لیگ برتر تحت الشعاع برنامههای اسکوچیچ
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، فصل جدید رقابتهای باشگاهی فوتبال ایران در شرایطی آغاز خواهد شد که از حالا میتوان تشخیص داد رقابتها با معضلات و کمبودهایی روبهرو خواهد بود و هر ۱۶ تیم حاضر در رقابتها وضعیت ایدهآلی را برای برگزاری مسابقات در اختیار ندارند.
غیبت سرمربیان 13 تیم لیگ برتری
روز گذشته نشست هماندیشی مربیان و نمایندگان باشگاههای لیگ برتری با سهیل مهدی رئیس کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ در مرکز ملی فوتبال برگزار شد اما در این نشست تنها سرمربی تیمهای مس رفسنجان، ذوبآهن اصفهان و صنعت نفت آبادان حضور داشتند. هشت تیم دیگر حاضر در رقابتهای لیگ برتر مربی یا نمایندهای از تیم را به این نشست فرستاده بودند که از تیم استقلال بیژن طاهری سرپرست تیم حاضر شده بود. تیمهای پرسپولیس، سپاهان، نساجی مازندران، نفت مسجدسلیمان و ملوان بندرانزلی هم نمایندهای در این نشست نداشتند تا پیش از آغاز فصل جدید مشخص شود در باور بسیاری تیمهای لیگ این موضوع وجود دارد که حضور آنها در چنین نشستی فاقد اهمیت است و مدیران سازمان لیگ در نهایت با صلاحدید خود درباره زمان شروع و نحوه برگزاری مسابقات تصمیمگیری میکنند. در واقع آنها در سال جام جهانی نظر دراگان اسکوچیچ را در اولویت قرار میدهند تا تیم ملی بهترین نوع آمادهسازی را داشته باشد.
همه برنامهها منوط به تصمیم اسکوچیچ
سرمربی کروات تیم ملی هشت روز زمان بیشتری را برای فیفادی بعدی فیفا مدنظر دارد و در شرایطی که تیمها از ۲۸ شهریور تا ۵ مهر در اردو هستند اسکوچیچ خواهان برگزاری اردو از ۲۰ شهریور است. این موضوع بدون شک وقفه بیشتری را در رقابتهای لیگ برتر ایجاد خواهد کرد. سازمان لیگ به دنبال آن است که ابتدا سوپرجام را برگزار کند و سپس بازیهای لیگ آغاز شود. ۲۰ مرداد زمانی است که برای شروع رقابتهای فصل بعد در نظر گرفته شده و سهیل مهدی عنوان کرده با توجه به همزمانی ایام محرم با تاریخ پیشنهادی لیگ برتر، میخواهیم بازیها را دیرتر آغاز کنیم. اولویت و زیباترین حالت این است که سوپرجام، قبل از لیگ برگزار شود. جلب نظرات همه، از جمله سرمربی تیم ملی برای ما بسیار مهم است و اگر نتوانیم نظر مساعدت او (اسکوچیچ) را داشته باشیم، باید تاریخ دیگری اعلام کنیم. در واقع رئیس کمیته مسابقات که اعلام کرده تا سهشنبه تقویم لیگ را نهایی و اعلام میکنیم تا متناسب با آن مراسم قرعهکشی طراحی شود در وهله اول به دنبال آن است تا بر اساس خواسته سرمربی تیم ملی گام بردارد و گفته که هر زمان برنامه مسابقات به تأیید نهایی دبیرکل فدراسیون فوتبال برسد اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
نیاز چهار تیم به ورزشگاه خانگی
از سویی دیگر فصل گذشته ناآمادگی برخی ورزشگاهها به خصوص وطنی قائمشهر باعث شد تا تیمها در خارج از ورزشگاه خانگی به دیدار حریفان بروند و نساجی در صدر تیمهایی قرار داشت که ناچار بود در خارج از استان دیدارهای خانگی را برگزار کند. چمن این ورزشگاه در حال بازسازی است و شاید تا دو ماه دیگر قابل بهرهبرداری باشد اما پنج ورزشگاه دیگر فاقد استاندارد هستند و به احتمال زیاد تنها یک مورد شرایط میزبانی را پیدا خواهد کرد. ورزشگاههای یادگار امام (ره) تبریز، تختی آبادان، شهید باهنر کرمان و مرحوم قایقران انزلی از رده خارج شدهاند و تیمهای تراکتور، صنعت نفت، مس کرمان و ملوان بندرانزلی ناچار به تغییر ورزشگاه هستند. همچنین ورزشگاه امام خمینی اراک فاقد گیت ورودی خبرنگاران و هواداران، جایگاه VIP و جایگاه خبرنگاران است و البته این مورد رفع میشود.
فقدان زیرساخت در فوتبال ایران به مشکلی جدی تبدیل شده و تعداد ورزشگاههایی که کیفیت استاندارد را برای برگزاری مسابقات داشته باشند به انگشتان یکدست هم نمیرسند. از سویی دیگر فوتبال ایران با فقر شدید پدیده مواجه است و بازیکنانی که بتوان از آنها به عنوان جایگزینهای ستارههای کنونی که بیشتر لژیونر شدهاند بسیار کم هستند. وقفههایی که رقابتهای این فصل به دلیل برگزاری جام جهانی خواهد داشت هم مزید بر علت خواهد شد تا از همین حالا انتظاری برای تماشای فصلی بهتر از فصل گذشته وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/