دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 اسفند 1393 - 12:13
معاون استاندار کرمانشاه:

سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان صرف مبارزه با مواد مخدر می‌شود

معاون استاندار کرمانشاه گفت: سالانه ۱۰هزار میلیارد تومان صرف مبارزه با مواد مخدر می‌شود که اگر این هزینه صرف کارهای اجتماعی و فرهنگی شود نتیجه بهتری را به دنبال دارد.
کد خبر : 8072

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هدایت حاتمی در همایش نقش مشارکت های مردمی در کنترل و کاهش مواد مخدر و روان گردان‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه گفت: یکی از ضرورت‌های حال حاضر جامعهٔ ما برگزاری چنین جلساتی است یکی از مهم‌ترین موضوعات بحث برانگیز در رشتهٔ روان‌شناسی اعتیاد و علل آن است. مشارکت اجتماعی به عنوان یکی از سه رکن اصلی سرمایهٔ اجتماعی و همچنین یکی از ضعف‌های حال جامعهٔ ما است.


معاون توسعه و منابع انسانی استانداری کرمانشاه گفت: جامعه‌ای که در آن اعتماد و صداقت وجود نداشته باشد سرمایه اجتماعی آن سقوط خواهد کرد که در این میان هم مردم و هم دولت نقش بسزایی دارند؛ بکارگیری سیاست‌های درست در یک جامعه و استفاده از سرمایه‌های مختلف با ایجاد فرصت‌های مناسب برای جوانان می‌تواند گرایش آنان را به مصرف مواد مخدر کاهش دهد و‌‌ همان اندازه که به کارگیری سیاست درست می‌تواند در پیشگیری، کنترل و کاهش مواد مخدر نقش داشته باشد بکارگیری سیاست‌های غلط و عدم به کار بردن سیاست‌های اجتماعی می‌تواند میزان تمایل افراد را به مصرف مواد مخدر افزایش دهد.


حاتمی افزود: خلای که در استان ما وجود دارد بحث سرمایه‌های اجتماعی است که یکی از مقوله‌های آن مشارکت اجتماعی است. سرمایه اجتماعی یکی از مفاهیم قوی بین رشته‌ای است درجه حرارت یک جامعه‌‌ همان سرمایه اجتماعی آن است که‌‌ همان هنجار‌ها رسوم، آداب و سنتی است که برای ما عادت شده است سرمایه اجتماعی را با سه شاخص اندازه گیری می‌کنند؛ اعتماد عمومی که مقوله بسیار مهمی است همیاری و مشارکت اجتماعی، مشارکت اجتماعی نیز چند شاخصه دارد: مشارکت عقلانی - برنامه ریزی و سیاست گذاری مستمر و سازمان یافتگی مشارکت‌ها، پایه‌گذاری چنین مشارکت‌هایی یکی از بیشترین تاثیرات را در زمینهٔ کاهش و کنترل مواد مخدر خواهد داشت.


معاون توسعه و منابع انسانی استانداری کرمانشاه با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه تبسم و امر به معروف و نهی از منکر صدقه است، عنوان کرد: مشارکت مردمی باید بر اساس این سه شاخصه باشد و اگر چنین نباشد دولت به تنهایی نمی‌تواند معضل اعتیاد را ریشه کن کند. وظیفه ما این است که در قالب یک برنامهٔ مدون، از طریق رسانه‌ها سطح مشارکت اجتماعی را افزایش دهیم. سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان صرف مبارزه با مواد مخدر می‌شود که اگر این هزینه صرف کارهای اجتماعی و فرهنگی شود نتیجه بهتری را به دنبال دارد این مقولهٔ شوم به عنوان یک صنعت کاذب در کشور‌های جهان رایج شده است امید که جامعه‌ای با نشاط داشته باشیم و هرچه سریع‌تر یکی از استان های شاخص در کاهش و کنترل مواد مخدر باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب