دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور دانشگاهیان و حوزویان؛

نشست هم‌اندیشی «مهدویت، عامل وحدت» چگونه گذشت؟

نشست هم‌اندیشی «مهدویت، عامل وحدت» چگونه گذشت؟
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: وحدت یکی از مهم‌ترین ضروریات جامعه برای مقابله با اهداف جهان سلطه بوده و نخبگان حوزوی و دانشگاهی نقش و سهم ارزنده‌ای در تقویت آن دارند.
کد خبر : 809421

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بیرجند سیدحسن هاشمی در نشست هم‌اندیشی «مهدویت، عامل وحدت» که با حضور جمعی از استادان و مسئولان حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: وحدت یکی از مهم‌ترین ضروریات جامعه برای مقابله با اهداف جهان سلطه بوده و  ابتکار ارزشمند پایه‌گذاری هفته وحدت آثار و برکات ارزشمندی برای کشور و اسلام داشته است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و بیرجند با اشاره به اینکه نخبگان حوزوی و دانشگاهی نقش و سهم ارزنده‌ای در تقویت وحدت دارند، افزود: قطعاً در سایه وحدت، همدلی، بصیرت و دشمن‌شناسی می‌توانیم دشمنان اسلام و انقلاب را در پیگیری اهداف شیطانی‌شان ناکام بگذاریم.

نام‌گذاری هفته‌ وحدت از ابتکارات ارزشمند انقلاب اسلامی ایران است

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی نیز نام‌گذاری هفته‌ای به‌عنوان وحدت را یکی از ابتکارات ارزشمند انقلاب اسلامی ایران توصیف کرد و گفت: این امر نخستین بار به پیشنهاد مقام معظم رهبری در ایرانشهر مطرح شد.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده ضرورت و اهمیت جهاد تبیین را یادآور شد و اضافه کرد: دشمنان قسم خورده اسلام و قرآن با دسیسه‌های گوناگون سعی در اختلاف‌افکنی بین مسلمین دارند و در روز‌های اخیر نیز به دنبال ایجاد شکاف و اختلاف بین اقوام ایرانی بودند که با بصیرت انقلابی مردم شریف و سخنان ارزشمند رهبر انقلاب در دانشگاه افسری امام حسن (ع) دسیسه‌ها و نقشه‌های خباثت آلود آنان نقش بر آب شد.

مهدویت عاملی قوی و مؤثر برای تقویت وحدت اسلامی است

کارشناس مذهبی سخنران ویژه این نشست نیز به بیان جایگاه و اهمیت وحدت و تشریح موضوع مهدویت به‌عنوان عاملی قوی و مؤثر برای تقویت وحدت اسلامی پرداخت و بیان کرد: رهبر انقلاب ایجاد تفرقه و دامن زدن به اختلافات میان جوامع و فرق مختلف اسلامی را نمونه روشنی از تلاش‌های خصمانه استکبار علیه اسلام و مسلمین می‌دانند و تأکید دارند که هر عامل تفرقه‌ای که در دنیای اسلام مشاهده شود در نهایت به ایادی خبیث استکبار ارتباط پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام حامد مقری با اشاره به اینکه فرق گوناگون اسلامی هر کدام فرق مختلف کلامی و فقهی دارند، اضافه کرد: رهبر انقلاب در تفسیر وحدت معتقدند: مراد ما از وحدت اسلامی، یکی شدن عقاید و مذاهب اسلامی نیست. مراد ما از وحدت دنیای اسلام، عدم تنازع است.

وی تلاش‌های بی‌وقفه دشمنان برای به حاشیه بردن وحدت، ضرورت تعامل و همکاری متفکرین شیعه و سنی را در تحکیم و تقریب مذاهب اسلامی یادآور شد و مطرح کرد: تقویت مسائل مشترک راهکاری مؤثر برای تحکیم و تقویت هرچه بیشتر وحدت اسلامی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب