تدوین سند جامع حمایت اجتماعی از زنان/ ایستادگی مقابل اجحاف در حق کارگران
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی ربیعی در نشست صمیمانه با بانوان مدیر و مشاوران اموربانوان و خانواده معاونتهای ستادی و سازمانهای تابعه که در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد بر نقش برجسته حضرت فاطمه زهرا (س) درتاریخ اسلام اشاره کرد و گفت: بخشی از سند جامع حمایتهای اجتماعی با موضوع سالمندی زنان در آینده با محوریت بهزیستی، تامین اجتماعی، فنی و حرفهای و زنان نیازمند اشتغال خواهد بود.
ربیعی با تاکید بر اینکه دیدگاه مقام معظم رهبری نسبت به زنان نگاهی روشنفکرانه و دینی است، اظهارکرد: ظرفیتهای موجود میان زنان در ساختار اقتصادی و اجتماعی به گونهای است که باید سیاستگذاری معطوف به جنسیت را دنبال کنیم.
وی حضور زنان را در زمینه خیرجمعی بسیار فعال دانست و افزود : با مشارکت زنان در حوزههای خیرجمعی میتوانیم به نتایجی بسیار مطلوب دست پیدا کنیم.
ربیعی گفت : زنان سرپرست خانوار یا بدسرپرست به حمایتهای روحی و روانی و سلامت روانی نیاز دارند.
وزیر تعاون، رفاه کار و اجتماعی با اشاره به اینکه زنان در امور اجتماعی رفتار سالمتری دارند، افزود: حضور زنان به سلامت اداری کمک میکند و تعلقات زن به کار در بسیاری از موارد بیش از مردان است.
وی بر لزوم تدوین سند حمایت از زنان تاکید کرد و گفت: موضوعاتی همچون اشتغال، تامین اجتماعی، حمایت اجتماعی، روابط کار، بازار کار برای زنان، آموزش فنی و حرفهای، آموزش مهارتهای کارآفرینی زنان باید در این سند مورد توجه قرار گرفته و بنا دارم این سند را پس از انجام هماهنگی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت مطرح کنم.
وزیر رفاه عنوان کرد: قصد داریم سال 95 مقابل اجحاف در حق کارگران بایستیم که این موضوع درخصوص زنان کارگر نمود بیشتری دارد.
وی موضوع زنان و نشاط اجتماعی را از موضوعات مهم تلقی کرد که نیاز است در سند حمایت از زنان مورد توجه قرار گیرد.
وزیر تعاون با اشاره به مشکلات زنان مستمری بگیر گفت: باید بخشی از حمایتهای اجتماعی خود را معطوف به این زنان کنیم.
وزیر رفاه با اشاره به اینکه در سند اجتماعی زنان، باید زنان بد سرپرست و سرپرست خانوار نیز مورد توجه قرار گیرد و از آنها حمایت اجتماعی شود، عنوان کرد: یکی از مشکلات ما در آینده وجود زنان سالمند تنها است. همچنین رابطهای معکوس میان سطح تحصیلات زنان و زندگی مشترک ایجاد شده لذا به سمت زنان تنهای سالمند حرکت میکنیم و باید نظام برنامهریزی سلامت برای این موضوع برنامه ریزی کند.
ربیعی با بیان اینکه در حسابداری خیر جمعی زنان نقش اقتصادی زیادی دارند، ادامه داد: باید برای پیشگیری از مسایلی همچون اجباری کردن آزمایشات ژنتیک بیش از ازدواج و افزایش ارایه مشاورههای پیش از ازدواج به صورت رایگان اقدام کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ابعاد گسترده تری از سند حمایت از خانواده اشاره و اضافه کرد: دانش تدوین این سند در بدنه کارشناسی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی وجود دارد و فعالیت برای تحقق آن با جدیت در تمام بخشها دنبال میشود.
وی تصریح کرد: بسیاری از فعالیتهای وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی درجهت حمایتهای اجتماعی مانند بیمه سلامت همگانی تلاشی خاموش بوده و هست اما پیش بینی حمایتهای جامع اجتماعی برای زنان به عنوان یک امر ماندگار از دولت تدبیر و امید باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/