دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 فروردين 1395 - 15:48
در گفت و گو با آنا؛

بیژن مقانلو: تکواندوکاران المپیکی هنوز در شرایط آرمانی نیستند/ عاشورزاده و خدابخشی نباید اسیر القاب شوند

سرمربی تیم ملی تکواندو مردان گفت: شرایط تیم ملی تکواندو روز به روز در حال پیشرفت است و باتوجه به این امر به مدال آوری تکواندوکاران در المپیک ریو بسیار خوش بین هستیم.
کد خبر : 70379

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، تیم ملی تکواندو مردان سال سخت و پرفشاری را سپری کرد. سالی که این تیم برای دومین بار در طول تاریخ 42 ساله تکواندوی جهان توانسته در مسابقات جهانی در بخش مردان عنوان قهرمانی را به دست بیاورد. تیم ملی همچنین سال گذشته توانست سه سهمیه المپیک ریو را به دست بیاورد تا با دست پر راهی برزیل شوند.


بیژن مقانلو سرمربی تیم تکواندو در گفت و گو با آنا درباره شرایط تیم ملی در آستانه المپیک ریو گفت:« تیم ملی تکواندو دو سال سخت و ماراتنی را پشت سر گذاشت. خوشبختانه تیم ما موفق شد در مسابقات جهانی گرندپری به عنوان قهرمانی دست پیدا کنند و برای المپیک ریو با کسب سه سهمیه راهی برزیل شوند.»


وی افزود:« البته سال گذشته بحث پشتوانه سازی را هم در فدراسیون پیگیری کردیم و هم اکنون برای نفرات اصلی المپیکی جایگزین داریم تا اگر اتفاقی برای هر کدام از تکواندوکاران المپیکی افتاد و دچار مصدومیت شدند سهمیه ما از بین نرود و بتوانیم کسی را جایگزین کنیم. البته نفراتی که هم‌اکنون جایگزین نفرات اصلی المپیکی ها شدند از نظر توانایی بدنی هم سطح با نفرات اصلی هستند و به نظرم این یکی دیگر از موفقیت هایی فدراسیون تکواندو در سال گذشته بود.»


مقانلو همچنین با تاکید بر اینکه پشتوانه سازی در تیم ملی به قوت خود ادامه دارد، خاطرنشان کرد:« بعد از المپیک ریو بلافاصله باید تیم جوانان را برای المپیک 2020 آماده کنیم و باتوجه به اینکه این رقابت ها هم بر پایه سیستم رنکینگی هستند بنابراین باید تکواندوکاران را بلافاصله آماده کنیم تا به مسابقات بین المللی اعزام شوند و امتیاز کسب کنند.»


سرمربی تیم ملی تکواندو مردان همچنین به برنامه تیم المپیکی اشاره کرد و گفت: «تکواندوکاران ما با اینکه سهمیه المپیک را کسب کردند، اما هنوز به شرایط آرمانی نرسیدند و در حال حاضر سجاد مرادنی و مهدی خدابخشی به دلیل مصدومیت و آسیب دیدگی تحت درمان هستند. با تصمیم فدراسیون و کارد فنی قرار بر این شد که از روز گذشته( روز اول فرودین ماه) اردوی تیم المپیکی‌ها برگزار شود. برگزاری این اردوها علاوه بر بالابردن سطح توانایی فنی تکواندوکاران راهکار مناسبی هم برای غلبه بر عوامل محیطی مانند استرس است.»


مقانلو در مورد برنامه های تیم ملی تکواندان المپیکی گفت:« ما از همین ابتدای سال قصد داریم که در دو تورنمنت آلمان و اسپانیا شرکت کنیم و باتوجه به اینکه فاصله این دو تورنمنت 10 روز می باشد و از نظر سطح کیفی هم این دو تورنمنت بسیار بالاست. سعی می کنیم در هر دو تورنمنت حضور داشته باشیم.البته یکی دیگر از اردوهای برون مرزی تیم تکواندو هم تورنمنت اتریش است که در اردیبهشت ماه برگزار می شود. در این میان هم قصد داریم به استان های کشور بریم و تیم های منتخب هر استان با تکواندکاران المپیکی رقابت کند که این موضوع برای آنها هم بسیار مفید خواهد بود.»


وی با اشاره به اینکه زمانی که تیم را برای المپیک 2016 تحویل گرفته بود این شرایط را نداشت، تصریح کرد:« در تیم ملی هدف ما شایسته سالاری و اعتمادسازی است چرا که هر تکواندوکاری که شایستگی لازم را داشته باشد برای به اردوی تیم ملی دعوت می شود. دو سال پیش فرزان عاشورزاده که هم اکنون به سونامی تکواندو لقب گرفته بود جوانی بود که شایسته و توانایی بالایی در تکواندو داشت که کادر فنی او را شناسایی کرد و در شرایط تمرینی و رقابتی قرار گرفت. بنابراین در سفر تکواندوکاران المپیکی به شهرهای هر کشور و رقابت با تکواندوکاران منتخب هر استان این امتیاز را برای آنها خواهد داشت که عملکردشان از طریق کارد فنی تیم ملی رصد شود.»


مقانلو همچنین در پایان به شانس مدال از سوی تکواندوکاران اشاره کرد و گفت:« با شرایطی که تیم ملی تکواندو دارد شانس مدال آوری ما در المپیک بسیار زیاد خواهد بود اما باز هم نمی توانیم صددرصد پیش بینی کنیم. من در طول اردوهایی که با آنها داشتم بارها درخواست کردم که عناوین و القابشان را فراموش کنند. چرا که المپیک میدان سخت مبارزه است و همه حریفان قدرتمند هستند. تکواندوکارانی ما باید در این اردوها تلاش کنند و ورزشکاری دیگری احیا کنند تا در المپیک حرفی برای گفتن داشته باشند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب