۰۶/ ارديبهشت /۱۴۰۴
10:50 12 / 05 /1401
فلاحتی تشریح کرد؛

وضعیت بیکاری فارغ‌التحصیلان استان یزد چگونه است؟

وضعیت بیکاری فارغ‌التحصیلان استان یزد چگونه است؟
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد عنوان کرد که بیشترین آمار بیکاری این استان مربوط به بانوان فارغ‌التحصیل است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از یزد، محمدرضا فلاحتی در نشست مشترک هم‌اندیشی مسئولان دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز استان با اشاره به آمار بیکاری فارغ‌التحصیلان در استان یزد اظهار کرد: در حوزه برادران با کمترین آمار بیکاری مواجهیم در حالی که آمار بیکاری بانوان فارغ‌التحصیل استان ۳۰ درصد است.

وی با اشاره به طرح اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در سال‌های اخیر در راستای کارورزی گفت: تاکنون این طرح پس از فارغ‌التحصیلی دانشجویان و پس از پایان خدمت سربازی برای فرد قابل اجرا بود؛ اما اکنون طرح کارورزی به سنین بعد از ۱۵ سال کاهش یافته است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، طرح دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای تربیت نیروی متخصص در کاهش آمار بیکاری و تأمین نیروی ماهر بخش صنعت مؤثر دانست.

وی ادامه داد: در استان یزد از سوی اداره کار مجوزهای ایجاد مراکز مشاوره و کارآفرینی داده شده است که می‌توانند در کنار دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد موفق‌تر عمل کنند.

طرح مشترک اصناف و دانشکده کارآفرینی نیازمند رفع ایراد است

گوشتیران
قالیشویی ادیب

رئیس اتاق اصناف یزد هم در نشست مشترک دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد یزد که با حضور هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان برگزار شد با از دلسوزی رئیس دانشگاه آزاد و مجموعه این دانشگاه در ایجاد دانشکده مهارت و کارآفرینی قدردانی کرد.

وی افزود: این طرح را چند سال پیش دنبال می کردیم که با ایراداتی همراه بود و با توجه به تجربیات گذشته و رفع این ایرادات در اجرای طرح ایجاد دانشکده مهارت همکاری می‌کنیم.

علیرضا حسنی ادامه داد: اجرای طرح مهارتی دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد باید با امضای دانشگاه آزاد، دانشکده مهارت و کارآفرینی، تأمین اجتماعی و اداره کار، رفاه و تأمین اجتماعی همراه باشد.

وی تأکید کرد: همه دستگاه‌های متولی این موضوع باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و امضا کنند که با تغیییر مدیریت‌ها در هر یک از این دستگاه‌ها، طرح ملغی نشود و ادامه یابد.

نهضت مهارت‌آموزی در استان یزد ماندگار شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد نیز در این نشست مشترک اظهار کرد: معتقدیم گفتمان مهارت آموزی به یک گفتمان ملی و جریان‌ساز در کشور نیازمند بوده؛ زیرا نگاه خانواده‌ها به سمت و سوی دانشگاه تغییر پیدا کرده است.

مجید حق‌جو افزود: مبنا و یک راه میانبر برای خانواده‌ها به منظور رسیدن به یک زندگی شایسته کسب مهارت‌آموزی و در کنار آن تحصیلات دانشگاهی است.

 رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به عنوان پیشرو و الگو در زمینه راه‌اندازی جریان مهارت‌آموزی در استان قدردانی کرد.

حق‌جو، همکاری بخش صنعت را با دانشکده مهارت و فناوری دانشگاه آزاد خواستار شد و ادامه داد: اداره کل فنی و حرفه‌ای در استان یزد و  وزارت کار و رفاه اجتماعی طرح مهارت آموزی در محیط کار را ابلاغ کردند و می‌توانیم در شورای مهارت مشارکت کنیم.

وی، طرح دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد را مشابه کار فنی و حرفه‌‌ای همراه با استانداردهای استادکاری دانست و افزود: در این دانشکده هر صنف پایگاه و مجموعه مهارت آموزی می‌شود؛ زیرا تجهیزات پیشرفته را سرمایه‌گذار بخش خصوصی همراه با تکنولوژی روز تأمین می‌کند.

حق‌جو ابراز امیدواری کرد که نهضت مهارت‌آموزی و گفتمان ایجادشده با مشارکت دستگاه‌های متولی این موضع در استان با همکاری دانشگاه آزاد به کاری ماندگار برای استان تبدیل شود.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

ارسال نظر