افزایش همکاریهای بینالمللی راه توسعه نظام آموزش عالی است
دکتر علی خاکی صدیق در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «در نیمه دوم سال 94 معاونت امور بینالملل را با هدف بینالمللیسازی فعالیتهای دانشگاه به معاونتهای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اضافه کردیم. همه شرح وظایف این معاونت به این امر مربوط میشوند که ما باید در چه جهتی برای بینالمللیکردن فعالیتهای دانشگاه حرکت کنیم و یکی از این وظایف، جذب دانشجوی خارجی است. ما در کنار این مهم، جذب استاد خارجی را نیز به عنوان استاد وابسته در دستور کار داریم.»
او گفت: «ایجاد دورههای مشترک و پژوهش مشترک با دانشگاهها و موسسات معتبر پژوهشی از اولویتهای دانشگاه ماست. در کنار همه این فعالیتها تدوین سند فعالیتهای بینالمللی دانشگاه از اولویت مهمتری برخوردار است و قصد داریم هر چه سریعتر آن را آماده کنیم.»
خاکی صدیق گفت: «ما بر این اعتقادیم که افزایش همکاریهای بینالمللی در حوزه نظام آموزش عالی، راه توسعه آموزش عالی و کیفیتافزایی در آموزش عالی است. در حال حاضر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی 15 نفر دانشجوی کارشناسی و همین تعداد کارشناسیارشد و تعداد اندکی هم دانشجوی دکتری از کشورهای یمن، لبنان، عراق و سوریه دارد اما برای سال 95 قراردادی را با دانشگاه دولتی لبنان در جهت جذب دانشجو امضا کردهایم و برنامهای نیز برای جذب دانشجو از کشورهای کشمیر و عراق داریم.»
او افزود: «از مهمترین کارهایی که از اواخر سال 92 آغاز و در سال 93 ادامه پیدا کرد و در 94 هم عملیاتی شد، بحث فرستادن دانشجویان دوره دکتری برای دورههای فرصت مطالعاتی بود. در این زمینه ما فراتر از ظرفیتی که از طرف وزارت علوم داشتیم، به دانشجویان و اعضای هیات علمی متقاضی، کمک مالی کردیم که بتوانند از این فرصت استفاده کنند.»
رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: «بودجه کل دانشگاه، نسبت به سال 94، 15درصد رشد داشته است و بین 25 تا 30درصد از کل بودجه دانشگاه در سال 94 به بخش پژوهش اختصاص داده شد اما برای سال 95 این درصد را افزایش میدهیم.»
انتهای پیام/