المپیادیها به خاطر شغل در رشته دیگری ادامه تحصیل میدهند/ پاسخهای وزیر برای برچیده شدن بساط بی عدالتی آموزشی
محمدعلی زلفی گل در پاسخ به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در رابطه بااینکه چرا برنامه وزیر علوم در رابطه با عدالت آموزشی تحققنیافته و بر زمینمانده است، خاطرنشان کرد: توزیع متوازن استعدادها، نیازمند عزم فرا بخشی است. فقط وزارت علوم بهتنهایی نمیتواند از عهده این مسئولیت برآید البته کارهایی دراینباره برای نخبههای برتر و المپیادیها با همراهی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفته است.
وی افزود: باید پرسید چرا یک المپیادی در رشته دیگری درس میخواند، علت این است که نسبت به آینده شغلی آن رشته نگران است و به خاطر شغل رشته دیگری را انتخاب میکند. اگرچه درگیر این هستیم راهکارهایی برای آن پیدا کنیم بهعنوانمثال هر وزارتخانهای برای خود دانشگاه دارد، دانشجو تربیت میکند و استخدامشان میکند، پس فارغالتحصیلان باقی دانشگاهها چه شوند؟
زلفی گل با اشاره به اینکه میزان دستیابی به شغل در آینده تعیینکننده نوع رشتهای است که فرد انتخاب میکند، گفت: به همین دلیل در حال حاضر به رشتههای علوم انسانی و علوم پایه کممهری میشود که در اینجا نیاز به یک عزم فرا بخشی دارد.
وی با بیان اینکه در بحث مهارت محوری نیز وضعیت به همین صورت است، اظهار کرد: دانشجو اگر بخواهد وارد صنعت شود آیا خوابگاه در اختیارش قرار داده میشود؟ وسیله ایاب و ذهاب و غذا برایش تدارک دیده میشود؟ اصلاً تحویلش میگیرند برای ورود به صنایع از سوی وزارت نفت، مسکن و شهرسازی و ... درنتیجه یکسری از موارد فرا بخشی است.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/