تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر و تطبیق نیازهای جامعه فرهنگی هنری
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مشهد، تفاهمنامه همکاری در راستای تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر و تطبیق بین نیازهای جامعه فرهنگی و هنری با مبانی آموزشی در نظام آموزشی عالی بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی استان امضا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در نشست امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: موضوع این همکاری دو طرفه درباره ترویج آموزش، ساماندهی رشتهها، فعالیتهای فرهنگی و هنری در استان و توسعه آنها برای دانشجویان، اصحاب فرهنگ و رسانه است که میتواند بستر مناسبی بین طرفین بهمنظور استفاده از تجربیات و امکانات در راستای ایجاد سازوکار لازم برای تحصیل و توانمندسازی دانشجویان و جامعه فرهنگی - هنری باشد.
محمد حسینزاده با اشاره به کارگاههای هنری که در رشتههای مختلف آموزشی در خراسان رضوی در حال برگزاری است، افزود: در این کارگاهها فرصت تلاش و تکاپوی دانشجویان در رشتههای هنری فراهم میشود تا با استعدادیابی و تقویت آن بتوانند در آینده نیاز جامعه را در مشاغل هنری تأمین کنند. همانطور که بارها ارتباط بین صنعت و دانشگاه مطرح شده، ارتباط بین دانشگاه و هنرمندان نیز جزء اصول بنیادین اقتصاد فرهنگ و هنر به شمار میرود.
اضافه شدن ۵۵ رشته مهارت محوری به واحد مشهد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست به رویکرد آموزش محوری این مرکز آموزش عالی اشاره و بیان کرد: حوزه آموزشی این دانشگاه بخش مهارت را نیز به خود اضافه کرده که در این راستا امسال یک هزار و ۳۰۰ رشته مهارت محوری به دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اضافه شده که سهم خراسان رضوی از این تعداد ۵۵ رشته است.
محسن مرادی اضافه کرد: در سالهای اخیر گرایش به رشتههای مهارتی بین دانشجویان چشمگیر بوده به نحوی که بیش از ۳۰ درصد از دانش آموزان رشتههای نظری وارد رشتههای مهارتی میشوند. دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ۱۷ واحد آموزشی در استان دارد که بزرگترین آن واحد مشهد با ۳۰ هزار و ۵۰۰ دانشجو و نیشابور با ۶ هزار دانشجو بوده و نگاه صرف درآمد شهریهای نیز در این دانشگاه تغییر کرده و اکنون در بودجه دانشگاه ۳۴ درصد درآمد مبتنی بر درآمدهای غیر شهریهای است که از محل پژوهش، ساخت و تولید به دست میآید.
وی مطرح کرد: مهارت افزایی بهویژه در رشتههای هنری با وجود مجموعههای بزرگی مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی میتواند منشأ خیر شود و شک نداریم این همکاری میتواند به ترویج و تعمیق باورهای مذهبی و ارزشهای اسلامی در جامعه کمک کند و قدمی است که بهعنوان الگو میشود در مجموع دانشگاههای کشور مورد توجه جامعه علمی و حوزه هنر قرار گیرد.
به گزارش آنا، رشتههای زیرگروه آموزشی فرهنگ و هنر در مقطع کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی شامل سینما (تصویربرداری)، فیلمسازی (تدوین)، فیلمسازی (کمک کارگردانی)، تئاتر (ادبیات نمایشی)، کارگردانی و طراحی بازیهای رایانهای، انیمیشن، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی (گرافیک)، طراحی لباس، طراحی و دوخت، طراحی پوشاک، عکاسی خبری و روابط عمومی بوده که امکان تحصیل همزمان در دو رشته در دانشگاه آزاد فراهم شده است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/