عبدولی: آقای دبیر، ارسلان عاقبت به خیر شد یا تیم ملی؟/ نگاه سلیقهای و تصمیمات خودخواهانه به کشتیگیران ضربه زد
سعید عبدولی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی و کسب مدال طلای علی ارسلان پس از تغییر تابعیت گفت: علی ارسلان در مسابقات جهانی همه چیز را ثابت کرد و نشان داد اگر مربی سلیقهای رفتار میکند و او را کنار میگذارد به این معنی نیست که کشتیگیر قابلی نیست، بلکه این نگاه سرمربی بوده است. متأسفانه با انتخاب خودخواهانه خیلی از قهرمانان ورزشی مثل علی ارسلان نادیده گرفته شدهاند و چه مدالهایی که از دست رفت.
وی گفت: من قصد توهین به کسی را ندارم، اما الان بنا افرادی را در تیم ملی دور خود جمع کردهاند که همگی نامآشنا بودند. این افراد به لحاظ فنی چه آوردهای برای تیم ملی خواهند داشت؟! در این شرایط اگر ما هم حرفی بزنیم همه ناراحت میشوند، اما این واقعیت کشتی فرنگی است. متأسفانه دبیر و سوریان در فدراسیون کشتی سلیقهای برخورد میکنند و کسانی که با آنها رفاقت داشتهاند در اردو و فدراسیون راه میدهند، در غیر این صورت همه باید پشت درهای بسته بمانند. در طول ۸ سال جنگ تحمیلی افرادی که از همه بیشتر برای دفاع از جان و مال و وطنشان تلاش کردهاند از قون لر بودند، اما آیا یک نفر از این قوم در فدراسیون کشتی پست و مقام دارد؟! متأسفانه از ظرفیت قهرمانان و کسانی که سالها در کشتی بودهاند استفاده نمیشود و جای آن را افرادی نامآشنا گرفتهاند.
دارنده مدال برنز المپیک ریو گفت: حرف کادرفنی این است که جوانگرایی کردهاند و کشتیگیران جوان به مسابقات جهانی اعزام شدهاند، اما حتی کشتیگیران جوان در مسابقات جهانی نتوانستند از پس حریفان پا به سن گذاشته خود برآیند. علیرضا نجاتی متولد ۷۵ یا ۷۶ است و با کشتیگیر آلمانی که متولد ۶۴ است کشتی گرفت، اما نتوانست از پس او برآید و شکست خورد. این چه جوانگرایی است که یک کشتیگیر با ۱۰ سال فاصله سنی از پس حریف خود برنیامد. ساروی در برابر حریف خود توان کشتیگرفتن نداشت. علی گرایی هم همین شرایط را داشت. در بین کشتیگیران تنها محمدرضا گرایی خوب بود که او هم به دلیل تاکتیک خوبی که دارد ضعف بدنیاش نشان داده نمیشود. در غیر این صورت همه کشتیگیران به لحاظ جسمانی شرایط ایدهآلی نداشتند و همه بدنها خسته بود.
عبدولی گفت: در چنین شرایطی مقصر کشتیگیر نیست، متأسفانه تمرینات بدنسازی باعث شد کشتیگیران به شدت ناآماده باشند و بدنهای خسته داشته باشند. من دیگر قصد بازگشت به کشتی ندارم و اگر حرفی هم میزنم از سر دلسوزی است. نتایجی که کشتیگیران به دست آوردهاند نشان از ضعف بزرگ تیم بود. متأسفانه تصمیمات خودخواهانه که گرفته شد و خیلی از کشتیگیران که توانایی کسب مدال داشتهاند، اما به دلیل اینکه کادر فنی از او خوشش نمیآمد بیرون گذاشته شد و این نتیجه برای کشتی فرنگی به بار آمد. آن هم در شرایطی که روسها در این دوره در مسابقات جهانی حضور نداشتهاند و فرصت خوبی برای کشتی فرنگی ایران بود.
وی گفت: من در یک برنامه تلویزیونی به دبیر و عملکرد او در فدراسیون کشتی انتقاد کردم، محمد بنا بلافاصله در دفاع از دبیر موانعی عجیب و غریب سر راه من گذاشت. او از من خواست برای حضور در تیم ملی از مسابقات استانی و بعد کشوری شروع کنم در صورتی که من عضو ثابت تیم ملی بودم و کارنامه من مشخص بود، همه این مسائل از جای دیگر نشات میگیرد و نشان میدهد در این فدراسیون نگاه سلیقهای حرف اول را میزند. افرادی مثل علی ارسلان با نتیجهای که در جهانی به دست آوردهاند نشان دادند نظرات کادرفنی تنها سلیقهای است و هیچ معیار درستی ندارد. به اعتقاد من او یک افسانه است که در مدت زمان اندک پس از اینکه تصمیم گرفت برای صربستان به میدان برود؛ به مدال طلا رسید. او در ایران تنها در سال ۲۰۱۷ به مسابقات آسیایی اعزام شده بود، اما برای اولین بار در مسابقات جهانی به مدال طلا رسید. در صورتی که بنا و دبیر او را دوپینگی خوانده بودند و حتی دبیر در یک مصاحبه هم گفته بود علی ارسلان کشور دیگری هم برود عاقبت به خیر نمیشود، اما با کسب مدال طلا در مسابقات جهانی او ثابت کرد که عاقبت به خیر شده و این تیم کشتی فرنگی است که چنین نتایج ضعیفی کسب کرده و عاقبت به خیر نشده است. با این حال اینجا مقصر اصلی کشتیگیران نیستند و من امیدوارم آنها بتواند در مسابقات دیگر خودشان و تواناییهایشان را نشان دهند؛ مقصر اصلی این نتایج کسانی هستند که در راس کارند و با تصمیمات شخصی و خودخواهانه راه را برای کشتیگیران در ایران میبندند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/