فارغالتحصیلان اقتصادی کارآفرینان حوزه اقتصاد نوین شوند/ تدوین معیارهای کاربردی برای پایاننامهها
محمدکاظم صادقیان دانشآموخته دکتری اقتصاد گرایش پول از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه که در بخش «رساله برتر دکتری» نهمین جشنواره فرهیختگان با موضوع «تحلیلی بر ساز و کار خلق پولهای مجازی و ریسک و بازده آنها با تاکید بر بیتکوین(ارز رمزنگاری شده) برتر شناخته شد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا دلایل انتخاب خود را تشریح کرد و درباره فعالیتهای علمی و پژوهشی، نقصها و کمبودهای عرصه پژوهش و ... سحن گفت.
بیشتر بخوانید:
ساز و کار خلق پولهای مجازی و ریسک و بازده آنها با تأکید بر «بیتکوین»
جلوگیری از خامفروشی با تولید محصول نانوامولسیون زعفران
وی در پاسخ به این پرسش که چه مؤلفهها و ویژگیهایی باعث انتخابتان به عنوان برتر و برگزیده جشنواره فرهیختگان شد، بیان کرد: عنوان رمزارزها و بررسی ماهیت آنها به عنوان یک پدیده نوظهور در انتخابم مؤثر بوده است. هرچند در دو سال اخیر موضوع رمزارزها در بسیاری از محافل اقتصادی مطرح است؛ اما بررسی علمی رفتار این پدیده بسیار مؤثر بوده و در تصمیمگیریهای مقامات پولی میتواند مفید باشد.
باید فرایندی به وجود بیاید تا کسانی که در رشتههای اقتصاد مشغول به تحصیل هستند، تبدیل به کارآفرینان حوزه اقتصاد نوین شوند.به گفته دانشآموخته دکتری اقتصاد گرایش پول از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه، انتخاب نرمافزارها و روشهای اقتصادسنجی و مقالات مستخرج از پایاننامه نیز در گزینش او به عنوان فرد برتر جشنواره فرهیختگان مؤثر بوده است.
صادقیان در تشریح تازهترین فعالیتها و موفقیتهای علمی و پژوهشی خود توضیح داد: اکنون یافتههای پژوهش در قالب پروژههای اجرایی در حوزه بلاکچین در حال اجراست که با توجه به شرایط شغلی، تمام فعالیتها در قالب موارد علمی و مشاورهای است و با همکاری یکی از مؤسسات حوزه رمزارز نیز در حال تدوین کتاب هستیم.
کمبود اطلاعات و دادههای ثبتی در حوزه پژوهش
وی نقصها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه را تشریح کرد و گفت: یکی از چالشهای پیش روی پژوهشها با موضوعات جدید، کمبود اطلاعات و دادههای ثبتی در کشور است و برای استخراج دادهها با دشواریهای فراوانی روبهرو هستیم. از سوی دیگر این مطالعات نیاز به تیمهای متعددی دارد و مهمترین موضوع بعد از پژوهش تبدیل این موضوعات به محصول است که نیاز به ظرفیتها و منابع مالی و انسانی زیادی دارد.
دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی انتظار خود به عنوان پژوهشگر از مسئولان بالادستی بهویژه دولتمردان را یادآور شد و اظهار کرد: برای اجرایی شدن نتایج تحقیقاتم نیاز به مجوزهای قانونی از سوی بانک مرکزی و تأمین مالی برای اجرای هرچه سریعتر آنهاست.
بیشتر بخوانید:
نشریهای بینالمللی با دسترسی آزاد
کاربردهای بیوتکنولوژی میکروبی در کشاورزی، زراعت پایدار و زیست پزشکی
صادقیان با بیان اینکه برای رشد عرصه پژوهش باید معیارهایی مبنی بر کاربردی کردن رسالهها و پایاننامههای دانشگاهی تدوین شود، رشته اقتصاد اکنون نیاز به ورود به موضوعات کاربردی دارد؛ البته فارغالتحصیلان رشته اقتصاد معمولاً سریع جذب بازار کار شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد؛ اما باید فرایندی به وجود بیاید تا کسانی که در رشتههای اقتصاد مشغول به تحصیل هستند، تبدیل به کارآفرینان حوزه اقتصاد نوین شوند.
به گزارش آنا، صادقیان سال ۱۳۹۵ دوره دکتری اقتصاد گرایش پول را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه آغاز و سال ۱۴۰۰ از رساله خود با موضوع تحلیلی بر ساز و کار خلق پولهای مجازی و ریسک و بازده آنها با تأکید بر بیتکوین(ارز رمزنگاری شده) دفاع کرد. اکنون سه مقاله علمی پژوهشی با عنوانهای «خوشهبندی سری زمانی بیتکوین و سایر رمزارزها بر پایه پروتکلهای اجماع» (به زبان انگلیسی)، «شناسایی متغیرهای مؤثر بر قیمت رمزارز بیتکوین با رویکرد میانگینگیری بیزین» و «بررسی همبستگی شرطی پویا و رابطه علیت میان قیمت رمزارزها با تأکید بر نقش ساز و کار خلق و اجماع در آنها» مورد پذیرش و دو مقاله اول انتشار یافته است.
نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/