دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1394 - 12:09
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی:

2/5درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به صندوق حمایت از نخبگان داده می‌شود

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در نشست شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق با این باشگاه از راه‌اندازی صندوق حمایت از حمایت از نخبگان و اختصاص 2/5 درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به این صندوق خبر دارد.
کد خبر : 70269

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین نشست شورای راهبردی بانوان فرهیخته توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و واحد تهران شرق روز گذشته، دهم اسفند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد. این نشست با حضور دکتر کریم زارع،رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم حلاجیان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و برخی از مسئولان صورت گرفت.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در این مراسم بر اهمیت این جلسات و لزوم حضور بانوان در پست‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: «امروزه ضرورت حضور پررنگ بانوان در پست‌های مهم اجرایی کشور و همچنین موفقیت آنها در این عرصه، بر کسی پوشیده نیست.»


مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «در فعالیت چند ساله این باشگاه 185 طرح کاربردی به تولید رسیده و بسیاری از آنها نیز وارد بازار شده که برخی از این دستاوردهای بزرگ، توسط بانوان عضو باشگاه انجام شده که در us پتنت‌های باشگاه نیز نقش ارزنده‌ای داشته‌اند. کسب دو مدال طلا از سازمان ملل توسط خانم دکتر اسلامی، عضو این باشگاه و دبیر کارگروه بانوان نخبه دلیلی بر این موضوع است.»


زارع ادامه داد: «تعداد طرح‌های کاربردی با توجه به ظرفیت گسترده و با وجود 61 هزار و 700 محقق در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قابل توجه نیست. از 61 هزار محققی که در این باشگاه حضور دارند بیش از 10 هزار نفر بطور دائم و همیشگی فعالیت می‌کنند اما قابلیت‌ها بسیار وسیع‌تر است.»


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «برای ایجاد زمینه اشتغال، معاونت تجاری‌سازی و کارآفرینی در این مجموعه فعال شده و برای این موضوع راه‌اندازی شرکت‌های مختلف مرتبط برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در دستور کار است. تاکنون نیز 13 شرکت ایجاد و ظرف دو سال آینده نیز 110 شرکت دانش‌بنیان و کارآفرین در 31 استان کشور راه‌اندازی می‌شود.»


او افزود: «رابطه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با صنایع بسیار خوب است و بر توسعه این روابط نه تنها با بخش صنعت بلکه حوزه‌های اجرایی، اجتماعی و فرهنگی نیز تاکید دارد. هم‌چنین با توجه به سه دهه نخست فعالیت دانشگاه آزاد با تمرکز بر تثبیت، توسعه آموزش و نیز پژوهش. در دهه چهارم تاکید فعالیت با محوریت فناوری و کارآفرینی در راستای بیانات مقام معظم رهبری بر تبدیل ایده‌ها و علم به ثروت است. بنابراین باشگاه فقط در حوزه دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه‌گذاری نکرده حتی اعضای هیات علمی خارج از کشور و نیز سایر همه دانشگاه‌ها اعم از دولتی عضو این باشگاه هستند»


زارع ایجاد شهر دانایی به صورت حقیقی و مجازی با هدف فراهم کردن زمینه حضور ایرانیان متخصص از سراسر دنیا به شهر دانش و فناوری را از جمله محورهای مورد توجه باشگاه خواند که با فراهم کردن شرایط اسکان و حضور آنها در این شهرها زمینه برقراری ارتباط لازم با نخبگان و پژوهشگران داخل کشور فراهم شود.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در پایان از فعال شدن صندوق حمایت از نخبگان خبر داد و افزود: «با توجه به ایجاد صندوق حمایت از نخبگان و استادان در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، اکنون اعتبار این صندوق حدود 2.5درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد است.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق نیز در ابتدای این نشست، بر لزوم توانمندی بانوان اعضای هیأت علمی و حضور پررنگ آنها در پست‌های اجرایی تاکید و راهکارهای اساسی جهت دستیابی به این موضوع را تشریح کرد.


در ادامه این مراسم کارشناسان و مسئولان اجرایی امور بانوان، به صورت جداگانه درباره نقش زنان در امور اجرایی در دانشگاه، نقش زنان به عنوان مادر در جامعه و خانواده، نقش بانوان در دانشگاه‌ها و ... سنخنرانی کردند. هم‌چنین در انتهای این جلسه از برخی فعالان امور بانوان، با اهدای لوح تقدیر و تشکر به عمل آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب