تحکیم دوستی ایران و افغانستان با گسترش فعالیتهای علمی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بیرجند، تفاهمنامه علمی ـ آموزشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و مؤسسه آموزش عالی میوند کابل در دیدار نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند کابل با سیدحسن هاشمی رئیس این دانشگاه امضا شد.
نماینده مؤسسه تحصیلات عالی میوند افغانستان در حاشیه امضای این تفاهمنامه بیان کرد: گسترش فعالیتهای علمی و دانشگاهی موجب تحکیم دوستی دو ملت دوست و برادر ایران و افغانستان میشود.
محمدرسول حسینی با اشاره به شور و شوق وصفناپذیر جوانان افغانستان برای تحصیلات عالی افزود: از همکاری رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خراسانجنوبی که بستر لازم برای تحصیل دانشجویان افغانستانی را در این دانشگاه مهیا کردند قدردانی میکنم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانجنوبی هم با اشاره به روند تأسیس، رشد و اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند گفت: این دانشگاه سال ۱۳۶۴ شمسی با سه رشته و ۹۰ دانشجو در یک آپارتمان استیجاری کوچک کار خود را آغاز کرد و امروز با ظرفیتهای علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رفاهی بزرگترین فضای کتابخانهای و یکی از بزرگترین مجموعههای ورزشی دانشگاهی شرق کشور با کادر مجرب اداری و هیئت علمی به یکی از دانشگاههای بسیار بزرگ، جامع و معتبر در مقیاس ملی و بینالمللی تبدیل شده است.
هاشمی با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت واحدهای دانشگاهی کشور در تهران گفت: این رویداد بزرگ علمی و فناوری که در سطح بینالمللی موجب درخشش نام دانشگاه آزاد اسلامی شد، همزمان با چهلمین سالگرد دانشگاه با حضور یکهزار شرکت فناور خلّاق، یکهزار ایده و استارتآپ و یکهزار زیرساخت پژوهشی در تهران برگزار شد و غرفه دانشگاه آزاد اسلامی خراسانجنوبی در شمار ۱۰ غرفه برتر این نمایشگاه بزرگ قرار گرفت.
وی به پیشینه علمی، آموزشی و فرهنگی شهر بیرجند اشاره کرد و گفت: بیرجند در سطح کشور یک شهر دانشگاهی شناخته میشود و بسیاری از علاقهمندان به تحصیلات عالی را به سوی خود میکشاند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانجنوبی و بیرجند با بیان پیوستگیهای مشترک ایران و افغانستان و انس و الفتی که مردمان این دو کشور از دیرباز به هم داشتهاند، ادامه داد: توسعه ارتباطات دانشگاهی بین ایران و افغانستان سهم ارزندهای در تقویت و تحکیم این پیوستگیها دارد.
برنامههای آموزشی و پژوهشی مشترک، جذب دانشجو از کشور افغانستان، تبادل پژوهشگر و اعضای هیئت علمی، برگزاری فرصت مطالعاتی، گردهماییهای علمی مشترک، همکاری در مجلدات علمی، زمینهسازی برای برگزاری دورهها و کارگاههای مشترک، همکاری در برگزاری دورههای کوتاهمدت تخصصی(مهارتی) و عمومی مشترک در زمینههای مختلف علمی، فنی و تخصصی از اهداف این تفاهمنامه است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/