لزوم معرفی سالانه مراکز رشد به دانشجویان/ فناوران به حمایتهای مادی و معنوی نیاز دارند
علی الیاسی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا عنوان کرد که با توجه به ظرفیت بسیار بالا در حوزههای فناوری، نزدیکی به بزرگترین شهر صنعتی کشور، موقعیت و محصولات کشاورزی به وجود مرکزی با زمینه فعالیت فناوری احساس نیاز شد؛ بنابراین مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از سال ۸۸ فعالیت خود را آغاز کرد و تا سال ۹۵ به صورت اقماری زیر نظر پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت داشت و از سال ۹۵ مجوز مرکز رشد را از پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد کسب کرد.
وی که از زمان اخذ مجوز همزمان مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه بوده و امور مرکز رشد را نیز از سال ۹۸ بر عهده داشته است، بیان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور واحد ساوه در نخستین ارزیابی سال ۹۹ در جایگاه سطح سه بود و در ارزیابی سال ۱۴۰۰ نیز که بهتازگی اعلام شد، موفق به کسب جایگاه سطح یک بین مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شد.
بیشتر بخوانید:
طراحی و راهاندازی انواع سیستمهای کنترلی و ابزار دقیق
تولید صابون گیاهی با خاصیت ضد ریزش و تقویتکننده مو
تولید فناورانه انواع محصولات شوینده
اختراعی که به پشت میزنشینها کمک میکند
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با بیان اینکه اکنون یک شرکت دانشبنیان، سه واحد فناور و هشت هسته فناور در این مرکز مستقر هستند، افزود: حمایت از ایدههایی که در نمایشگاه گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی(عصر امید) ارائه شد از برنامههای مرکز رشد بوده و امیدواریم بتوانیم با فراهم آوردن شرایط لازم از ایده و استارتآپهای بیشتری حمایت کنیم.
الیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا در دوره مبارزه با کرونا توسط واحدهای فناور مرکز رشد به تولید محصول دست یافتید؟ گفت: یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحد ساوه که به تولید حلالهای شیمیایی مشغول بود در دوران کرونا برخی محلولهای ضد عفونی را تولید کرد، دستگاه ضد عفونیکننده نیز از دیگر محصولاتی بود که در دوران کرونا در مرکز رشد واحد ساوه تولید شد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با توجه به وجود نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناورانه محققان اظهار کرد: محققان به منظور تجاریسازی محصولات خود به حمایتهای مادی و معنوی نیاز دارند که در این مسیر اگر بتوانیم از نظر مالی حمایتهای بیشتری از تیمها داشته باشیم، مسلماً در این مسیر موفقتر خواهیم بود؛ البته مرکز رشد واحد ساوه تمام امکانات و تجهیزات خود را در اختیار صاحبان ایده قرار داده و در مسیر تجاریسازی محصولات تلاش میکند.
وی با بیان اینکه بخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با اهداف و مأموریتهای مرکز رشد واحدهای فناور آشنایی دارند، تأکید کرد که هرساله باید مرکز رشد بهطور ویژه به دانشجویان معرفی شود تا همه آنان بهخصوص نودانشجویان با اهداف و مأموریت این مرکز آشنا شوند؛ بنابراین حمایت همهجانبه مسئولان سازمانی و واحدهای دانشگاهی برای رشد و شکوفایی مراکز رشد لازم است و مسلماً در واحدهای با رتبه سطح یک و سطح دو، این حمایتها وجود داشته است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/