آغاز تصویربرداری سری جدید «شهرزاد» از تیر ماه
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، او اعلام کرد که در سری دوم سریال «شهرزاد» گروه بازیگران اصلی این مجموعه تغییری نخواهد کرد، ولی ممکن است تعدادی بازیگر جدید به گروه اضافه شود.
محمد امامی دربارهی مراحل پیش تولید سری دوم سریال «شهرزاد» توضیح داد: بخش عمدهای از پیش تولید انجام شده است؛ از آنجا که خیلی از لوکیشنها هنوز موجود هستند، مراحل پیش تولید با سرعت بیشتری طی شد، ولی در حال حاضر مهمترین قسمت بخش فیلمنامه است که فعلاً در مرحله بازنویسی قرار دارد.
او در پاسخ به این پرسش که چرا تعداد قسمتهای سریال «شهرزاد» از 26 به 28 قسمت افزایش یافت، بیان کرد: پس از اتمام تصویربرداری و بر مبنای نگاتیوهای موجود، یک تخمین کلی زدیم که کار در 26 قسمت پخش میشود، ولی با اختلاف دو قسمت این تخمینمان تغییر کرد.
تهیهکننده سریال «شهرزاد» دربارهی علت خراب بودن برخی از دی.وی.دیهای این سریال با بیان اینکه این مشکلات تنها مختص سریال «شهرازد» نیست، در این زمینه توضیح داد: علت اینکه این موضوع برای سریال «شهرزاد» تا این اندازه صدا کرد، دیده شدن سریال است. به هر حال اگر تعداد دیویدیهای مشکلدار را در این میزان تیراژ بالا در نظر بگیریم، خیلی ناچیز است؛ در این حجم بالا و با توجه به نوسانات دستگاهها، تا اندازهای طبیعی است که مشکلاتی از این دست به وجود بیاید؛ البته این مشکل جدی نبود و از طرفی هم تمام فروشگاهها، دی.وی.دیهای مشکلدار را به صورت رایگان تعویض میکنند. در واقع ما خدمات پس از فروش برای مخاطبان «شهرزاد» در نظر گرفتیم که باعث حفظ حقوق مصرف کننده است.
امامی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه تاکید بازیگران و سایت رسمی سریال «شهرزاد» در کاهش کپیهای غیرقانونی تاثیر داشت، اظهار کرد: در اینکه بخش زیادی از بازار در اختیار کپیکارها است، شکی نیست؛ اما در سریال «شهرزاد» به دلیل حمایت بازیگرها و جامعه هنری از حلال خریدن این مجموعه، این نسبت کمتر بود. از طرفی چون مردم خودشان دیدند که در این کار کمفروشی نشده، کار بسیار باکیفیت است و نظم پخش با کارهای قبلی شبکه نمایش خانگی اصلاً قابل مقایسه نیست، سریال را خریداری کردند؛ در واقع نه تنها این شعارها، بلکه خدماتی هم که به مردم داده شد، آنها را متعهد به خرید کرد. ولی بازهم خیلیها کپی غیرمجاز میکنند و امیدوارم با کارهای بعدی دایره این افراد روز به روز کوچکتر شود.
او که پیشتر سابقه تهیهکنندگی یک سریال دیگر در شبکه نمایش خانگی به نام «شاهگوش» را در پروندهی کاری خود دارد، درباره تجربه کار در شبکه خصوصی گفت: هر بازاری، فرصتها و تهدیدهایی دارد؛ تهدید همانند اینکه بازار رسانه خانگی در مقایسه با تلویزیون تعدادی از مخاطبان را از دست میدهد؛ اما مهترین فرصت شبکه نمایش خانگی ساخت کاری است که با سلیقه افراد و سازندهها همسوتر است و نهادهای نظارتی کمتری درگیر ممیزی این مجموعههای داستانی میشوند و به دنبال اینها مردم سریالها را واقعیتر میبینند. همین موضوع باعث میشود تا به احترام مخاطبان در شبکه خانگی سریال تولید کنیم، هرچند که دایره مخاطبانمان کمتر میشود.
امامی یادآور شد: بازار شبکه خانگی میتواند به عنوان جایگزین شبکه تلویزیونی خصوصی که وجود ندارد، فعالیت کند. فعلاً شرایط موجود ما این است، اما شرایط مطلوب نیست. به امید خدا امیدواریم روزی برسد که کارها را در شبکه خصوصی تولید کنیم و مردم ببینند.
انتهای پیام/