دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 تير 1401 - 10:14

مهرو کمرانی: برای معرفی کیانی به‌عنوان المپین اذیت شدم/ همه در یک کشتی هستیم، مربیان یکدیگر را تخریب نکنند

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو کشورمان گفت: زمانی که هدایت تیم را برعهده داشتم تمام تلاشم را کرده‌ام و الان پیش وجدان خودم راحتم که تلاش‌های ما نتیجه داد.
کد خبر : 666515
کمرانی

مهرو کمرانی سرمربی پیشین تیم ملی تکواندوی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، درباره تاریخ‌سازی دختران تکواندوی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: خیلی خوشحال شدم و به تک تک دختران تیم تبریک می‌گویم. البته پتانسیل دختران تکواندوکار ایران خیلی بیشتر از این است؛ در این مسابقات چین با مهره‌های اصلی خود نیامده بود و تکواندوکاران درجه دوم و سوم خود را اعزام کرده بود. کره جنوبی هم همین شرایط را داشت. برای آن‌ها مسابقات گرندپری که امتیاز بالاتری دارد مهم است که البته این نگاه عقلانی است. تیم‌های مطرح دنیا معمولاً دو تیم دارند که یکی از آن‌ها پشتوانه تیم اصلی است و برای مسابقات این چنینی اعزام می‌شوند. کشورهای چین و کره جنوبی هم برای مسابقات قهرمانی آسیا برخی تکواندوکاران را اعزام کرده بود و برخی از آن‌ها را به مسابقات گرندپری اعزام می‌کند. البته این حرف به این معنی نیست که تکواندوکاران ایران توانایی روبه‌رو شدن با تکواندوکاران حاضر در گرندپری را ندارند. در مسابقات مختلف آن‌ها بهترین‌های چین و کره جنوبی را شکست داده‌اند و بارها ثابت کرده‌اند توانایی بالایی دارند.


وی گفت: در گذشته هم این اتفاقات رخ می‌داد با این تفاوت که ما تک مهره داشتیم و حتی تکواندوکاران ما رنک نداشتند اما رفته‌رفته شرایط تغییر کرد و دختران تکواندو ثابت کرده‌اند در هر مسابقه‌ای می‌توانند بهترین‌ها را شکست دهند و به مدال برسند. من مطمئن هستم این تیم در آینده به مدال‌های جهانی و المپیک هم دست پیدا می‌کند. آن‌ها به لحاظ فنی از سایر کشورها کمتر نیستند. قطعا کادر فنی جدید هم خواهان این هستند که این رویه ادامه پیدا کند و موفقیت قهرمانی آسیا در مسابقات دیگر تکرار شود. من به عنوان کسی که سال‌ها هدایت تیم را برعهده داشتم، دین خودم را ادا کردم و آرزو می‌کنم این رویه همچنان ادامه داشته باشد. من آن چیزی که وظیفه داشتم در چند سالی که تیم در اختیار من بود به تکواندوکاران انتقال دادم و الان پیش خودم وجدان راحت است. الان دختران تکواندوکار ما به جایی رسیده‌اند که در هر مسابقه‌ای حاضر شوند قطعا مدال‌آور خواهند بود و به لحاظ روحی و روانی هم خودشان را دست کم نمی‌گیرند.


سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو بانوان اظهار کرد: من سال ۹۸ زمانی که سرمربی تیم ملی بودم، به صورت مکتوب نوشتم و به رئیس فدراسیون دادم که دختران ما در هر مسابقه‌ای بروند مدال‌آور خواهند بود. خدا را شکر که این اتفاق افتاد و این نشان می‌دهد ما به درستی کار کردیم. تیم ملی در ریاض هم عملکرد خوبی داشت و با اعزام ۶ تکواندوکار توانستیم روی سکو برویم. من مطمئن هستم این تیم در آینده صاحب سکوی جهانی هم می‌شود؛ همانطور که تکواندوکاران ما بهترین‌های دنیا را در مسابقات مختلف شکست دادند. از موفقیت تیم ملی خیلی خوشحال هستم. زمانی که هدایت تیم را برعهده داشتم تمام تلاشم را کرده‌ام و الان پیش وجدان خودم راحتم که تلاش‌های ما نتیجه داد. قطعا مداح سرمربی تیم ملی هم که یکی از مربیان خوب است تلاش می‌کند این رویه ادامه پیدا کند. دختران تکواندو ایران نسبت به سایر کشورها با توجه به کمبود امکانات و مشکلات شرایط سختی دارند و خیلی خوشحالم با همه موانع و مشکلات به موفقیت می‌رسند.




بیشتر بخوانید؛


ناکامی عاشورزاده و بخشی در آسیا/ پایان کار تیم مردان ایران بدون طلا!


دختران تکواندوکار طلایی شدند/ تیم مردان همچنان در حسرت طلا


اولین مدال طلا با طلسم شکنی نصیب کیانی شد/ دو برنز در جدول مدال‌های ایران




کمرانی در پاسخ به این سوال که از فدراسیون گلایه دارد و الان شما باید همراه تیم بودید، اظهار کرد: من دلم با بچه‌هاست. زمانی که ناهید مدال طلا گرفت، انگار من در آنجا بودم. به هر حال ما ۵ سال در کنار هم بودیم و این مدت عمر کمی نیست، به صورت شبانه‌روز در اردو با هم بودیم. من ناهید را به‌عنوان المپین معرفی کردم و الان در این مسابقات با وجود حریفانی که داشت و موفق شد تکواندوکار چینی را شکست دهد، مطمئن شدم من اشتباه نکرده بودم. در آن زمان که ناهید را به‌عنوان المپین معرفی کردم خیلی اذیت شدم و انتقادهای زیادی به ما می‌شد اما می‌دانستم که او پتانسیل داد؛ درست است که در المپیک آن اتفاقات رخ داد و ما المپیک را از دست دادیم اما قطعا او برای المپیک بعدی تلاش می‌کند و مطمئنم موفق هم خواهد شد.


وی ادامه داد: زمانی هم که فدراسیون تصمیم گرفت در بدنه تیم ملی تکواندو بانوان تغییرات ایجاد کند من به تصمیم آن‌ها احترام گذاشتم. آن‌ها از من خواسته بودم به‌جای سرمربی تیم، مربی باشم که من همان زمان هم به آن‌ها گفتم الان مگر تیم چه مشکلی دارد که باید این تغییرات ایجاد شود؟! با این حال تصمیم‌گیرنده نهایی فدراسیون است؛ ما سال گذشته با همین تیم به‌عنوان نایب‌قهرمانی آسیا هم رسیده بودیم. زمانی که من پیشنهاد فدراسیون را نپذیرفتم و تیم را تحویل مداح دادم. سرمربی تیم در مصاحبه‌ای عنوان کرده بود که تکواندوکاران آماده نیستند، من نمی‌دانم اگر تیم آماده نبود در مدت زمان کوتاه مگر می‌توانست این نتیجه را کسب کند. با این حال همانطور که گفتم من وظیفه خودم را انجام دادم و از این بابت خیالم راحت است. امیدوارم مربیان همیشه احترام یکدیگر را حفظ کنند و هر زمان که هدایت یک تیم را برعهده گرفته‌اند، کادر فنی قبلی را تخریب نکنند. ما همه در یک کشتی هستیم و زمانی که دست به تخریب همدیگر می‌زنیم در واقع خودمان را نشانه می‌گیریم. تیمی که من تحویل دادم به لحاظ آمادگی شرایط خوبی داشت و براساس همان آمادگی الان نتیجه گرفته‌ است. با این حال امیدوارم این رویه ادامه پیدا کند و روز به روز تکواندو دختران موفق شود. من هم تا زمانی که هدایت تیم ملی را برعهده داشتم کوتاهی نکردم و پس از اینکه سرمربی تیم از ناآماده بودن بازیکنان صحبت کرد حرفی نزدم.


به گزارش آنا، هدایت تیم ملی تکواندو کشورمان پیش از این برعهده مهرو کمرانی بود؛ اما با تغییر ریاست فدراسیون تکواندو تغییرات در بدنه تیم‌های به وجود آمد و هدایت تیم ملی به مینو مداح سپرده شد و فدراسیون تکواندو از مهرو کمرانی خواست که به عنوان مربی در کنار تیم باشد که این موضوع را کمرانی نپذیرفت و از تیم ملی جدا شد.


انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب