینا صادقیان در المپیک ۲۰۲۰ توکیو حضور داشت و امسال در رده جوانان شرکت کرد و توانست در تفنگ سه وضعیت مدال برنز را کسب کند، در حالی که سطح مسابقات خیلی بالا بود. برای خیلی از کشور‌ها که شرایط ما را می‌دانند تعجب‌برانگیز بود که چطور با کمبود فشنگ آرمینا توانست در تفنگ سه وضعیت به مدال برسد. امیدوارم با این پتانسیل تیراندازان شرایط به گونه‌ای پیش برود که به جایگاهی که حقشان است برسند.

قبلاً مشکل تیراندازان کمبود فشنگ بود الان از نبود آن رنج می‌برند!/ کسب مدال آرمینا با وضعیت ایران تعجب‌برانگیز بود!

هدفم ارتقای کسب سهمیه در اندونزی است

اینانلو از سال گذشته هدایت تیم ملی تیراندازی اندونزی را برعهده گرفته و در مورد وضعیت این تیم خاطرنشان کرد: ما میزبان جام جهانی هستیم و به همین خاطر مجبور شدیم با تیم بزرگسالان به این مسابقات بیایم و تیراندازان جوان اعزام نشدند. هدفی که برای تیم ملی بزرگسالان در نظر گرفتم کسب سهمیه بود، چون در مسابقات جهانی با وجود این همه کشور قدرتمند دور از انتظار است که توقع کسب سهمیه یا مدال داشته باشیم. ما به مسابقات وردکاپ بعدی و کسب سهمیه امیدوار هستیم، کنفدراسیون تیراندازی تصمیم گرفته مسابقات کسب سهمیه قاره‌ای را به میزبانی اندونزی برگزار کند  و ۱۶ سهمیه هم توزیع می‌شود.بنابراین من  ترجیح دادم تیم در آن مسابقات حداکثر سهمیه را کسب کند. تیم ما در دوره قبلی برای اولین بار موفق به کسب سهمیه شد و اگر بتوانیم این یک سهمیه را ارتقا دهیم کار بزرگی انجام دادیم، چون تیم از صفر شروع کرد و کاملا بی‌تجربه بودند. من در این مدت تنها توانستم نسل جدیدی به آن‌ها تزریق کنم و سطح فنی تیم اصلی هم کمی ارتقا دهم.

انتهای پیام/4057/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب