از کمترین سابقه مدیریتی تا رئیس فدراسیون تعلیقی؛ صف عاشقان خدمت!/ خیز برای صندلی ریاست ساختمان سئول
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، ثبتنام از نامزدهای انتخابات کمیته ملی المپیک روز پنجشنبه 20 مردادماه به پایان رسید و حالا انتخابات کمیته ملی المپیک در 6 شهریورماه پیشروی ورزش ایران است. انتخاباتی که صحبت از تعویق آن بارها به میان آمده و سه مرتبه پیش از این هم به تعویق افتاده بود. پیش از پایان ثبتنام صحبت از ورود حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان و صالحی امیری به عرصه انتخابات بود؛ اما هیچ یک از این دو نفر در انتخابات شرکت نکردهاند تا راه برای سایر نفرات باز باشد. صالحی امیری رئیس فعلی کمیته ملی المپیک در شرایطی که برخی از قهرمانان و پیشکسوتان عرصه ورزش از او خواسته بودند مجددا در انتخابات شرکت کند، از این کار امتناع و اعلام کرد برنامهریزیاش برای چهار سال بوده و قصد حضور مجدد را ندارد.
در حال حاضر هادی ساعی، محمود خسرویوفا، مهدی علینژاد، بهرام قدیمی، مجید شایسته، آرش میراسماعیلی، فضلالله باقرزاده و کیکاووس سعیدی نامزدهای ریاست کمیته ملی المپیک هستند و باید دید کدام یک از این افراد در روزهای پایانی انتخابات به نفع دیگری کنار میرود و کدام یک با جدیت در عرصه میماند تا صاحب صندلی ریاست کمیته ملی المپیک شود. البته برخی از این نامزدها از مدتها قبل برای تصاحب این صندلی تلاش و برنامهریزی کردند.
چه کسی شانس بیشتری دارد؟
8 نفر برای پست ریاست کمیته ملی المپیک ثبتنام کردهاند که همگی چهرههای نام آشنای ورزش ایران هستند. از بین این افراد شنیده میشود محمود خسروی وفا شانس بیشتری برای رسیدن به ساختمان سئول دارد. رئیس پارالمپیک در زمان ثبتنام اعلام کرد در صورتی که صالحی امیری در انتخابات ورود کند او به نفع او کنار میکشد، اما صالحی امیری ورود نکرد و حالا خسروی وفا مصمم برای تصاحب ریاست کمیته ملی المپیک است. خسروی وفا در دوره پیشین هم در انتخابات کمیته ملی المپیک ورود کرد اما با حضور صالحی امیری کنار کشید. خسروی وفا سالها در کمیته پارالمپیک حضور داشت و بهعنوان رئیس در آنجا فعالیت میکرد و حالا باید دید آیا او قید حضور در پارالمپیک را میزند و آنجا را رها میکند یا خیر.
علینژاد؛ معاون سابق وزیر ورزش
علینژاد بهعنوان رئیس فدراسیون ووشو در ورزش ایران حضور داشت و در زمان سلطانیفر بهعنوان معاون وزیر فعالیت خود را ادامه داد. علینژاد برای رسیدن به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک مدتهاست در تلاش است و حتی آذرماه سال گذشته از سمت معاونت وزارت ورزش استعفا داد تا بتواند برای رسیدن به این صندلی برنامهریزی کند. علینژاد در دورانی که معاونت وزارت ورزش و جوانان را برعهده داشت؛ عملکرد قابل قبولی نداشت به طوری که در دوره حضور در وزارتخانه انتقادهای زیادی به او میشد.
علینژاد برای تصاحب صندلی کمیته ملی المپیک بسیار مصمم است؛ او در دوره گذشته هم نامزد دبیرکلی شده بود اما در این دوره بسیار مصمم است که پیروز میدان شود. او برای حضورش در انتخابات کمیته ملی المپیک بهعنوان نماینده هیئترئیسه فدراسیون ووشو مجوز گرفته و همان روزهای اول برای پست ریاست ثبتنام کرد. بهنظر میرسد علینژاد رقیب اصلی خسرویوفا برای رسیدن به صندلی ریاست باشد.
دبیرکل شانسی برای ریاست دارد؟
در آخرین روز ثبتنام کیکاووس سعیدی برای پست ریاست و نایبرئیسی ثبتنام کرد. البته حضور سعیدی بهخاطر دبیرکلی کمیته و ریاست ستاد تطبیق و بررسی روند انتخابات غیرقانونی است. اما مهمتر از این موضوع بحث بازنشستگی اوست که برای رسیدنش به صندلی ریاست سنگاندازی میکند. در اواخر دوره صالحی امیری، او هم با موضوع بازنشستگی روبهرو شد و بعید میرسد دبیرکل فعلی کمیته ملی المپیک بتواند با توجه به این موضوع به صندلی ریاست فکر کند.
خبره ورزشی شانس ریاست دارد؟
مجید شایسته که در هیئتاجرایی کمیته ملی المپیک حضور داشت و در این مدت انتقادهای زیادی به او میشد تا جایی که یک بار هم قهر کرد؛ در نهایت توانست کار خودش را بکند و با رایزنیهایی که داشت بهعنوان کارشناس خبره وارد کارزار انتخابات کمیته ملی المپیک شد. او در دوره پیشین هم برای نایبرئیسی نامزد شده بود اما انصراف داد و به هیئتاجرایی بسنده کرد. شایسته حالا پا را فراتر گذاشته و در سودای رسیدن به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک است.
از کمترین سابقه مدیریت تا رئیس فدراسیون تعلیقی؛ صف عاشقان خدمت!
برای رسیدن به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک سایر نفرات با چالشهای دیگر روبهرو هستند. بهرام قدیمی یکی از نامزدهای پست ریاست کمیته ملی المپیک است؛ البته ریاست او در فدراسیون هاکی هنوز به یک دوره کامل نرسیده اما با این حال در تلاش است که ریاست کمیته ملی المپیک را تصاحب کند؛ هر چند که خیلی بعید به نظر میرسد.
در بین نامزدهای پست ریاست کمیته نام آرش میراسماعیلی هم به میان است؛ رئیس فدراسیون جودو که مدتهاست رشتهاش گرفتار تعلیق شده حالا بهفکر رسیدن به صندلی ریاست کمیته است. پس از میراسماعیلی نام هادی ساعی یکی دیگر از نامزدهای پست ریاست کمیته ملی المپیک است؛ مدت ریاست ساعی در فدراسیون تکواندو هنوز به 6 ماه نرسیده اما او در فکر رسیدن به پستهای بالاتر است بههمین خاطر برای پست ریاست انتخابات کمیته ملی المپیک ثبتنام کرده است. ساعی یکی از چهرههای شناخته شده در ورزش است و پرافتخارترین المپین هم محسوب میشود اما برای رسیدن به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک، داشتن پیشینه مدیریتی یکی از شروط اصلی است و بعید میرسد با سابقه کوتاهمدتی که ساعی دارد، اعضای مجمع به او رای اعتماد داشته باشند. البته ساعی در کمیسیون ورزشکاران هم حضور داشته که فضای متشنج و حاشیهای کم نداشته است!
آخرین نامزد پست ریاست کمیته ملی المپیک هم فضلالله باقرزاده نایبرئیس کمیته ملی المپیک است که سودای ریاست در سر دارد. او امید زیادی دارد که در انتخابات 6 شهریورماه همه چیز به سود او تمام شود. باقرزاده این روزها سرپرستی فدراسیون شمشیربازی را برعهده دارد و حضورش برای بار چهارم در فدراسیون شمشیربازی پیچیده شد.
با این حال انتخابات کمیته ملی المپیک 6 شهریورماه برگزار میشود و اگر رای به تعویق دوباره انتخابات کمیته داده نشود، شاهد انتخابات پررونقتری نسبت به سالهای گذشته داریم. در دورههای پیشین انتخابات کمیته ملی المپیک تک قطبی بود اما در این دوره حضور این 8 نفر میتواند شور انتخابات را بالا ببرد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/