عربستان فهرست افراد تحریمی به دلیل تروریسم را منتشر کرد
بهگزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، شبکه خبری العربیه بهنقل از منصور ترکی گزارش کرد: «این جبههبندی مشترک پس از بیانیه عربستان و آمریکا در ماه مارس (اسفند 1394) درباره تلاش برای مبارزه با تروریسم و با هدف مبارزه با شش نام و گروه که حمایت مالی از تروریستها را برعهده دارند، انجام شده است. لشکر طیبه پاکستان از جمله این گروهها است.»
وی درباره نام افراد و گروههایی که در فهرست تحریمهای عربستان و آمریکا قرار دارند، گفت: «چهار فرد و گروه هستند که عبارتند از جیمز مکلینتوک انگلیسی، جمعیت خیریه الرحمه، عبدالعزیز نورستانی، جمعیت المدرسه العصریه، ناویید قمر و محمد اعجاز سواریش.»
وزارت کشور عربستان اعلام کرد که طبق توافقهای میان عربستان و آمریکا، اموال و داراییهای این افراد و گروهها در دو کشور مسدود و نسبت به همکاری و ارتباط با آنها به شهروندان سعودی هشدار داده میشود.
در آوریل 2015 (فروردین 1394) جبهه مشترک میان عربستان و آمریکا جماعت افراطی لشکر طیبه پاکستان و جمعیت خیریه فرقان را هدف تحریمهای خود قرار داده بود و در راستای مبارزه با تروریسم، اتباع سعودی از همکاری با این گروهها منع شده بودند.
جمعیت فرقان که مقر آن در پیشاور پاکستان است و از شاخههای کمیته حمایت افغان و جمعیت احیای میراث اسلامی بهشمار میرود، در سال 2002 در فهرست تحریمهای سازمان ملل متحد قرار گرفته بود.
معرفی چهار فرد تحریمشده
در فهرست تحریمهای عربستان و آمریکا نام چهار فرد مشاهده میشود که عبارتند از:
1- جیمز مکلینتوک، تبعه انگلستان: 52 سال سن دارد و متهم به تامین مالی القاعده است. خزانهداری آمریکا پیشتر نام وی را فهرست تروریستهای بینالمللی قرار داده بود. میزان داراییهای وی مابین آوریل 2011 تا آوریل 2012 حدود 125 هزار دلار استرالیا برآورد شده است.
وی پس از گرایش به اسلام در 20 سالگی، نام خود را به یعقوب مکلینتوک تغییر داد و به همراه خانوادهلش در پاکستان زندگی میکرد.
2- عبدالعزیز نورستانی: متهم به حمایت مالی و فنی از القاعده و مسئول جمعیت السریه است. این جمعیت ظرف چند سال ثروت زیادی به پاکستان منتقل کرد و آن را صرف عملیاتهای گروه القاعده کرد.
3- ناویید قمر: شخصیتی تاثیرگذار در میان گروههای افراطی بهشمار میرود. وی در سال 2004 اقدام به حمایت مالی از چند عملیات تروریستی کرد و بعدها به گروهی مسلح در کراچی پیوست. او با حمایتهای مالی وی، چند عملیات تروریستی در هند انجام شد.
4- محمد اعجاز سواریش: متهم به زمینهسازی تردد و سفر تروریستهای جماعت لشکر طیبه از عربستان است.
انتهای پیام/