دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1401 - 13:13

حسین رضازاده: وزنه‌برداری در برزخ است و باید همه به احیای آن کمک کنیم/ اگر حس کنم مفید هستم به انتخابات ورود می‌کنم

رکورددار سابق دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری جهان گفت: متأسفانه سوءمدیریت در وزنه‌برداری شرایط را برای این رشته سخت کرده و اهالی وزنه‌برداری باید دست به دست هم بدهند تا وزنه‌برداری از برزخ بیرون بیاید.
کد خبر : 667637
حسین رضازاده

حسین رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره حضورش در فدراسیون وزنه‌برداری و همکاری با این فدراسیون گفت: بعد از اینکه از کره جنوبی آمدم با کوروش باقری به فدراسیون وزنه‌برداری رفتیم تا اگر کمکی از دست ما برمی‌آید برای وزنه‌برداری انجام دهیم. متأسفانه وزنه‌برداری ایران جایگاه خود را از دست داده و شرایط سختی پیش روی این رشته پرمدال و المپیکی است. بنابراین نیاز است همه کسانی که از خانواده وزنه‌برداری هستند به کمک این رشته بیایند تا شرایط تغییر کند و وزنه‌برداری به جایگاه اصلی خود برگردد. این اتفاق خیلی خوبی است که پیشکسوتان وزنه‌برداری به فدراسیون بازگشته‌اند. یک ورزشکار همه عمرش را برای یک رشته ورزشی می‌گذارد که مدال جهانی و المپیک را کسب کند، بنابراین بعد از پایان دوره قهرمانی‌اش می‌تواند به جوانانی که اول راه هستند کمک زیادی کنند اما متأسفانه در این چند سال اخیر در فدراسیون روی همه اهالی این رشته بسته بود. خوشبختانه الان شرایط تغییر کرده است و خانواده وزنه‌برداری همدل و همصدا شده‌اند تا به این رشته کمک کنند و از شر مشکلات خلاص شود.


رکورددار سابق دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری جهان اظهار کرد: ما در وزنه‌برداری مدال جهانی، المپیک و رکوردار جهان و عنوان قوی‌ترین مرد جهان را داشتیم اما در این چند ساله اخیر همه این عناوین از دست رفت و باید زمان بگذرد و در کنار همه خانواده وزنه‌برداری دوباره به این جایگاه برگردیم. در این رشته جوانان بسیار با استعدادی حضور دارند که نیاز به حمایت و دیده شدن دارند. اگر این موارد به درستی انجام شود قطعا وزنه‌برداری ایران همچنان حرف برای گفتن دارد. وزنه‌برداری یک رشته رکوردی است و باید شرایط برای وزنه‌برداران به لحاظ تغذیه، خوابگاه، مکمل‌های ورزشی و امکانات خوب فراهم شود تا وزنه‌بردار بدون دغدغه فکری تنها به تمریناتش بپردازد. در واقع برنامه‌ریزی تنها نباید به تمرین و اردو ختم شود بلکه باید زیرساخت‌های مناسب برای وزنه‌برداران هم فراهم کنیم. ملی‌پوشان وزنه‌برداری به خاطر نبود این زیرساخت‌ها اردوی تیم ملی را ترک کردند و نسبت به آن معترض بودند. ما باید شرایطی فراهم کنیم که وزنه‌بردار دغدغه خواب و غذا نداشته باشد. متأسفانه وزنه‌برداران در این چند وقت حتی از حداقل‌ترین امکانات هم بی‌بهره بودند و همین موضوع باعث نارضایتی آن‌ها و ترک اردو شده بود. حالا که در بدنه فدراسیون تغییر و تحول به وجود آمده است باید به این موضوع بیشتر توجه کنند تا وزنه‌بردار دیگر به فکر این مسائل نباشد.


قهرمان پیشین المپیک گفت: هم‌اکنون مهم‌ترین مسابقه پیش‌روی وزنه‌برداری ایران رقابت‌های جهانی کلمبیا است که گزینشی المپیک هم محسوب می‌شود. وزنه‌برداران باید در این مسابقه با تمام توان ظاهر شوند و فدراسیون باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا در این مدت باقی‌مانده بهترین شرایط را برای وزنه‌برداران در نظر بگیرد تا آن‌ها با آمادگی کامل در این رقابت‌ها شرکت کنند. البته بازی‌های کشورهای اسلامی هم پیش‌روی وزنه‌برداران هست اما برای وزنه‌برداری مسابقات جهانی اهمیت بیشتری دارد، ضمن اینکه وزنه‌برداران ما می‌توانند در بازی‌های کشورهای اسلامی به مدال‌های خوش‌رنگی برسند.




بیشتر بخوانید؛


وزنه‌برداران معترض به اردو بازمی‌گردند/ ۱۱ تیرماه زمان شروع تمرینات


قهرمانان سابق به وزنه‌برداری بازگشتند/ بهداد سلیمی نایب‌رئیس شد


کوروش باقری: از رفتن علی مرادی خوشحال شدم/ انوشیروانی نگاه جناحی ندارد


ویرانه‌های وزنه‌برداری احیا می‌شود؟/ کار سخت سرپرست در روزهای پرحاشیه




رضازاده در پاسخ به این سوال که آیا قصد حضور در انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری را دارد یا خیر، عنوان کرد: فعلا تصمیمی ندارم و در مورد آن هم صحبت نشده است. هم‌اکنون در فدراسیون وزنه‌برداری بهداد سلیمی، سجاد انوشیروانی حضور دارند که در زمان من و کوروش باقری توانسته‌اند به مدال‌های خوش‌رنگی برسند. نیت همه این افراد کمک به وزنه‌برداری است تا به جایگاه از دست رفته خود برگردد. بنابراین باید ببینیم در آینده چه پیش می‌آید. من اگر احساس کنم حضورم در وزنه‌برداری مفید خواهد بود به انتخابات ورود خواهم کرد. اما آن چیزی که مهم است اینکه همه در کنار هم به وزنه‌برداری کمک کنیم و تنها با شعار و وعده و وعید کارها را پیش نبریم. در حال حاضر مهم‌ترین موضوعی که وزنه‌برداری به آن نیاز دارد بحث جذب اسپانسر است. این رشته نیاز به توجه و حمایت بیشتری دارد و تنها با بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نمی‌تواند کارها را پیش ببرد. بنابراین باید در قدم اول به فکر جذب اسپانسر باشند تا شرایط بهتر از گذشته شود.


رئیس انجمن وزنه‌برداری فدراسیون جانبازان و معلولین همچنین در ادامه به نتایج تیم ملی پاراوزنه‌برداری در مسابقات کره جنوبی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تیم ملی پاراوزنه‌برداری در مسابقات کره جنوبی نتایج خوبی کسب کرد، این تیم به ۲۴ مدال رنگارنگ رسید و رکورد جهان را هم توسط یکی از وزنه‌برداران زده شد. در کنار این موفقیت‌ها حضور دختران ایرانی باعث تمجید کمیته بین‌المللی پارالمپیک شد. ما باید تلاش بیشتری برای دختران پاراوزنه‌برداری کنیم، فدراسیون با اعزام آن‌ها به مسابقات جهانی به دنبال کسب سهمیه بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس بود. در جلساتی که داشتیم قرار بر این شد که با یک برنامه‌ریزی دقیق سطح مربیگری و داوران بانوان پاراوزنه‌برداری را ارتقا دهیم تا بتوانند در رقابت‌های پارآسیایی و پارالمپیک به مدال‌های خوش‌رنگ برسند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب