هدف از تقریب مذاهب اسلامی گسترش وحدت عملی است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از رشت، حجتالاسلام سیدحامد علمالهدی در مراسم گشایش دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به اهمیت موضوع تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: در موضوع تقریب مذاهب اسلامی دنبال نزدیک کردن افکار هستیم تا زمینه وحدت عملی گسترش یابد.
وی اضافه کرد: در مدت سه سال از آغاز افتتاح دفاتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون ۲۵ دفتر ایجاد شده و اولویت ما استانهای مرزی و استانهای تلفیقی بوده است.
مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اکثر این دفاتر به وسیله هیئت علمی و استادان دانشگاهها اداره میشود، ادامه داد: تقریب یک تفکر است و بروز این تفکر در طول تاریخ اسلام بعد از رحلت پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم پدید آمده و وحدت امت دغدغه همه بزرگان دینی بوده است.
علمالهدی با تأکید بر اینکه اصل مهم در تقریب آن است که با تمام اختلافنظرها، افکار مذاهب به هم نزدیک شود، تبیین کرد: یکی از شعارهای بزرگان تقریب همچون سیدجمالالدین اسدآبادی این بوده که «ما در مسائل مشترک به همدیگر کمک و در موارد اختلاف یکدیگر را تحمل میکنیم.»
وی تأکید کرد: اختلاف مذهبی و طایفهای دو نقطه ضعف مسلمانان است که دشمن نیز سعی دارد از این دو نقطه به آنان ضرر بزند و منفعت این اختلافات نیز مستقیماً نصیب صهیونیستها و استکبار جهانی میشود.
مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به افتتاح دفتر استانی تقریب مذاهب اسلامی در استان گیلان اشاره کرد و افزود: دانشجویان و استادان باید دفتر استانی تقریب مذاهب اسلامی در گیلان را با برگزاری نشستها و نوشتن مقالات و فعالیتهای فرهنگی همراهی کنند.
به گزارش خبرنگار آنا، دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور علی سروری مجد مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام سیدحامد علمالهدی مشاور تقریب مذاهب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، رؤسا، معاونین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از علمای اهل تسنن گشایش یافت.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/