دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 بهمن 1394 - 15:44
همراه با اجلاس هفتادم دانشگاه آزاد اسلامی/ 13

اعلام مصوبات کمیسیون‌های تخصصی اجلاس هفتادم توسط معاونان دانشگاه آزاد اسلامی/ 4

در دومین روز از هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه، معاونان گزارشی از کمیسیون تخصصی که روز گذشته با حضور رئیس‌های واحدها برگزار شد ارائه کردند.
کد خبر : 68053

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سیداحمد زرهانی رئیس سازمان سما، دکتر مجتبی علوی فاضل رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها، دکتر علیرضا مصدق مدیرکل حقوقی دانشگاه و هیات‌های امنای استانی و دکتر امیر صحافی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات، در دومین روز از اجلاس به ارائه گزارش کمیسیون‌های تخصصی پرداختند.


زرهانی:راه‌اندازی واحدهای سما در خارج از کشور


سیداحمد زرهانی، رئیس سازمان سما خبر داد کمیسیون سما طی 4 ساعت برگزار شد و در آن مسائلی در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت. او گفت: «درباره ضوابط آموزش و پرورش بحث و تبادل نظر و بنا شد که نظام دریافت و پرداخت در چارچوب ضوابط آموزش و پرورش باشد. همچنین بنا شد سازوکاری تعریف شود که بر اساس آن از کسانی که وظایف خود را به نحو احسن انجام می‌دهند، قدردانی شود.»


الو تاکید کرد باید به گونه‌ای عمل کنیم که سما از دریافت دوره‌های کاردانی بهره‌مند شود و ادامه داد: «دکتر میرزاده نگاه بلندپروازانه و اراده خوبی در جهت حمایت از سما دارند. سما یک خدمت به نظام آموزشی کشور و یک حرکت ملی است که با اقدامات انجام‌شده در 5 سال آینده، خودش را نشان می‌دهد.»


زرهانی تاکید کرد هیچ‌کاری در سازمان مرکزی سما بیش از 10 روز نباید معطل شود و افزود: «آیت‌الله ‌هاشمی روز گذشته دانشگاه آزاد اسلامی را به شجره طیبه تشبیه کردند. اصل این درخت تنه‌اش است اما فرع آن شاخه برگ‌هایش است و شما شاخه و برگ دانشگاه آزاد اسلامی است.»


معاون رییس دانشگاه آزاد اسلامی و رییس سازمان سما، حمایت از ورزش، بهداشت و درمان، اهتمام برای آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت، راه‌اندازی شرکت‌های کار بنیان، فعال کردن حرکات تبلیغی و اطلاع‌رسانی برای جذب دانشجویان و دانش‌آموزان، راه‌اندازی واحدهای سما در خارج از کشور و... را از جمله اهداف سما برشمرد.


علوی فاضل: پیشنهادها برای بهبود عملکرد دبیرخانه هیات امنای استان‌ها



دکتر مجتبی علوی‌فاضل، رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیأت‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «جلسات ما در راستای حرکت رو به جلو دانشگاه آزاد اسلامی و برای ثبت موفقیت‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف برگزار شد.»


علوی فاضل تأکید کرد رئیس‌های دبیرخانه‌های استانی موظف به اجرای بخشنامه‌ها در سطح استان‌ها هستند. او خبر داد در کمیسیون تخصصی مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیأت‌های امنای استانی درباره سه مسئله اساسی، طرح موضوع شده و گفت: «تبیین جایگاه رئیس‌های دبیرخانه هیات امنای استان برای انجام بهتر وظایف محوله، تقویت جایگاه و انتظارات دانشگاه به و یژه از بعد نظارت و هماهنگی امور استان‌ها، سه موضوع مطرح‌شده بود.»


علوی فاضل به پیشنهادات مطرح‌شده در این کمیسیون اشاره کرد و گفت: «طبق بخشنامه 18596/ص/94 مورخ 24/3/94، رئیس دبیرخانه هیات امنای استان، دومین جایگاه اداری در دانشگاه استان بوده و لازم است برای انجام وظایف محوله، همه رئیس‌ها و معاونان واحدها و مراکز استان، همکاری لازم با رئیس دبیرخانه هیات امنا استان را به عمل آورند.»


او افزود: «با توجه به اشراف روسای دبیرخانه بر امور دانشگاه استان و با رعایت مفاد بخشنامه 721 شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیشنهاد می‌شود رئیس‌های دبیرخانه هیات امنا استان به عنوان عضو کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیات امنا انتخاب و همچنین در کمیسیون دائمی هیات امنا استان شرکت کنند و در راستای اجرای بند 3 ماده 1 بخشنامه 18596/ص/94 مورخ 24/3/94 ، رئیس دبیرخانه هیات امنای استان به عنوان عضو و نایب‌رئیس شورای دانشگاه استان باشد.»


علوی‌فاضل گفت: «با توجه به استقلال عملکردی دبیرخانه هیات امنای استان از امور داخلی واحد مرکز استان، لازم است امکانات مورد نیاز (تنخواه گردان یا تسهیل خریدهای جزئی) با در نظر گرفتن قوانین اداری و مالی دانشگاه توسط واحد مرکز استان مهیا شود. با توجه به مسئولیت‌های رئیس دبیرخانه هیات امنای استان، به عنوان یکی از گیرندگان بخشنامه ها لحاظ شود.»


او افزود: «همچنین امضای روسای دبیرخانه هیات امنای استانی توسط مرکز هماهنگی امور استان‌ها به کلیه حوزه‌های سازمان مرکزی برای مکاتبات معرفی شود.»


رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیأت‌های امنای استانی در ادامه گفت: «با توجه به حجم بالا و تنوع امور جاری دبیرخانه هیات امنا استان، واحدهای مرکز استان، یک نفر به عنوان مسئول دفتر رئیس دبیرخانه در اختیار دبیرخانه هیات امنا استان قرار دهند.»


مصدق: تدوین قراردادهای مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان



دکتر علیرضا مصدق، مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی هم درباره مصوبات کمیسیون تخصصی حقوقی گفت: «سال گذشته مجموعه مقررات تدوین شد و در اختیار همه واحدها قرار گرفت. امسال هم مجدداً این قوانین مورد بازنگری قرار گرفت و با توجه به تغییراتی که داشتیم، مجدداً کتاب جدید زیر چاپ رفت و به زودی در اختیار رئیس‌های واحدها قرار خواهد گرفت.»


مصدق یادآوری کرد این کتاب در 9 جلد تدوین شده است و گفت: «تنها منبع متقن دانشگاه آزاد اسلامی که با همکاری همه معاونت‌ها ایجاد شده، همین کتاب است و رئیس‌های واحدها هم باید از همین مقررات استفاده کنند و به بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های قبلی جوع نکنند.»


مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد مقررات تخلفات انضباطی و انتظامی اعضای هیات علمی نیز در حال بازنگری است. او گفت: «در کمیسیون تخصصی، نظرات جدی مطرح شد و ما از همه می‌خواهیم که نظرات خود در مورد آیین‌نامه دادرسی کارکنان و تخلفات انتظامی را با درمیان بگذارند تا آیین‌نامه‌ای چابک داشته باشیم.»


مصدق ادامه داد: «علاوه بر80 مدل قرارداد موجود، قراردادهای مرکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز روی سایت قرار گرفته و در دسترس همه است. همچنین 35 مورد نکات کلیدی برای قراردادها را در چک لیستی قرار داده‌ایم.»


مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در قراردادهای پیمانکاری هم همکاری خوبی با معاونت عمرانی دانشگاه داریم. پیشنهاد می‌کنیم در قراردادهای پیمانکاری، مشکلات را از طریق مصالحه و ماده 48 حل کنند.»


صحافی: استفاده از توان بومی دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات



دکتر امیر صحافی، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: «طرح شیماد یا همان شبکه یکپارچه مکاتبات اداری دانشگاه آزاد اسلامی، در دانشگاه به مرحله اجرا رسیده و خوشبختانه تاکنون 321 واحد با سازمان مرکزی در ارتباط هستند. البته ارتباطات استانی هم برقرار است.»


او خبر داد رکورد مکاتبات اداری در این سامانه از 4هزار و 400 نامه در روز عبور کرده است و تاکید کرد واحدهای باقی‌مانده هم باید به این سامانه بپیوندند.


صحافی گفت: «ملزومات سامانه جامعه گزارش‌های آماری نیز در فاز یک خود به مرحله بهره‌برداری رسیده و فاز دوم آن نیز در حال نهایی شدن است.»


او استفاده از توان بومی دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات را نیز از دیگر اقدامات انجام‌شده دانست.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب