دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

توصیه‌های رتبه 38 کنکور به پشت‌کنکوری‌ها/ چالش و هیجان کلیدواژه موفقیت

ساعت مطالعه‌ام به ۱۲ ساعت در روز هم رسیدرتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به پشت‌کنکوری‌ها توصیه کرد که آزمون سراسری سرشار از چالش و هیجان بوده و باید باانگیزه خوان کنکور را پیمود.
کد خبر : 667224
محمدجواد مظاهری

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ محمدجواد مظاهری شورابی دانشجوی سال آخر رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد موفق به کسب رتبه ۳۸ حقوق گرایش جزا و جرم‌شناسی و حقوق گرایش کیفری اطفال و نوجوانان کنکور سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور شد.


رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد یکی از باسابقه‌ترین رشته‌های تحصیلی این دانشگاه است که اکنون در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشجو می‌پذیرد.


رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرکرد اظهار کرد: محمدجواد مظاهری متولد سال ۱۳۷۷ دارای دیپلم ریاضی فیزیک و پیش‌دانشگاهی رشته تجربی هستم. سال ۱۳۹۸ پس از دو سال ماندن پشت کنکور با وجود قبولی در سایر رشته‌های کنکور تجربی به‌دلیل علاقه به رشته حقوق آمدم.


مظاهری اضافه کرد: اکنون ترم ۶ و دانشجوی سال آخر هستم که تا شهریور فارغ‌التحصیل خواهم شد و با معدل ۱۸.۹۰ به عنوان دانشجوی سال آخر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ شرکت کردم که موفق به کسب رتبه‌ دورقمی ۳۸ در گرایش جزا و جرم‌شناسی و رتبه ۳۹ در گرایش حقوق کیفری اطفال و نوجوانان از بین ۴۰ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته و شرکت‌کنندگان دیگر شدم.


ساعت مطالعه‌ام به ۱۲ ساعت در روز هم رسید


وی یادآور شد: از ترم اول نگاه به مطالعه کتب مرجع رشته حقوق در کنار گذراندن دروس دانشگاهی داشتم و بسیاری از منابع و ساعت مطالعه سؤال می‌کنند که می‌گویم به‌جز پنج ماه پایانی که مطالعه فشرده برای آزمون کارشناسی ارشد داشتم، ساعت مطالعه من در روزهای پایانی به ۱۲ ساعت هم می‌رسید.


رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متذکر شد: از بدو ورود به دانشگاه و ترم اول به طور مستمر و پیوسته، روزانه دو تا سه ساعت مطالعه داشتم و این پیوستگی موجب حفظ شاکله ذهنی برای آماده شدن ذهن و پایه‌ تحصیلی بسیار مؤثر بود.


مظاهری تبیین کرد: علاقه و هدفمند بودن رکن اصلی مطالعه پیوسته، مداوم و پشتکار منابع مرجع و مناسب از استادان برتر حقوق و قلم حسین میرمحمدصادقی و اردبیلی در حقوق جزا و خالقی و طهماسبی در آیین دادرسی کیفری و کمک گرفتن از منابع آموزشی و تست‌زنی در ماه‌های پایانی موجب موفقیتم شد.


وی درباره اینکه چه توصیه‌ای به داوطلبان کنکور سراسری دارید؟ گفت: مطالعه کتب آزمونی را به‌جز در چند ماه باقیمانده به آزمون‌های حقوقی توصیه نمی‌کنم و توصیه اول مطالعه کتب مرجع بوده تا اطلاعات حقوقی را از سرچشمه دریافت کنند و منابع کمک آموزشی صرفاً مکملی برای جمع‌بندی و نظم دادن به مطالبی است که از مرجع‌خوانی به‌دست آوردند که این مرجع‌خوانی در آینده شغلی و تحصیلی آنان بسیار مؤثر خواهد بود.


رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبیین کرد: داوطلبان آزمون سراسری از ابتدا باید اندوخته دانش حقوقی خود را افزایش دهند و در تصویب آرا، وحدت رویه جدید و قوانین جدیدالتصویب به‌روز باشند.


مظاهری تشریح کرد: داوطلبان آزمون سراسری به هدفمندبودن مطالعه توجه داشته باشند و آنچه که موجب موفقیت در آینده تحصیلی و شغلی خواهد شد، چیزی غیر از این نیست.


وی متذکر شد: دانشجوی حقوق نباید خود را محدود به چند کتاب یا مطلب کند و چاشنی استقلال، استنباط، تعقل دانشجو، مباحثه و استدلال در کلاس درس با استادان یا مطالعه شخصی عامل پیشرفت و اعتمادبه‌نفس دانشجویان برای ارتقای سطح علمی آنان است.


رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: استادان حقوق هم باید مبنا را بر مباحثه و استدلال در کلاس‌ها قرار دهند تا کلاس از یکطرفه بودن خارج شود.


برنامه‌ریزی در ساعت مطالعه برای موفقیت در آزمون سراسری مهم است


مظاهری تأکید کرد: برنامه‌ریزی در ساعت مطالعه و اهمیت دادن به نقاط قوت برای ارتقای آنها و نقاط ضعف برای بهبودی در مسیر مطالعه از دیگری عواملی است که دانشجویان می‌توانند به اهداف خود برسند.


وی در پاسخ به این سؤال که چه شد به رشته حقوق روی آوردید؟ گفت: دلیل انتخاب گرایش حقوق جزا و کیفری در درجه اول علاقه و استعدادم در این گرایش و پویایی و زمینه‌ این رشته برای تحقیق، مطالعه و نوآوری بود.


حائز رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: حقوق جزا و کیفری در آینده تحصیلی و شغلی جای کار دارد؛ چراکه شاخه‌ای از حقوق عمومی بوده و تأثیر آن بر اشخاص، بزه‌دیدگان و متهمان، دست پژوهشگر و دانشجو را بازخواهد گذاشت.


مظاهری تشریح کرد: حقوق کیفری با وجود دشواری دارای چالش و هیجان‌ است که موجب شد این رشته را انتخاب کنم.


وی توضیح داد: برای ادامه‌ تحصیل ابتدا دانشگاه علوم قضائی تهران را انتخاب می‌کنم تا پس از فارغ‌التحصیلی بتوانم در دستگاه قضا و تصدی منصب شریف قضا فعالیت حقوقی داشته باشم؛ چراکه به این حوزه علاقه‌مند هستم و اولویت‌های بعدی هم دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران، علامه طباطبایی و تربیت مدرس تهران است.


رتبه ۳۸ رشته حقوق آزمون سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه دانشجویان را به پشتکار در مطالعه توصیه کرد و ادامه داد: دانشجویان باید باور داشته باشند که توکل به خداوند متعال و تلاش به اهدافشان در رشته ارزشمند حقوق و جایگاه علمی و شغلی خواهند رسید.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب