رویکرد علمی فرهنگی راهگشای مسائل شهرسازی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لارستان، مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به همراه کارشناسان حقوقی و عمرانی این دانشگاه با حضور در ادارهکل راه و شهرسازی شهرستان لارستان با حسن شبانی مدیرکل و محمد جانپرور معاون حقوقی املاک این ادارهکل دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست گفت: بسیاری از مشکلات اداری و حقوقی مربوطه با تعامل و نگاه مثبت به موضوعات حل و فصل میشود.
زارع با ابراز خرسندی از وجود ادارهکل راه و شهرسازی در منطقه بزرگ لارستان و گستردگی حیطه فعالیت آن در ۱۰ شهرستان مختلف استان فارس خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی لارستان گفت: اطمینان دارم نگاه علمی و فرهنگی شما در کنار دید مدیریتی به مسائل، راهگشای بسیاری از مشکلات خواهد بود.
وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نهادی فرهنگی و آموزشی بوده و مهمترین شاخصه قدرت اجتماعی و تأثیر فرهنگی آن دانشآموختگان توانمندی هستند که در عرصههای مختلف مدیریتی در سطوح مختلف منطقهای تا ملی و استانی مشغول فعالیت بوده و منشأ خدمات بزرگی برای مردم هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با اشاره به تلاشهای دکتر طهرانچی برای تعامل هرچه بیشتر با وزارت راه و شهرسازی گفت: در امتداد این تعامل، همکاری ادارهکل راه و شهرسازی با دانشگاه آزاد اسلامی لارستان میتواند در تقویت روحیه امید و نشاط علمی در بین جامعه دانشگاهی مؤثر باشد.
مدیرکل راه و شهرسازی شهرستان لارستان ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان بهدلیل حضور و تعامل خوب با این ادارهکل گفت: افتخار میکنم در یکی از مقاطع تحصیلی در این دانشگاه تحصیل کردهام و دانشآموخته این مجموعه بزرگ علمی و پژوهشی هستم.
حسن شبانی با بیان اینکه تلاش خود را بهمنظور تعامل بیشتر با این نهاد دانشگاهی به کار خواهم گرفت، توضیح داد: امروز حلقه مفقوده کشور، ارتباط نداشتن علم و صنعت است.
راهبرد مهم دانشگاه آزاد اسلامی لارستان چیست؟
نشست هماندیشی برخی از استادان و اعضای هیئت علمی گروه آموزشی مامایی و مربیان کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با رئیس این دانشگاه نیز در سالن کنفرانس شهید بزرگنیای حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست بیان کرد: مهمترین رکن هر رشته استادان و مربیان آن گروه آموزشی بوده و قطعاً توجه به دغدغهها و مشکلات آنان و تلاش برای رفع آن از وظایف ساختاری و راهبرهای اساسی این مجموعه علمی است.
زارع متذکر شد: وظایف محوله به استان و مربیان اگرچه در قالب فعالیت هیئت علمی تعریف نمیشود، اما بیشترین تلاشها و مرارتها را با کمترین امتیازات این افراد به دوش میکشند.
وی با اشاره به اینکه گروه مامایی و پرستاری از رشتههای پرطرفدار و پرمخاطب است، بیان کرد: امید است با انگیزه و تلاش استادان فرهیخته، این گروه به اعتلای علمی و غنای پژوهشی حداکثری نائل شود.
در این نشست نسرین سرافراز، مدیر گروه مامایی و چند تن از استادان و مربیان ضمن برشمردن برخی مشکلات خود خواستار توجه به این مسائل شدند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/