طراحی و ساخت تجهیزات هوشمند الکترونیکی
مهدی بیگی مدیرعامل شرکت دانشبنیان آفاق الکترونیک آبان(کارشناس ارشد مهندسی برق گرایش مخابرات) در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرستان انار فعالیت و زمینه فعالیت فناور این شرکت را تشریح و بیان کرد: شرکت آبان ۹۵ به ثبت رسید و دارای دو عضو است و در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات هوشمند الکترونیکی فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه شرکت از سال ۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده و زنگ هوشمند مدارس و پکیج(بسته) خانه هوشمند از دستاوردهای این شرکت است، اضافه کرد: یکی از محصولاتی که به بازار عرضه شده است، زنگ هوشمند مدارس است و به زودی پکیج خانه هوشمند، دارای دو بخش حفاظتی و کنترلی نیز به بازار عرضه خواهد شد.
بیگی تشریح کرد: بخش حفاظتی یا دزدگیر پکیج خانه هوشمند دارای حسگر حرکتی (چشم دزدگیر) و سنسور در و حسگر حصار است و این امکان برای کاربر وجود دارد که بتواند هر کدام از حسگرها را فعال یا غیرفعال کند و یا مشخص کند در صورت فعال شدن دزدگیر چه اقدامی انجام دهد.
این فعال حوزه فناوری و دانشبنیان توضیح داد: بخش کنترلی پکیج خانه هوشمند شامل ۱۲ کلید (رله) است که توانایی کنترل انواع تجهیزات برقی را دارد که ازجمله میتوان کولر، هیتر، رطوبت ساز، پخش موسیقی و. .. را نام برد که قابلیت کنترل از راه دور را نیز دارد؛ البته در این فناوری، تمام تنظیمات با منوی فارسی و با نمایشگر ۷ اینچ و تاچ انجام میشود.
کمبود قطعات الکترونیکی و بالابودن هزینه تولید
بیگی که همراه با همسر خود ناهید نادری عضو هیئت مدیره شرکت و دارای مدرک دکتری زبان انگلیسی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان انار تصمیم به راهاندازی شرکت و انجام فعالیتهای مرتبط با طراحی و ساخت تجهیزات هوشمند الکترونیکی گرفته است، یادآور شد: چند قرارداد با این دانشگاه منعقد شده که امید است سالهای آتی در کسب درآمدهای غیرشهریهای نقش بسزایی داشته باشیم.
وی در پاسخ به این پرسش که محصولات شرکت متبوع شما چه نیازی از نیازهای مردم و کشور را برطرف میکند به آنا گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترش آن در زندگی روزمره شاهد استقبال هرچه بیشتر جوامع امروزی از تکنولوژی بودهایم. یکی از مواردی که مورد توجه خاص قرار گرفته، ایجاد حداکثری رفاه و آسایش در ساختمانها و منازل است. هوشمندسازی خانه در ایران، دارای مشکلات و نقاط ضعفی بوده که باعث شده این تکنولوژی کمتر مورد توجه قرار بگیرد و فقط مختص قشر خاصی از جامعه است.
فعال حوزه فناوری و دانشبنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان انار ادامه داد: سعی کردهایم محصولاتی که تولید میکنیم، بخشی از نیازهای اساسی مردم و کشور در استقفاده از تکنولوژی را برطرف و به رفاه و آسایش آنان در زندگی روزمره کمک کند.
بیگی نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناور را یادآور شد و بیان کرد: کمبود قطعات الکترونیکی، بالابودن هزینه تولید و نبود حمایت مؤسسات مربوط در راستای تولید نمونه اولیه ازجمله نواقص و کمبودها در مسیر تولید و تجاریسازی محصولات فناور است.
وی با بیان اینکه کرونا باعث کاهش تولید جهانی قطعات الکترونیکی و در نتیجه افزایش قیمت آنها شده است، حمایت مالی و برگزاری نمایشگاهها و در معرض قراردادن محصولات نوپا را از سوی مسئولان خواستار شد و عنوان کرد که حمایت مالی نهادهای مربوط و دانشگاه و تبلیغ محصولات میتواند در راستای رشد و شکوفایی مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاهها مفید باشد.
گفتوگو: مجید خلیلینژاد
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/