2 طرح دانشبنیان و اشتغالآفرین در دانشگاه جهرم کلید خورد
حجتالاسلام محمد عباسزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اعلام کرد که با موافقت وزیر جهاد کشاورزی با طرح دانشبنیان و اشتغالآفرین کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی و احداث و بهرهبرداری از واحد گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی، اقدامات اولیه برای راهاندازی این کلینیک و استقرار آن در دانشگاه جهرم انجام شده است.
وی عنوان کرد: در دیدار اخیر نماینده مردم شهرستانهای جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی با وزیر جهاد کشاورزی با طرح پیشنهادی دانشگاه جهرم با عنوان «احداث و بهرهبرداری از واحد گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی» و همچنین کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم موافقت شد.
سرپرست دانشگاه جهرم متذکر شد: اجرای این طرح ضمن ارائه خدمات مؤثر به کشاورزان، زمینه هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و جامعه را فراهم خواهد کرد.
مسئول کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم هم به خبرنگار آنا گفت: در ادامه حرکت پویای باغداری و کشاورزی شهرستان جهرم با توجه به سوابق و تجربه، طرحی به وزیر کشور و وزیر جهاد کشاورزی کشور مبنی بر مجوز ساخت و راهاندازی کلینیک مشاوره کشاورزی ارائه و قول مساعد برای تامین تجهیزات و بودجه گرفته شده است.
علیاکبر باقریان مطرح کرد: در حال حاضر فضای فیزیکی کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم در ساختمان پیمان غدیر دانشگاه جهرم به صورت بالفعل درآمده و به صورت ابتدایی با استفاده از تجهیزات انبار و وسایل آزمایشگاه در مستقر و هر روز در حال خدماتدهی است.
وی توضیح داد: باغدارانی که در زمینه کشاورزی سؤالاتی دارند میتوانند با مراجعه به محل کلینیک، مشاورههای لازم را دریافت کنند.
مسئول کلینیک تخصصی و مرکز مشاوره کشاورزی دانشگاه جهرم تأکید کرد: در ادامه فعالیت این کلینیک، بخش خصوصی هم به کمک خواهد آمد و با توجه به جلساتی که با تولیدکنندگان برندهای کود و سم مطرح کشور داشتیم مقرر شد با نظارت دانشگاه این شرکتها، برند کود و سم به نام دانشگاه جهرم تهیه کنند و درآمد حاصل از فروش آن نیز به عنوان درآمد اختصاصی دانشگاه هزینه شود.
باقریان تبیین کرد: در گام بعدی، علاوه بر خدمات مشاوره کود و سم، تجزیه و تحلیل کود و سم، پایش آب و خاک و برگ هم با کمک بسیج جهاد کشاورزی شهرستان جهرم انجام خواهد شد که در این آزمایشگاه علاوه بر تجزیه و تحلیل و کمبود مواد غذایی درختان و گیاها، پایش کودهای بازار، پایش آفات و بیماریها و علفهای هرز به منظور کاهش هدررفت منابع کشاورزی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/