تشکیل اتاق فکر برای فعالیتهای اقتصادی هلال احمر
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در جمع اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت سرمایه گذاری هلال احمر، ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: فعالیتهای اقتصادی در جمعیت هلال احمر باید براساس برنامههایی باشد تا از سلیقهای عمل کردن جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه در فضاهای اقتصادی جمعیت هلال احمر باید در درجه اول پراکندگی فعالیتها کاهش یابد، تصریح کرد: جمعیت هلال احمر باید حداکثر ۲ شرکت سرمایه گذاری داشته باشد که به عنوان بنگاه اقتصادی فعالیت کنند.
ضیائی ادامه داد: برای بنگاههای اقتصادی بایستی سیاست گذاریهای لازم صورت گیرد؛ چراکه جمعیت هلال احمر نمیتواند در هر زمینهای فعالیت اقتصادی داشته باشد و باید این فعالیتها همسو با اهداف این جمعیت و در جهت خدمت رسانی بیشنر به مردم باشد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تأکید بر اینکه در دنیای پر رقابت امروز باید به گونهای سرمایه گذاری کرد که سوددهیها واضح، روشن و هم راستا با مأموریتهای هلال احمر باشد، عنوان کرد: شرکت صنایع نساجی هلال به عنوان یک شرکت اقتصادی همسو با عملیاتهای هلال احمر فعالیت میکند و در مواقعی که با بحران مواجه نیستیم میتواند برای جمعیت هلال احمر سودآور باشد و البته این سودآوری نیز پشتوانهای برای افزایش ظرفیت خدمت رسانی است.
وی، تبدیل شرکتهای سرمایه گذاری هلال به بنگاههای اقتصادی را لازم و ضروری دانست و تأکید کرد: زمانی که شرکتهای سرمایه گذاری به بنگاه اقتصادی تبدیل شوند، باید کاهش هزینهها و افزایش درآمدها را در پی داشته باشند.
به گفته ضیائی، باید چالشها و فرصتها را بشناسیم و متناسب با مزیتهایی که داریم سرمایه گذاری کرده و منابع محدود را در مزیتها متمرکز کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به تشکیل اتاق فکر برای انجام فعالیتهای اقتصادی، افزود: با تشکیل این اتاق و استفاده از دانش و تجربیات افراد توانمند در عرصههای اقتصادی میتوان در این زمینه موفقتر عمل کرد.
وی خاطرنشان کرد: در انجام امور اقتصادی به دنبال فعالیتهای دانش بنیان باشیم؛ چراکه فعالیت در این امور با سرمایه گذاری کم و سود چشمگیر همراه است.
در ادامه این جلسه قائم موهبتی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری هلال احمر نیز گزارشی از عملکرد سالهای اخیر این شرکت و پروژههای عمرانی و ساختمانی در دست اقدام ارائه کرد.
انتهای پیام/