دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 فروردين 1395 - 16:39
در دیدار قائم مقام وزیر علوم با سفیر نیوزلند در ایران تاکید شد؛

گسترش همکاری‌های علمی و فناوری دانشگاه‌های ایران و نیوزیلند

در دیدار ایمن اوشانسی سفیر نیوزیلند در تهران با دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی، زمینه‌های گسترش همکاری‌های علمی و فناوری بین دو کشور بررسی شد.
کد خبر : 76754

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست حسین سالار آملی قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی با اشاره به کیفیت دانشگاه‌های ایران، دانشجویان ایرانی و جایگاه خوب آنان در رده‌بندی‌های جهانی بر تقویت زیرساخت‌های علم و فناوری میان دو کشور به منظور تقویت و توسعه همکاری‌ها تأکید کرد.


او به جمعیت بیش از 4 میلیونی دانشجویان ایرانی اشاره کرد و گفت: «به علت توانمندی و توانایی‌های دانشجویان ایرانی، بسیاری از کشورها به دنبال جذب دانشجویان ایرانی هستند.»


رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم افزود: «باید برنامه اجرایی همکاری‌های علمی میان دو کشور تدوین شود.»


سالارآملی در پاسخ به درخواست سفیر نیوزیلند مبنی بر ارزیابی دانشگاه‌های نیوزیلند، با استقبال از این پیشنهاد، انجام آن را منوط به کسب اطلاعات بیشتر از دانشگاه‌های درخواست‌کننده و اعزام هیئتی به همین منظور به نیوزیلند اعلام کرد.


قائم مقام وزیر علوم گفت: «توسعه همکاری‌ها در روابط دو کشور باید در حوزه‌های گردشگری، تغییرات آب‌وهوایی، تجاری‌سازی پژوهش‌ها و استفاده از استادان دو کشور به عنوان استاد راهنما یا ناظر طرح‌ها صورت گیرد.»


او به نقش و جایگاه استادان و دانشجویان دو کشور در توسعه و پیشبرد همکاری‌های علمی دو طرف اشاره کرد و آمادگی دانشگاه الزهرا را برای توسعه همکاری با دانشگاه‌های نیوزیلند در حوزه‌ هنرهای ایرانی، ایران‌شناسی و معماری ایرانی اعلام کرد.


قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل همچنین آمادگی وزارت علوم بر اعزام استادان زبان فارسی و شر‌ق‌شناسی، اسلام‌شناسی به دانشگاه‌های نیوزیلند، اعطای بورس به اتباع نیوزیلندی در این رشته‌ها و تبادل اعضای هیئت علمی را از دیگر محورها به منظور توسعه همکاری‌ها برشمرد.


ایمن اوشانسی، سفیر نیوزیلند در تهران به کیفیت بالای دانشگاه‌های ایرانی و توانمندی‌های خوب دانشجویان ایرانی اشاره کرد و حضور چشمگیر دانشجویان و حتی استادان ایرانی در دانشگاه‌های نیوزلند را مصداق این امر دانست.


همچنین در این دیدار مدیر منطقه‌ای وزارت آموزش نیوزیلند، نمایندگان دانشگاه‌های اوکلند، ویکاتو، صنعتی اوکلند، اتاگو و ولینگتون، مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های الزهرا(س)، علم و صنعت ایران و خواجه نصیرالدین طوسی نیز حضور داشتند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب