دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1401 - 12:30

کربکندی: امیدوارم کسی رئیس شود که حداقل دلش کمی برای فوتبال ایران بسوزد/ ناشناس‌ها برای ریاست فدراسیون تصمیم‌ می‌گیرند

کارشناس فوتبال کشورمان معتقد است کسی باید هدایت فدراسیون را برعهده بگیرد که تجربه و کارنامه موفق داشته باشد اما در فوتبال ایران ناشناس‌ها برای ریاست این فدراسیون تصمیم می‌گیرند.
کد خبر : 671312
آرم فدراسیون فوتبال

رسول کربکندی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره وضعیت فوتبال ایران و انتخابات پیش‌روی فدراسیون گفت: وضعیت فوتبال ما خیلی بهم ریخته است، هیچ اصول و چهارچوبی در این فدراسیون نیست. اصلاً مشخص نشد چرا رئیس قبلی فدراسیون را برکنار کردند و اعضای هیئت‌رئیسه چنین تصمیمی گرفته‌اند. هیچ توضیحی در این باره داده نشد و الان هم که برخی افراد برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت‌نام کرده‌اند مشخص نشد بر چه مبنایی این افراد رد صلاحیت شده‌اند. در واقع تأیید و رد صلاحیت‌ها هم مشخص نیست. در بین نفراتی که برای ریاست فدراسیون فوتبال نامزد شده‌اند من واعظ آشتیانی را فردی شایسته می‌دانستم. او فردی قوی بود اما همانطور که گفتم نمی‌دانم بر چه مبنایی او را رد صلاحیت کرده‌اند. ما به‌عنوان اهالی فوتبال تصمیم‌گیرنده نیستیم و تصمیمات فوتبالی بیرون از این مجموعه گرفته می‌شود. الان موضوع مهدی تاج و اتفاقاتی که در قرارداد ویلموتس رخ داد را همه می‌دانند اما او این بار هم برای ریاست فدراسیون اقدام کرده است. در حالی که همه ما می‌دانیم ویلموتس بسیار ضعیف عمل کرد و هزینه سنگینی را به فدراسیون فوتبال و بیت‌المال متحمل کرد.


فوتبال ما در مسیر درست خودش قرار نگرفت


وی اظهار کرد: مسائل گفتنی در فوتبال بسیار زیاد است اما چون ما تصمیم‌گیرنده نیستیم ترجیح می‌دهم نظر ندهم. بعد از اینکه تیم ملی با اسکوچیچ به جام جهانی راه پیدا کرد؛ مشخص نیست به یک باره چه اتفاقی می‌افتد که تصمیم به تغییر سرمربی می‌گیرند، بحث حضور کی‌روش یا مربی ایرانی در تیم ملی مطرح می‌شود. این مسائل نشان می‌دهد فوتبال ما در مسیر درست خودش قرار نگرفته و اتفاقات حرفه‌ای و فنی نیست. ما هم نمی‌توانیم در مورد ریاست فدراسیون فوتبال نظر بدهیم چرا که اظهارات ما ملاک نیست. من تنها امیدوارم کسی ریاست فدراسیون را برعهده بگیرد که دلش برای فوتبال ایران بسوزد و تنها به فکر منافع خودش نباشد. در چنین شرایطی تنها فوتبال ضربه می‌خورد و اعتبارش را در عرصه بین‌المللی از دست می‌دهد. همانطور که الان این اتفاق رخ داده است. با توجه به بدهی‌های زیاد، تغییرات پی در پی روی ما حساب باز نمی‌کنند. در هیچ کجای دنیا شاهد چنین اتفاقاتی نیستیم اما متأسفانه فوتبال ما با سیاست گره خورده و مسائل غیرقابل پیش‌بینی رخ می‌دهد که از توان اهالی فوتبال خارج است.


ناشناس‌ها برای ریاست فدراسیون فوتبال تصمیم‌ می‌گیرند


کربکندی گفت: افرادی که برای فوتبال تصمیم می‌گیرند ناشناس هستند. قطعا باید کسی هدایت فدراسیون را برعهده بگیرد که تجربه کاری و کارنامه خوب داشته باشد و حتی معتقدم بر خلاف اصول فیفا، با سیاسیون هم ارتباط داشته باشد چرا که اگر این ارتباط وجود نداشته باشد در بحث بودجه و برگزاری بازی‌های تدارکاتی دچار مشکل می‌شود. این یک واقعیت است که خیلی از اتفاقات با رابطه حل و فصل می‌شود. با این حال همچنان نظرم بر این فوتبالی‌ها نقشی در انتخاب رئیس فدراسیون ندارند. فوتبال ما مسیر درستی را بعد از انتخابات طی نکرد، به یک باره رئیس فدراسیون را برکنار کرده‌اند، اعضای هیئت‌رئیسه خودشان با خودشان درگیر هستند،فدراسیونی که الان رئیس ندارد طبیعی است که بازی‌های تدارکاتی مناسبی هم نداشته باشد. در حال حاضر در تیم ملی اختلاف و دو دستگی بین بازیکنان به وجود آمده است و هیچ کدام از این مسائل برای تیمی که در آستانه حضور در جام جهانی است مناسب نیست.




بیشتر بخوانید؛


نجیب‌زاده بلژیکی چه بر سر فوتبال ایران آورد؟/ آقای تاج، وقت محاکمه رسید


خشم اجتماعی از تأیید شرایط یک نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال/ در انتظار تأیید صلاحیت‌ها


ترابیان: چرا تاج با این قلب مریض در انتخابات شرکت می‌کند؟/ آدم‌هایی در حد و اندازه فوتبال در انتخابات ورود نکردند




بازیکنان برای منافع خودشان هم که شده متحد می‌شوند!


کارشناس فوتبال کشورمان در پاسخ به این سوال که برای حل این دو دستگی باید چه راهکاری در پیش گرفت، عنوان کرد: من معتقدم این دو دستگی در یک صورت از بین می‌رود. به هر حال بازیکنان تیم ملی حضور در جام جهانی برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد. آن‌ها تلاش می‌کنند در این تورنمنت مهم خیلی خوب ظاهر شوند تا در آینده شرایط حضورشان در تیم‌های دیگر متفاوت شود و پیشنهاداتی داشته باشند، بنابراین به احتمال زیاد برای منافع خودشان هم که شده دودستگی را کنار می‌گذارند و با یکدیگر متحد می‌شوند. اما تا آن جایی که من می‌دانم و در هیچ جای دیگر هم ندیدم؛ بازیکن در انتخاب سرمربی هیچ دخالتی ندارد و همه بازیکنان باید تابع سرمربی باشند؛ اما متأسفانه در فوتبال ما این اتفاقات برعکس است. من خودم از آن دسته کسانی هستم که به عملکرد اسکوچیچ نقد زیادی دارم و معتقدم او در برخی جاها خیلی ضعیف عمل کرد. نمونه آن مصاحبه در مورد تاکتیک بازیکنان تیم ملی و واکنش طارمی بود که پس از آن از سوی سرمربی تیم ملی به اردو دعوت نشد، اما پس از آن اسکوچیچ به گونه‌ای رفتار کرد که گویا به طارمی جهت حضور در اردوی تیم ملی التماس می‌کرد.


اسکوچیچ اقتدار لازم را به‌عنوان سرمربی نداشت


کربکندی تأکید کرد: این مسائل زیبنده سرمربی تیم ملی نبوده و نیست. در دوران کی‌روش هم ما رفتاری از این سرمربی دیدیم که به آن نقد داشتیم اما او یک بار میخ خودش را به زمین کوبید و دقیقا همان زمانی بود که با تصمیم او هادی عقیلی و مهدی رحمتی از تیم ملی کنار گذاشته شده‌اند. پس از آن دیگر هیچ کس در مورد کی‌روش صحبت نکرد، چون اقتدار خودش را نشان داد. در مورد اسکوچیچ این موضوع وجود نداشت و بازیکنان باهوش تیم ملی هم آن را به خوبی فهمیده‌اند.قدرت یک مربی در رفتارش مشخص است و زمانی که این اقتدار را به بازیکنان نشان دهد از او حساب می‌برند در غیر این صورت نه. با این حال بازگشت دوباره او بهترین تصمیم بود؛ چرا که با وضعیتی که تیم ملی ما در آستانه جام جهانی دارد،هیچ کس از این تیم انتظار معجزه ندارد که قهرمان جهان شود. حداقل آرزوی اهالی فوتبال صعود تیم ملی به یک مرحله بالاتر است که من با توجه به شرایط فعلی آن را بعید می‌دانم. با این حال معتقدم نقش رسانه‌ها و رئیس بعدی فدراسیون فوتبال در ایجاد این همبستگی تأثیرگذار است. امیدوارم هر کسی هم که رئیس فدراسیون فوتبال می‌شود حداقل کمی هم به فکر منافع فوتبال باشد و تنها به منافع شخصی خودش نپردازد. با غرور ملی می‌توان خیلی از نقص‌ها را از بین برد. در حال حاضر بوی خوبی از فوتبال ایران به مشام نمی‌رسد و امیدوارم شرایط بهتر شود.


انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب