تیم دانشگاه آزاد چگونه برتر همایش فرصتهای سرمایهگذاری تهران شد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لاهیجان، همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری شهر تهران به میزبانی شهرداری تهران و دانشگاه شهید بهشتی در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در این رویداد بینالمللی، شهرداری تهران از طریق فراخوان اقدام به دریافت ایدههای نوآورانه و خلّاقانه در حوزههای مختلف مدیریت شهری کرد.
از میان ۴۱ ایده و طرح مرتبط با حوزه مدیریت شهری، ۲۵ ایده پس از داوری اولیه در مرحله پیش رویداد انتخاب شدند و پس از ارائه تیمهای منتخب در تاریخ ۱۲ تیر ۱۴۰۱ در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تهران، تعداد هشت تیم نهایی فرصت ارائه سخنرانی در پنل سرمایهگذاری در سالن سعدی مرکز همایشهای برج میلاد و تخصیص غرفه را دریافت کرده و بهعنوان تیمهای برگزیده ایده و استارتآپ همایش انتخاب شدند.
از ۸ تیم برگزیده نهایی در حوزه عمران و خدمات شهری تیم دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به سرپرستی کمیل کریمی و همراهی رضا عقیانی و پوریا مرزبانی با موضوع «دستگاه ارزیابی ارتعاشات و مونیتورینگ بارگذاری پلها» ایده برتر انتخاب شد.
در حاشیه برگزاری همایش، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، ابوالفضل فلاح، رئیس همایش و معاونت مالی و اقتصادی شهردار تهران، مهدی شریفیان، دبیر اجرایی همایش و مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران، برخی از اعضای شورای شهر تهران، برخی از شهرداران مناطق تهران و کلانشهرها از غرفه دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد لاهیجان بازدید و از ایده ارائه شده که به محصول تبدیل شده، استقبال کردند.
پیگیری مجموعه شهرداری تهران از طریق همکاران حوزههای مختلف و قول مساعد مدیران شهرداری به همکاری از برجستهترین اتفاقات شرکت در این همایش بود.
استادیار گروه عمران و رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از ویژگیهای شاخص همایش مذکور را تخصصی بودن ایدههای مرتبط با حوزه مدیریت شهری دانست و افزود: ایده فوق پیش از این در نخستین رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده بود و بهدلیل شرکت گسترده تیمها و تنوع موضوعات در حوزههای مختلف فرصت ارائه مناسب و سخنرانی را نیافته بود.
محمد کریمی متذکر شد: حضور تیم در پنل شهر هوشمند و شرکتهای دانش بنیان، ضرورت بالای ارائه سیستم پایش سلامت ساختمانها و پلها را در شهر تهران و کل کشور نشان داد.
وی بیان کرد: از آنجا که هزاران پل در سطح کشور خسارتهای جزئی را شامل میشوند؛ از این رو مصمم به پیگیری استقرار سامانه بر روی پلها که از مهمترین مؤلفههای شریان حیاتی سیستم حمل و نقل محسوب میشوند هستیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/