ناکامی، بازنشستگی و حقوق نجومی در سپاهان/ موفقیت و آرامش تلفات بمبهای حاشیهایِ ساکت
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، باشگاه سپاهان در دو سالی که محمدرضا ساکت به مدیریت این مجموعه بازگشته است روزهای پرفراز و نشیبی را سپری کرده است. ساکت کارش را نویدکیا در تیم فوتبال بزرگسان آغاز کرد ولی این تیم علی رغم هزینههای بالایی که در یارگیری کرده بود و امکانات ویژهای که داشته، در طول مدت حضور این مربی موفق نشد به غیر از جایگاه دومی در فصل اول، به توفیق خاصی دست پیدا کند. سپاهان در طول دو فصل حضور در لیگ قهرمانان نیز ناکام بود و از گروهش صعود نکرد. تیم نویدکیا نیز در دو دوره جام حذفی نیز موفق نشد به مراحل نهایی راه پیدا کند.
نتایج ضعیف سپاهان در نهایت منجر به پذیرش استعفای سرمربی محبوب سپاهانیها شد تا فصل جدید تیم مدیریتی سپاهان به دنبال یک مربی مطرح اروپایی به نام ژوزه مورایس دستیار سابق مورینیوی بزرگ بروند. سپاهانیها در ادامه با خریدهای پرسروصدا و گرانقیمت خود را به بازار نقل و انتقلات بازیکنان رسانند. محمد دانشگر، رامین رضاییان، اولیس کاموسیا و مانوئل فرناندز از جمله بازیکنانی بودند با پوشیدن پیراهن سپاهان به بمبهای نقل و انتقالاتی بزرگی در نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران تبدیل شدند. در ادامه سپاهانیها به اردوی ترکیه رفتند که این موضوع نیز منجر به انتقاداتی شد. درحالی سپاهان بار سفر به کشور همسایه بست که تیمهایی دیگر مثل تراکتور و فولاد و استقلال نیز این کار را کرده بودند. برخی برپایی اردوی این تیمها را در خارج از کشور مصداق بریز و بپاش دانستند.
ریخت و پاش سپاهانیها در بستن یک تیم قدرتمند اما انتظارات را برای نتیجه گیری در فصل بیست و دوم بالا برده است. هواداران سپاهان بعد از سالها ناکامی در کسب عنوان قهرمانی در فصل پیش رو توقع قهرمانی از تیمشان دارند تا روزهای سیاه و تلخ گذشته را به دست فراموشی بسپارند. البته عملکرد قابل بحث سپاهان در این مدت تنها به تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه ختم نمیشود و در دیگر رشتهها نیز به غیر از مواردی استثنا مثل رشته هندبال، سپاهان به ناکامی رسیده است. جدا از ناکامی در بسیاری از رشتهها و ردههای مختلف، تیمداری سپاهانیها در چندین رشته نیز تعطیل شده است. سپاهان با رشتههایی مثل بسکتبال و فوتسال به کل خداحافظی کرد و در والیبال نیز قرار است با بستن یک تیم قدرتمند با حضور بازیکنان نامی در فصل گذشته، امسال در لیگ دسته یک فعالیت کند.
از سویی دیگر حاشیههایی که همیشه در اطراف این باشگاه وجود داشته است، منجر به این شده که سپاهان با وجود صرف هزینههای دهها میلیاردی روی آرامش به خود نبیند. سپاهان در این مدت با بمبهای حاشیهای روبهرو بوده که حتی موج انفجارش از بمبهای نقل و انتقلاتی این باشگاه نیز گستردهتر شده است. مساله بازنشستگی مدیرعامل این باشگاه یکی از موضوعاتی است که از روز اول حضور او باعث دردسر برای مدیران شرکت فولاد مبارکه بوده است. ساکت به دلیل بازنشستگی از بدنه فدراسیون فوتبال جدا شده بود ولی در باشگاهی کارش را ادامه داد که کاملاً خصوصی نیست. حسین میرزایی نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان در نامهای که سال گذشته رسانه اش شده بود نسبت به بارگیری بازنشستگان در این مجوعه اخطار داده بود و حالا نامهای جدید از این نماینده منشر شده است که نشان میدهد مدیرعامل بازنشسته باشگاه سپاهان حقوق ماهیانه 92 میلیون تومانی دریافت کرده است.
انتشار نامه دوم و افشای دستمزد نجومی ساکت، سپاهانیها را وارد یک ماجرای جدید کرده است. از سویی مشخص میشود که نهادهای نظارتی نسبت به موضوع تخلف و قانونشکنی در این موضوع حساسیتهای زیادی دارند و کماکان این موضوع را پیگیری میکنند. مسالهای که ممکن است به جدایی این مدیرعامل از باشگاه سپاهان ختم شود. از سویی دیگر مدیر جدید روابط عمومی باشگاه سپاهان، با بی پایه و اساس خواندن نامه منتشر شده، حقوق 92 میلیونی مدیرعامل را تکذیب و اعلام کرده که عدهای میخواهند از آب گلآلود ماهی بگیرند و به دنبال شیطنت هستند.
با این وجود باشگاه سپاهان که همیشه جزو باشگاههای موفق و سازمان یافته ورزش و بخصوص فوتبال ایران بوده است، این روزها دچار مشکلات ساختاری و قانونی شده است. با وجود اینکه به نظر میرسد سپاهانیها همه تلاش خود را به کار بستهاند تا در فصل بعدی به ناکامیها پایان دهند، حاشیهها و ابهامات کماکان پیرامون این باشگاه وجود دارد و در نقش مانعی بزرگ برای رسیدن به آرامش، موفقیت و شفافیت ظاهر شده است. باید دید سرانجام فضای کنونی به کجا میرسد، آیا تغییرات در مدیریت سپاهان که مدتهاست درِگوشی راجع به آن صحبت میشود اعمال میشود و یا اینکه مجموعه سپاهان با همان فرمان قبلی به راهش ادامه میدهد.
انتهای پیام/4146
انتهای پیام/