دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1401 - 13:02
رئیس سرای نوآوری «فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته» به آنا خبر داد؛

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی صنعت توسط متخصصان داخلی

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی صنعت توسط متخصصان داخلی
بازرگان با اعلام ساخت ۲۰ قطعه تحریمی صنعت فولاد در سرای نوآوری «فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته» از بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی مورد نیاز صنعت در این سرا توسط متخصصان داخلی خبر داد.
کد خبر : 803711

امیررضا بازرگان رئیس سرای نوآوری «فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا فعالیت‌ها و اقدامات این سرای نوآوری را تشریح و اظهار کرد: با وجود استادان متبحر و اعضای هیئت علمی توانمند، فارغ‌التحصیلان و کارآفرینان متخصص و با توجه به اینکه زنجیره برداشت تا تولید فولاد از معادن سیرجان در شرکت‌های فولادی تکمیل شده است، اتفاقات خوبی برای سرای نوآوری در دنشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان متصور هستیم.

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی صنعت توسط متخصصان داخلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با بیان اینکه این دانشگاه تاکنون بیش از ۲۰ قطعه تحریمی صنعت فولاد را ساخته است، ادامه داد: سنگ آهن و فولاد به عنوان مهم‌ترین صنایع جنوب شرق کشور در استان کرمان در طول سال‌های گذشته تحت تأثیر تحریم‌ها بوده‌اند. با توجه به تحریم‌ها امکان تهیه قطعات مورد نیاز منطقه وجود نداشت و بر همین اساس این واحد دانشگاهی توانسته ۲۰ قطعه تحریمی و بیش از ۶۰ نوع قطعه و تجهیز مورد نیاز منطقه گل گهر را بومی‌سازی کرده و بسازد.

وی افزود: ۳۰ هسته و واحد فناور در سرای نوآوری «فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان فعال هستند. این سرا ارتباط بسیار مناسبی با شرکت‌های منطقه دارد و از شرکت‌های بزرگ تولید سنگ‌آهن و فولاد مانند شرکت سنگ‌آهن گل‌گهر و گهرزمین گرفته تا شرکت‌های تولیدکننده فولاد مانند شرکت توسعه آهن و فولاد، نظم‌آوران، جهاد نصر، گهر همکار، گهر روش و... همکاری‌های مناسبی با سرا دارند.

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی مورد نیاز صنعت

بازرگان کسب رتبه سرای نوآوری برتر در نهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی توسط سرای نوآوری فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته واحد سیرجان را یادآور شد و گفت: ارتباط سازنده میان دانشگاه و صنعت و حل‌مسائل صنعت از اهداف و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است. با توجه به ظرفیت‌های منطقه، ایجاد سرای نوآوری در حوزه معدن راهی برای ساخت پل میان این دو نهاد است و دانشگاه می‌تواند از این طریق (سرای نوآوری) به شرکت‌های دانش‌بنیان، صنعت و. متصل شود.

آموزش مهارت و تخصص کاربردی به دانشجویان در زمینه دانش‌بنیان

رئیس سرای نوآوری فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با بیان اینکه کسب درآمد‌های غیر‌شهریه‌ای و حرکت به‌سمت دانشگاه فناور را مد نظر قرار داده‌ایم، عنوان کرد: تلاش می‌کنیم در سرای نوآوری، مهارت و تخصص کاربردی به دانشجویان آموزش داده شود و زمینه کسب‌وکار آنان در زمینه دانش‌بنیان فراهم شود؛ چراکه هم مشکل اشتغال دانش‌آموختگان حل و هم نیاز‌های صنعت رفع می‌شود.

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی صنعت توسط متخصصان داخلی

بازرگان برنامه‌ها و مأموریت‌های سرای نوآوری فولاد «زنجیره تأمین و صنایع وابسته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را تشریح کرد و گفت: کمک به شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید فناورانه، ایجاد انگیزه نوآوری در صنایع معدنی، دستورالعمل‌های مهندسی معکوس و ساخت قطعات مورد نیاز سنگ‌آهن و فولاد، شناسایی نخبگان، پژوهشگران و محققان و افزایش کارآفرینی و کارآمدی دانش‌آ‌موختگان از مهم‌ترین مأموریت‌های سرای نوآوری فولاد زنجیره تامین و صنایع وابسته است.

وی با بیان اینکه واحد دانشگاهی سیرجان در حوزه ساخت قطعات و تحول آن بیشترین سفارش‌ها را از شرکت‌های صنعتی و معدنی گل‌گهر داشته است، افزود: ایجاد سرای نوآوری فولاد زنجیره تأمین و صنایع وابسته فرصت جدیدی است تا علاوه‌بر تقویت برند دانشگاه، متقاضیان تحصیل، دانشگاه آزاد اسلامی را به‌عنوان فضایی برای انتخاب شغل، آموزش و چگونگی کسب‌وکار بشناسند.

بومی‌سازی ۶۰ نوع قطعه و تجهیز تحریمی مورد نیاز صنعت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان یادآور شد: تاکنون با کمک و همدلی همکاران و اعضای هیئت‌علمی واحد دانشگاهی سیرجان، سفارش‌های صنعتی و قطعات مورد نیاز صنعت شرکت‌ها را به تولید انبوه رسانده‌ایم. در بومی‌سازی و مهندسی معکوس، اعضای هیئت علمی فاز مطالعات علمی و پژوهش‌های لازم را انجام می‌دهند و پس از تهیه نقشه و تعیین متریال، قطعات در مجتمعی که به‌همین‌منظور با انواع دستگاه‌های تراش مدرن، دستگاه‌های فرز، انواع ماشین‌های CNC و صفحه تراش تجهیز شده، ساخته می‌شوند.

بازرگان با اعلام اینکه کارگاه‌های ریخته‌گری، متالوگرافی و جوشکاری واحد سیرجان راه‌اندازی و مجهز شده‌اند، بیان کرد: علاوه بر افراد متبحر در دانشگاه، استادان و دانشجویان رشته‌های مهندسی معدن، متالوژی، صنایع، مکانیک و جوشکاری در سرای نوآوری سنگ‌آهن و فولاد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب