انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه معین استانداری خراسان رضوی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به همین منظور جلسه هم اندیشی با حضور نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیئت امنای استانهای خراسان، نماینده تام الاختیار استانداری خراسان رضوی در امور اجرایی مربوط به حاشیهنشینی شهر مشهد، معاون برنامهریزی و توسعه شهرداری مشهد و مدیران گروههای ذیربط واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در محل ستاد هماهنگی این استان برگزار شد.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان های خراسان با قرائت آیات ۶۵ و ۶۶سوره مائده و ۹۶سوره اعراف تاکید کرد و گفت: با رعایت تقوای الهی و عمل شایسته میتوان از بسیاری از معضلات زیست محیطی، نظیر حاشیه نشینی که امروزه گریبانگیر جوامع بشری شده است، اجتناب کرد.
عبدالمجید حلمیبا اهدای کتاب (نجات محیط زیست) به حاضران در جلسه، توضیحات لازم راجع به این کتاب ارائه کرد و مطالعه کتاب مزبور را باعث ارتقای دیدگاه عمومی خوانندگان نسبت به مسائل زیستمحیطی و مهم کنونی جهان دانست و گفت: با توجه به برگزاری جلسات متعدد در مباحث مرتبط با حاشیه نشینی در ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و در محل برخی از واحدهای استان و با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی اخیرا به عنوان دانشگاه معین استانداری خراسان رضوی در موضوع حاشیهنشینی شهر مشهد انتخاب شده است، پیشنویس تفاهم نامه سه جانبهای بین دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، شهرداری مشهد و استانداری خراسان رضوی با موضوع مطالعه جامع حاشیه نشینی شهر مشهد تهیه شده که بهزودی امضا و مبادله خواهد شد.
وی درخصوص فعالیت اعضای هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد: ضروری است محل فعالیت اصلی اعضای هیئت علمی از فضای محدود کلاسهای درس و آزمایشگاهها به فضای خارج از دانشگاه یعنی عرصههای متعدد جامعه و صنعت تغییر یابد و با انجام تحقیقات کاربردی تقاضا محور، سعی شود نیازهای پژوهشی جامعه و صنعت در اولویت قرار گیرد.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص رسالت دانشگاه در مساله حاشیهنشینی شهر مشهد عنوان کرد: رسالت اصلی دانشگاه انجام مطالعه و مشاوره در خصوص حاشیه نشینی است و کار اجرایی جزو تعهدات دانشگاه نیست. اکنون دانشگاه باید روی کارهای مطالعاتی میدانی که اثرات آنها ملموستر است تمرکز کند. قبلا در این خصوص پیشنهادهای ۱۴۰ نفر از اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی اخذ شده و از پیشنهادهای مزبور، ده کارگروه تخصصی به شرح زیر پیشنهاد و انتخاب شد: معماری و عمران و شهرسازی_ زمینشناسی و جغرافیا و برنامه ریزی شهری_ روانشناسی و جامعهشناسی و خانواده- اجتماعی و اخلاقی- حقوقی و سیاسی- اقتصادی و مدیریتی- تعلیم و تربیت (آموزش و پرورش) - کشاورزی- فرهنگی- پزشکی (سلامت، بهداشت و درمان).
وی گفت: علاوه بر ده کار گروه فوق کار گروه یازدهم با عنوان کار گروه تلفیق که وظیفه آن پیگیری، ارزیابی و هماهنگی موارد مطرح شده در کارگروههای ده گانه است نیز معرفی شد.
در ادامه موحدیان نماینده تام الاختیار استاندار خراسان رضوی در امور اجرایی مربوط به حاشیهنشینی مشهد، سخنانی راجع به جوامع حاشیه نشین مشهد، ضرورت وجود چشم انداز روشن و کامل در کلیه موضوعات مدیریت شهری به ویژه حاشیه نشینی ارائه کرد و از دانشگاه آزاد اسلامی خواست در تدوین چشم انداز مزبور برای موضوع حاشیه نشینی مشهد کمک کند.
همچنین وی اعلام کرد آماده هر گونه کمک و همکاری در این باره با دانشگاه هستند.
دکتر برادران، معاون توسعه و برنامهریزی مشهد به تشریح پهنهبندی شهری مشهد از لحاظ سکونت گاههای غیر رسمی پرداخت و اظهار کرد: همکاران وی در واحدهای مختلف شهرداری آماده هر گونه همکاری در این باره هستند.
در پایان جلسه بعد از پاسخ دادن به سوالات حاضران، مسئولان پیگیری امور گروههای ده گانه تعیین شدند و مقرر شد نسبت به تدوین عناوین فرعی کارگروهها و ارائه پیشنهاد راجع به چگونگی انجام مطالعه حاشیه نشینی اقدام کنند.
انتهای پیام/